Stupko je napisal/-a:Po zakonu je da se VSAKA (izjeme kopalke v trgovinah pa še kšne take zadeve)kupljena stvar, za katero mate račun in ki ni nikakor poškodovana v 8ih dneh lahko zamenja ali zahtevate vračilo denarja! Povsod! Z zakonom določeno! Ne nasedat besedam da ne morjo vrnt! MORJO! Če ne pa zagrozte s inšekcijo, marsikje pomaga!
__PAJSAR__ je napisal/-a:LOL!
No comment...
Za moje pojme je ProCar iz Kranja boljša izbira.
Pugi je napisal/-a:
ProCar je dalec najbolsa izbira v Sloveniji. Eden redkih, ki se res zastop, pa dela z ljubeznijo in pri tem ne gleda na denar.
G-4S je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Js bom sam reku da je A3M podn od podna.
Na hitro dve štorije.Sem šel tja reku da mam Clio letni tak pa tak,model tak pa tak in da rabim športni filter konusni.tip mi ga da in reče da mi bo pasal gor.Ga 3x vprašam če bo res pasal gor,reče 100%.Js ga uzamem,pridem domu in ga naslednji dan probam zmontirat.Filter niti približno negre na einšpric.In kaj nardim,prodam ga naprej po skoraj polovični ceni![]()
Druga štorija.Kolega kupi pri njih distančnike za Škodo Octavio,jih vpraša če bodo pasali gor,tip reče 200%.Pride domu gre k vulkanizerju da mu jih da gor,negre,niso pravi,liknje premajhne.....jih vrne nazaj in uzame za 15000 sit kr neke bedarije ker mu denarja niso hotli vrnit.
In zakaj nisi šel filtra zamenjat + zakaj ni tvoj kolega zamenjal za ustrezne
distančnike
Samotar je napisal/-a:Ja Kranj je pa nekje v Bukaresti al kaj ?
Pugi je napisal/-a:Za to mas pa internet an. Ves, na modrem levu v LJ tud nimajo najbolsih mehanikov!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov