Madafaka je napisal/-a:Zdravo !
sem bil tam, ter si zadevo ogledal! Avto je točno tak kot ga je opisal suljo! Precej zdelan ipd., Vendar...Mi je sam model avta izredno všeč, saj je resnično ogromen in komot....torej pravgotovo si bom kupil ta model avta...vendar po vsej verjetnosti ne točno tega, ki je kot sem rekel precej ubog ! Zanima me če kdo ve še za kakšen oglas za podobno ladjo !? Mogoče poznate še kakšne druge spletne strani za oglaševanje...sam poznam le www.avto.net in tam sem si že vse ogledal !
Drugače pa me samo tako informativno zanima npr. da je mašina pri tem mercedesu uredu...čeprav je nisem videl..ampak naprimer.! Koliko približno me pride koštat recimo nov pleh...samo spredaj desno, nova ogledala (oba sta namreč razbita ter zlomljena in zalepljena z selotejpom), znakci mercedes...malo barvanja...ponekod je podrajsan..ter recimo dihtunga za vrata !?
Madafaka je napisal/-a:imam ogledano enako mašino...vendar je letnik 93 ter ima cca 190k km, vendar je cena 3,5mio ! Mogoče ti veš še za kakšno "ladjo" ??
yogo je napisal/-a:jst bi kupu takle tenk samo če:
bi imel 300 k sit neto plače![]()
bi imel strica ali starega mehanika,,,po možnosti na MB-ju![]()
drugače pa ga še povohal ne bi...ampak to je samo moje skromno mnenje
poleg tega, 400 k km za tako mašino ne pomeni dosti, če je bil avto redno servisiran...pleh je pa itak pleh in se da vse poštimat
so pa tle druge stvari, ki se po 400 k km pošteno obrabijo...diski, amortizerji, podvozje je komplet vpeto v gumilagerje ( nekakšni gumijasti bloki) in po moje je to že vse zjahano...je pa teh "gumic2 na MB-ju malo morje..tako da![]()
in še nenazadnje..rezervnih delov za take scene je na odpadu treba s povečevalnim steklom iskat....od konkurence pa verjetno niti zračnega filtra ne dobiš...tako da ti ostane samo original $$$$$$$$$$$![]()
![]()
aja..in za 2 mio sit dobiš hondo accord l 98 8 1.8 ali 2.0), ki bo zdržala 400 k km brez problema, spila bo pol manj, stroški bodo duplo nižji...pa še leta 98 je bila proglašena za najbolj varen avto v svojem razredu in za moje pojme je to avto kot se spodobi
japaner uber alles![]()
yogo je napisal/-a:samo bodo najbrž deli za MB pa kak BMW dražji od honde...pa ne zdej kake integre ali prelude primerjat
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 5 gostov