Mrcina je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Clio II. al pa škoda felacija! Jest mam 204cm pa brez problema vozim oba!
Hehe, ne vem kako ti svojih 204 spraviš v kliota... Sej ni problem višina nad glavo al pa kej, sam meni sedež seže točno do pod lopatice, če lepo naravnost sedim... Zame je konfekcijska številka sedeža premajhna![]()
Dugi7 je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Clio II. al pa škoda felacija! Jest mam 204cm pa brez problema vozim oba!
Hehe, ne vem kako ti svojih 204 spraviš v kliota... Sej ni problem višina nad glavo al pa kej, sam meni sedež seže točno do pod lopatice, če lepo naravnost sedim... Zame je konfekcijska številka sedeža premajhna![]()
Jest pa res nimam problemov pa je čist osnovni Clio? A si ziher da si manjši od mene?
Lupek je napisal/-a:Zaenkrat hvala za vse odgovore. Kaj pa mislite glede Polota ali pa Pegouta 106.
Lp: Luka
Lupek je napisal/-a:Zaenkrat hvala za vse odgovore. Kaj pa mislite glede Polota ali pa Pegouta 106.
Lp: Luka
borut007 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:sam sem bil presenečen nad prostornostjo še opel vectra je noter manjša kot polo
Po tem sklepam, da si se v Polotu vozil kot otrok in v Vectri kot odrasel?![]()
Polota pa res ne moreš primerjat po prostornosti z vectro.
Sama notranjost Vectre je že tako velika kot sam polo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov