Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 1:27 pm

reber je napisal/-a:Kako ni imel RMT izhoda, saj to je v bustvu tista žica, ki naj bi bila za napajanje antene. Drugače pa, radio se odpre in potogne ven ta izhod, kar ti lahko naredi nekdo ki se spozna na radije. Tako, potem pa imaš ta RMT izhod za fršterker.
Malo se je trewba znajdt, in manj poslušat trgovce, saj oni ne montirajo in običajno nimajo pojma, izjeme so tisti trgovci, ki so obenem tudi monterji.

Ta radio nima izhoda za anteno!!! Ima pa ta prav remote izhod na unem konektorju, ki naj bi bil tud za predizhod za amp!!!!

@ Samotar: :roll:
Kolikokrat ti nej še povem, da sm mel že vse narejeno :?: Problem je bil sam un remote, za katerega so mi pr avtotriglavu rekl, da pride vn na onem konektorju, ki pa naj bi bil obenem tudi izhod za amp, samo ni bil. Ker naj bi bil tist že izhod, potemtakem ne bi rabu pretvornika več met.

Še drugim vnaprej!!!!! Ta tema ni namenjena, da boste govoril, kolk sm bil naiven, nesposoben, pa še kej, ampak, da sm dobil napačno informacijo, zaradi katere sm sedaj ob denar, lahko bi bil pa ob še kaj drugega, ne da bi jim bilo pr AT kej žal zaradi zavajanja stranke!!!
In še enkrat: bil sm v AT - prodajalcu in serviserju za fiat, ne pa v kaki pekarni ala big bang, kjer bi mi sam na pamet neki govoril in mi poskušal kej prodat. Pričakoval sm sam mal več profesionalnosti pri pomoči od firme, pri kateri sem takorekoč nabavu avto!!!!

:evil:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr sep 08, 2004 1:52 pm

dejan84 je napisal/-a:Še drugim vnaprej!!!!! Ta tema ni namenjena, da boste govoril, kolk sm bil naiven, nesposoben, pa še kej, ampak, da sm dobil napačno informacijo, zaradi katere sm sedaj ob denar, lahko bi bil pa ob še kaj drugega, ne da bi jim bilo pr AT kej žal zaradi zavajanja stranke!!!
In še enkrat: bil sm v AT - prodajalcu in serviserju za fiat, ne pa v kaki pekarni ala big bang, kjer bi mi sam na pamet neki govoril in mi poskušal kej prodat. Pričakoval sm sam mal več profesionalnosti pri pomoči od firme, pri kateri sem takorekoč nabavu avto!!!!

:evil:

In poanta te zgodbe: dejan84 vm hoče dopovedat da ne kupt fiata! :P

No ja, boš usaj za drugič vedu, da jim ni za zaupat!

Lp
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 1:55 pm

Sluzko!!! Jutr jih boš dubu po pi*ki :P

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Sr sep 08, 2004 2:00 pm

dejan84 je napisal/-a:Sluzko!!! Jutr jih boš dubu po pi*ki :P

No no no, ne se zdej razburjat, jest te sam poskušam razumet! Usak si pač tole tvojo zgodbico po svoje razlaga! :-P

BTW, a muzik dela?
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 2:03 pm

No. :( Tamal mi je woofer skuru!!!! Pes, pa še nč povedu, dokler ga nism dal notr.
Ja, pa tud zdej morm it spet po adapter, ker drgač ne bo nč. Škoda k nisi zadnč vidu, kako je blo. Za tisto alpinovo škatlco pa papirčke je kr fajn igral...

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Sr sep 08, 2004 2:06 pm

Ja sej, k pa nč ne poveš, kuko nej pol jest vem kwa ti kej počneš! :evil:
Aja, to si tastar woofr not tlaču, jest sm pa že mislu de si kej nabavlaov!
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr sep 08, 2004 2:30 pm

robertos_664 je napisal/-a:mislim, da si kriv večinoma ti,ker si tako naiven. en ti reče da ne rabiš adapterja pa mu ga kar daš :roll: pa trgovci ne morejo vedet vsega, zato so servisi :idea: pa še tam ne morejo vedeti odgovora na vsak tvoj problem.

Očitno ti ne pomaga veliko ker ma AT tudi servis čez! :lol:

Očitno niso serviserji in prodajalci Fiatov in Alf samo v Angliji potrjeno najslabši. So zgleda taki tudi pri nas... :?

Kak sem vesel da nimamo italianskih avtov doma! Pa brez zamere tisti ko jih mate sam zgleda da je več ne kot zadovoljnih! :?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Napisal/-a dejan84 Sr sep 08, 2004 2:32 pm

Ja, sm hotu dat še tiste stvari, k sm jih mel doma zaenkrat notr. Nimam €€€ zaenkrat za prerihtavanje, sam bo treba zdej neki nabavt, k drgač bom znoru v tišini :P

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Sr sep 08, 2004 2:36 pm

dejan84 je napisal/-a:Ja, sm hotu dat še tiste stvari, k sm jih mel doma zaenkrat notr. Nimam €€€ zaenkrat za prerihtavanje, sam bo treba zdej neki nabavt, k drgač bom znoru v tišini :P

No pol zdej veš kuko se miha počut u avtu! :vc
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So maj 07, 2005 11:25 am

Veliko o profesionalnosti pove tudi njihova uradna stran:
Sem si hotel s kolegom ogledat en model Alfe (so pač uradni prodajalec) in po dolgem odpiranju se pojavi:

www.avto-triglav.si
------------------
This user is disabled.

:?: :o
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov