Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To jun 29, 2004 2:02 pm

In oni še kar razmišljajo :roll: ... tuki je jasno da moraš megana vzet! 306 cabrio je star, izgleda pa tudi letom primerno... še R5 cabrio je bl sexy! 307cc, pa je sploh nagravžen s svojimi zaobljenimi in zabuhlimi linijami... glih tko k 206cc, kr neki, avto za nežnejši spol :wink: ! Renojčka pa sta ostra, športna in samosvoja. Predvsem sta mi všeč tisti buli za zadnjo klopjo pri meganu cabrio :shock: ! Ta novi CC pa itak samo za sline cedit 8) ... heavens :D !

PS: oprostite napadu na peđoje, samo kaj ko mi gre na jetra, ko se sami peđojevci oglašajo in proslavljajo odsluženega 306 cabrio :roll: ! Dejstvo je, da je megane novejši in bolši (če že ne lepši :twisted: )...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 30, 2004 9:19 am

Piđo, je res lepši in deluje bolj športen, ker ni zadaj tako debel.
Slika

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Sr jun 30, 2004 10:18 pm

sporty je napisal/-a:In oni še kar razmišljajo :roll: ... tuki je jasno da moraš megana vzet! 306 cabrio je star, izgleda pa tudi letom primerno... še R5 cabrio je bl sexy! 307cc, pa je sploh nagravžen s svojimi zaobljenimi in zabuhlimi linijami... glih tko k 206cc, kr neki, avto za nežnejši spol :wink: ! Renojčka pa sta ostra, športna in samosvoja. Predvsem sta mi všeč tisti buli za zadnjo klopjo pri meganu cabrio :shock: ! Ta novi CC pa itak samo za sline cedit 8) ... heavens :D !

PS: oprostite napadu na peđoje, samo kaj ko mi gre na jetra, ko se sami peđojevci oglašajo in proslavljajo odsluženega 306 cabrio :roll: ! Dejstvo je, da je megane novejši in bolši (če že ne lepši :twisted: )...

Ker "predvidevam", da si pristaš renojev, je itak jasno, da boš zagovarjal renoja. Sej sta oba lepa, 306ka in megane cabrio, ampak je stvar okusa. Pa ne mi govort, da je R5 cabrio bl sexy :roll: :roll: :roll: mislm...kera primerjava!Tko bi pol jest lahk reku, da je pežo 504 bl "sexy" od megana :twisted: :roll: :roll: :roll:

Sori za mal offtopic...
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe jul 02, 2004 12:07 pm

Brez dvoma 306!!!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov