Slide je napisal/-a:Jz bi vzel bemfa, čist iz osebnih razlogov, pač se mi zdi da je to čist od tebe odvisno in da najbolj da se sam odločiš, glede na to da so Clioti znani po pokvarljivosti, pol ne boš v prednosti z njim, kljub mlajšemu datumu izdelave...
Da je pa Clio bolj športen ker ma boljše razmerje moč/teža je pa nesmisel...BMW ima zadnji pogon, odlično podvozje itd itd. Poleg tega pa ma pospeške do 100 le malenkost slabše kot Clio, pol naprej pa lhk Clio lepo zadaj ostane...tok o razmerju teža/moč...Ni vse samo drag, čeprav je nekaterim avto športen že če ma pač čim manj sekund na tistih 400m...
Pokaži mi enga serijskega Cliota (pustmo V6), ki se pelje tko dobr ko serijski BMW...sploh pa trojka![]()
Glede porabe je pa tko...tle je bla že žmiljonkrat debata, kok majo nekteri majhno porabo...pa "nč ne šparajo"...jz bi verjel tvojm stricu!
Drugač pa, sej so kr dobr napisal, če ni dnar glih problem, ne razmišljaj pa najdi lepga bemfa...Ampak najbolj važn je da se sam odločiš, ne pa da se mi namesto tebe, avto boš imel ti!!!!!
Pošteno povedano!!
Sej praviim da se bom odloču za BMW, ker mi tut ata teži, če vzamem cliota ne dobim nič zraven, če pa bmwa potem mi bo nekaj primakno!!
za registracijo ni problem, ker imam 50% popusta!!! Poraba bo pa tut šla skos!! zej mi yugo tut spije do 10 ali več litrov!!!
LP
JohnyR je napisal/-a:Iz aspekta vzdrževanja ti priporočam Clio-ta, ker bo veliko ceneje kot BMW.
Iz aspekta prostornosti in vožnje je BMW boljši.
Iz aspekta športne vožnje se tehtnica rahlo prevesi na stran Clio-ta, ker ima boljše razmerje moč/teža.
Iz aspekta varnosti pa zopet BMW.
Iz aspekta cene nakupa je spet v prednosti Clio, ker je 800k SIT cenejši, dodatno pa še to da veš kdo ga je vozil in kako ga je servisiral.
Zaključek bi bil: vzemi Cliota ker bo manj stroška, denar ki ga prišparaš ob nakupu pa lahko uporabiš za styling in tuning.
gajo_g je napisal/-a:mislim hallo a ti sploh ves kaj govoris kaka sportnost pri cliu ! ta dva avta se v osnovi sploh primerjat nemoreta ! ne pa da se nekdo rece kupi si cliota ker je sporten ! clio je avto ki je namenjen opravkih po mestu ter voznjo v sluzbo pa na kaksne manjse relacijske voznje ne recem da se nada kam dlje peljat z njim ssam to ni to !!!
link za vse tiste ki zivijo v zmedi :: http://www.najdi.si/avtomobili/avtoprim ... ltip0=318i
vezna je moc in teza sam kje ti vidis pri cliu kako moc ! pospeske poglej pa pol povej kk je clio mocan pa kje vidis ti kako moc !!Slide je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:mislim hallo a ti sploh ves kaj govoris kaka sportnost pri cliu ! ta dva avta se v osnovi sploh primerjat nemoreta ! ne pa da se nekdo rece kupi si cliota ker je sporten ! clio je avto ki je namenjen opravkih po mestu ter voznjo v sluzbo pa na kaksne manjse relacijske voznje ne recem da se nada kam dlje peljat z njim ssam to ni to !!!
link za vse tiste ki zivijo v zmedi :: http://www.najdi.si/avtomobili/avtoprim ... ltip0=318i
Ne gajo_g!!! avto je bolj športen če ma boljše dobro razmerje teža/moč...and nothing else matters
gajo_g je napisal/-a: vezna je moc in teza sam kje ti vidis pri cliu kako moc ! pospeske poglej pa pol povej kk je clio mocan pa kje vidis ti kako moc !!
enarf je napisal/-a: avtomobil je fantastičen, če izvzamem, da je zaradi bebave elektronike vsak mesec na servisu. Žal...In daleč od tega, da bi bil to osamljen primer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov