Ufff, vazman...sam sem daleč od zaljubljenosti v R5, samo morm napisat, da meni služi povsem obratno kot vaša...
Olja ne pije skoraj nič, notranjost se mi pozimi brez problema ogreje, seveda ne od doma do prve trgovine, in ne tako kakovostno kot v novem Mercedesu S, vendarle zadovoljivo za ventilator z dvema stopnjama...
To da vam piha notr z vseh lukenj? Meni nikjer nič ne piha, šobe se dajo dost dobr zapret...
Lega na cesti...zopet bi jo lahko označil kot povsem zadovoljivo, za ta razred in prevsem starost avtomobila...
Da je vzdrževanje drago...je če servisiraš pri denimo Malgaju...če pa pri domačem mojstru pa ni take krize.
Vaš avto je pa za povrh verjetno še zelo zamorjen, saj ga vozi mama in po mestu.
Moj brez težav doseže 145 po avtocesti ali obvoznici, če dolgo prosiš potem gre tja do 150...za 160 je dovolj če cesta samo malenkost visi, torej nekaj je narobe z vašim avtom!
Rje pa tudi pri men ni, razen na levih vratih, ker jih je pof**** pooblaščeni serviser tko fajn poštrihal...Jebemu mast
LP