tomaz40 je napisal/-a:Poznam nekoga, ki je iz Amerike pripeljal VW Boro.
Torej je uvozil Jetto.

Nixxon je napisal/-a:No lepo, bo pa res poceni.
Kako bo pa s predelavo avta na EU norme, al bo zadeva šla malo mimo uradnih poti?
Pa še eno vprašanje, čisto tako, me zanima če si se kaj pozanimal kako je avto kaj zaščiten pred zimskimi razmerami na naših cestah (beri SOL). Namreč leta nazaj sem se zelo zanimal za ameriške avte, predvsem oldtimerje kova Corvetta '58, pa Bel-Air '57 in takrat sem v eni nemški reviji zasledil da se nekateri pritožujejo nad slabo zaščito ameriških avtov. Pet let star, pa spodaj čisto rjav, baje.
Kakšen pa bo ta avto od strica, mašina, najbrž avtomatik, ane?
Nixxon je napisal/-a:Poleg tega: avto je letnik 97, kar bi pomenilo, da ga en moreš uvozit. Razen če je stric državljan obeh držav, potem bi lahko on uvozil in tebi prodal.
Slide je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Poleg tega: avto je letnik 97, kar bi pomenilo, da ga en moreš uvozit. Razen če je stric državljan obeh držav, potem bi lahko on uvozil in tebi prodal.
Nixxon, nixxon, nixxooooon!!!!...torej...če jz poznam človeka, ki ma naše in Nemško državljanstvo, mi lahko brez problema prpelje recimo BMW 320i E 36 94', ki je pravi Sahnestuck![]()
s klimo in recimo 2x airbagom????
???
Nixxon je napisal/-a:No lepo, bo pa res poceni.
Kako bo pa s predelavo avta na EU norme, al bo zadeva šla malo mimo uradnih poti?
Pa še eno vprašanje, čisto tako, me zanima če si se kaj pozanimal kako je avto kaj zaščiten pred zimskimi razmerami na naših cestah (beri SOL). Namreč leta nazaj sem se zelo zanimal za ameriške avte, predvsem oldtimerje kova Corvetta '58, pa Bel-Air '57 in takrat sem v eni nemški reviji zasledil da se nekateri pritožujejo nad slabo zaščito ameriških avtov. Pet let star, pa spodaj čisto rjav, baje.
Kakšen pa bo ta avto od strica, mašina, najbrž avtomatik, ane?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov