Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Re: Tribute to A3M

Napisal/-a Surfer_D Če apr 10, 2003 1:14 pm

Pri njih sem kupil distančnike za super ceno in vse je pasal tko kot more. Sicer sem klicaril in čakal 2 tedna ampak so me popedenal in dobil sem še popust. Vse pohvale...

SpidiGonzalez
Nov uporabnik

Napisal/-a SpidiGonzalez Pe maj 02, 2003 7:38 am

Ja, se strinjam. A3Mu vse pohvale!

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Napisal/-a djarty So jan 17, 2004 1:07 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:Jst pa A3M ne maram ma čist nč več. Ne vem, so neresni, da ni res no.

Mislm, koji mu k***c, da se matra zapisat moje ime in priimek in gsm cifro v compjutr, ce bi lahk takoj reku, da mu dol visi/se mu ne da poklicat pol/whatever?

Se strinjam. Podobno se je zgodilo pri mojem naročilu. Nekaj, za kar so garantirali, da bo v začetku decembra, nekako ni bilo v pošiljki in so mi prijazno povedali, da bo naslednja šele konec januarja... Pa ne, da bi na kak mail odgovorili, ali pa na gsm poklicali... Sux. Odnosa ni sploh in to povsod. Kupec je po novem en velik lolek bolek...

aRTy

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne jan 18, 2004 1:12 am

Pa tisto novo spletno stran obljubljajo že pol leta...mora da bude neko osmo čudo
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Ne jan 18, 2004 1:43 am

spletno stran bi pa blo zlo priporoèljivo cimprej uredit :twisted:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne jan 18, 2004 5:44 pm

Ja sam jo že res ful dolg oblubljajo.... :x

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Pro car-dosti vejo, še več pa lažejo

Napisal/-a GT4turb0 Pe feb 13, 2004 9:38 pm

Techno racing: imajo veliko stvari, dosti stvari vejo a tudi veliko nakladajo. npr: tip mi razlaga kako poceni so pri njemu alu platišča.so res, a ne toliko kot mi je on preračunaval-glede na to da živim ob Italiji in imam tablico GO, ne vem kaj mi gre 2 kratno napihovat cene preračunane iz Lir preko evrov v tolarje!!! :!: Potem naklada kako lahko urihta športen filter ki se ga ne vidi (policaji) ko pogleda motor in vidi da se ga ne da montirati noter pa razlaga kako ni problem če imam navaden športen filter -kao policaji ne delajo problemov če jih ne izivaš. a3m mi pa reče da tak filter sploh ne da glasu?? Kdo laže?... ... ...
Zadnjič spremenil GT4turb0, dne Ne feb 15, 2004 7:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe feb 13, 2004 11:55 pm

djarty je napisal/-a: Kupec je po novem en velik lolek bolek...
aRTy

Ampak res velik. No, jaz bom se kar potrpezljivo cakal. Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: Pro car-dosti vejo, še več pa lažejo

Napisal/-a habbich So feb 14, 2004 12:01 pm

GT4turb0 je napisal/-a:Pro car: imajo veliko stvari, dosti stvari vejo a tudi veliko nakladajo-lažejo. npr: tip mi razlaga kako poceni so pri njemu alu platišča.so res, a ne toliko kot mi je on preračunaval-glede na to da živim ob Italiji in imam tablico GO, ne vem kaj mi gre 2 kratno napihovat cene preračunane iz Lir preko evrov v tolarje!!! :!: Potem naklada kako lahko urihta športen filter ki se ga ne vidi (policaji) ko pogleda motor in vidi da se ga ne da montirati noter pa razlaga kako ni problem če imam navaden športen filter -kao policaji ne delajo problemov če jih ne izivaš. a3m mi pa reče da tak filter sploh ne da glasu?? Kdo laže?... ... ...

Si ti mal malo zamesal Pro-car s Techno racing? Kokr ga jest poznam cist nic ne neklada, pove kakor je za razliko od techno racing-pri njemu so izdelki po njegovih besedah 1000000X boljsi od vseh drugih

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Ne feb 15, 2004 11:53 am

Sam v Techno Racingu pa jest unga zmeraj z rezervo jemljem ker zadeve ful napihuje. Pa še ena stvar je ki me pri prodajalcih ful odbija, da sam svoje hvaljo kao un iz topshopa kar majo pa drugi ni pa nič vredno. Sej vem da vsak proba nardit kao jest sn tabolš, ampak ne pa da to pretirano napihujejo.

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Re: Pro car-dosti vejo, še več pa lažejo

Napisal/-a GT4turb0 Ne feb 15, 2004 7:11 pm

[quote="HaBBkE
Si ti mal malo zamesal Pro-car s Techno racing? Kokr ga jest poznam cist nic ne neklada, pove kakor je za razliko od techno racing-pri njemu so izdelki po njegovih besedah 1000000X boljsi od vseh drugih[/quote]

SE OPRAVIČUJEM!!! :oops: Mislil sem na Technoracing. Hvala za opozorilo-sem že popravil!
SPEED?!-NO PROBLEM!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne feb 15, 2004 7:43 pm

Pohvala A3Mu. Sam nimam nobenih negativnih izkušenj. Techno racing je pa zadnjič obiskal moj kolega in je rekel, da so ful vredu. Da mu una ženska ful poceni ponuja ene litke in, da majo ful opreme.
Aja in A3m že ima novo stran, če slučajno kdo še ne ve... :wink:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
sloviper
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sloviper Ne mar 07, 2004 3:17 pm

Jaz pa sem narocil fedre pri a3m, pa vse pohvale, drugi dan so mi ze zvonili postarji, ki so mi pripeljali paket, vendar, pa ni bilo nicesar kar so obljubljali pri a3m(TUV,...), se dobro da sem rac :evil:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne mar 07, 2004 3:31 pm

hitro nazaj pa zasikat za papirje!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 07, 2004 3:52 pm

hehe.... sam ko sem prebral XXX mi je slabo ratalo :wink: