ExplosioN je napisal/-a:NO če pa servisiraš mi pa povej kaj mi bo crknil pr 14 let starmu axu pr 110 000 km?
Kolk stane polos?
lisko je napisal/-a:PhoenixX je napisal/-a:..kaj lahko prcakujes...NC DOBREGA!!
lp
Bi podkrepil?
Vuso je napisal/-a:Moja sestrična ma tega nesrečnga ax-a.letnik je pa nekje v začetku 90-ih.ne bi rad nobenga žalu ampak kokr jst poznam ta avto je totalna polomija.sicer ne vem kako dela z avtom pa kako je delu prejšn lastnik z njim tko da upam da je to prej izjema kot pravilo.
plehe je obupn.rjavi povsod.razn po strehi se mi zdi da ne.enkrat ga je mal prtisnla k je šla nekje počas rikverc u enga džipa.un je mel mal praskice ,ax pa orenk udrt prtlažnik.pa neki je mela probleme z vodo,zavorna tekočina ji je puščala,olje je spodi vn teku....pa še marskej je blo.ulgavnm zihr vsak mesec na servisu.k ga je kupila je bil sto kosov.zdej je pa sam za servise zihr zmetala ene 200k(pleh smo sami doma ravnal).
ToniTic je napisal/-a:Jaz vozim zdaj že drugi AX. Prvi je bil 1.1 Caban letnik 93 in sem ga kupil starega 4 leta. Vozil sem ga dve leti in naredil z njim preko 80.000 km. Bil je moj prvi avto in ga nisem niti malo šparal. Bil sem izredno zadovoljen, ker me ni nikoli pustil na cesti, niti nisem imel nepredvidenih stroškov, samo servisi (bremze, auspuh, jermeni, olje, filtri).
Zdaj imam že dve leti in pol AX 14 d letnik 89. V avto sem v tem času veliko vlagal (generalka na motorju, menjal armaturko za novejšo, tudi nekaj nepredvidenih stroškov). Nardil sem z njim v tem času 57.000 km. Zadnjič sem zračunal koliko me je avto stal v tem času. Če seštejem vse stroške (registracija, servisi, gume, generalka, gorivo za 57.000 km, ostali stroški) pride nekaj malega čez miljon.![]()
![]()
Na mesec pride to 35.000 sit. Na prevožen kilometer pa 18 sit. Zdaj se pa sam odloči, če ti to gre ven. Meni gre zelo, ker bi bilo verjetno z kakršnim koli drugim avtom take starosti bistveno dražje. Poleg tega imam zdaj na avtu večinoma stvari porihtane za naslednjih 50.000 km. Tak starega avta brez kakšnih problemov itak ne dobiš. Pač se sprijazniš, da si dal za avto 150.000 in da rabi še poleg goriva malo posvečenega časa. Jaz pravim - go for it. Mogoče boš imel pa srečo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov