Pozdravljeni spet po dolgem casu
Z_techov stroj je spet vozen, moj klepar ga je usposobil ravno toliko, da se lahko z njim od casa do casa zapeljem kaksen krog in malo razmigam motor, zavore in ostale sisteme, potem gre pa spet nazaj v garazo... Nisem se se cisto odlocil, kaj bom naredil z njim, ampak popravljal ga (zaenkrat) ne bom, ker bi me novi deli prisli prevec $$$, rabljenih se pa ravno ne dobi na vsakem vogalu, vsaj za sprednji konec ne

Pa tudi iz preteklih izkusenj sem se naucil, da mora biti zmeraj pri roki se en avto za rezervne dele, s katerega vzames, kar ti je na tistem za vsak dan crknilo, drugace te prodajalci novih delov posteno udarijo po zepu...
Zdaj, ko imam za sabo ze kar nekaj kilometrov z ZXom (ceprav je moj 2. avto), in mi ta "zepna raketa" postaja cezdalje bolj vsec, sem pa prisel se na eno neumno idejo: Prosim ne se smejat, ampak kupil bi se enega... :P Najprej sem sicer iskal kaksnega zadaj ali bocno zaletenega, ampak se mi zdi, da ga ne bom docakal, ker se se celi redko prodajajo, tako da bi kupil tudi celega, lahko tudi slabse ohranjenega ali pa z okvaro motorja. Za kakrsnokoli koristno informacijo v tej smeri se zahvaljujem in priporocam...
P.S.: Morda kdo pozna tistega rdecega brez klime, ki se prodaja nekje v Kopru (se mi zdi, da pri firmi TrgoAvto

)? Se mi zdi, da ze toliko casa stoji tam, da bo kmalu korenine pognal...?