Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO Sr nov 17, 2004 6:05 pm

Ne pa sej glih to govorim. Da saxoja vzet to itak. Ga mam jaz in moja punca. Hočem povedat, da se ful mal kvarjo saxoji. Preverjeno. Glede registracije je vse odvisno od konjev. 1.4 VTS - 75km / 1.6 VTS - 90 km (starejši), 98 km (novejši) / 1.6 16V VTS - 120km

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Sr nov 17, 2004 6:51 pm

definitivno SEXO..punto nebi niti pomislu

Casper7
Nov uporabnik

Napisal/-a Casper7 Če nov 18, 2004 1:24 pm

Jaz na tvojem mestu sploh ne bi razmišlju francoz vs. italjan itak saxo sam vts. k je ž 1.4vts žival

Uporabniški avatar
Villy
Nov uporabnik

Kraj: grosuplje

fiat sam na slabm glasu,bedni ste

Napisal/-a Villy Pe nov 19, 2004 8:42 am

mam punto 97 letnik 55
poraba od 6 do 8 litrov(mest)
avto gre dobr ,kvari se ne, tud ce se so pa deli smesno pocen (klinast jermen pa sponar 4700 sit)
pa se oblika je huda da se ga napedenat..
citroen je pa itak najbl bedn avto,ze skoz ma kar ene oblike,dragi deli...
edina svetla tocka citroena je xsara

fiat zakon
No tunning, No lifestyle!!!
No risk, No fun!!

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 So nov 20, 2004 5:19 pm

sem vozil puntota 1-ko 55 od staršev in je zelo vredu avto. Okvare so bile zadnji brisalc, amortizerji na 120.000km, zadnje roke menjane hkrati z amortizerji. Delal je kot urca, čeprav je imel 155.000km, druge stvari niso crknile v roku 155.000km, razen še pumpa za bencin, ker je nekdo nalil vodo v rezervar (neverjetne 3L, motor pa je kljub temu delal brez problema). Super avto, za svojih 55 konjev zelo dobro vleče.

Sedaj so ga starši prodali in kupli citroena C3, in je dosti slabši, posebno udobje, kvaliteta izdelave, motor (1.1) in sedeži so v k., čeprav je bil za 500k dražji kot takrat punto. Tudi oblika citroenov mi ni všeč

KREMENKO
Stalni uporabnik

Napisal/-a KREMENKO So nov 20, 2004 7:00 pm

Villy, glede tega da je citroen najbolj bedn avto bi se dal govort. Poglej mal fiata, če nebi mel puntota, bi že zdavnej propadl. To je edini model, k jih vleče vn.
Ti Primož 86, mi boš pa reku, da je punto bolj udoben kot C3. Ha, ha. Punto je proti C3-ju k da bi sedel na klopci, pri citroenu pa na fotelju. Pa a ti neveš da so citroeni, pa nasploh francozi znani po udobju in mehki vožnji, pa greš tako prjavt. No ampak vsak si misli svoje.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback So nov 20, 2004 9:53 pm

KREMENKO je napisal/-a:Villy, glede tega da je citroen najbolj bedn avto bi se dal govort. Poglej mal fiata, če nebi mel puntota, bi že zdavnej propadl. To je edini model, k jih vleče vn.
Ti Primož 86, mi boš pa reku, da je punto bolj udoben kot C3. Ha, ha. Punto je proti C3-ju k da bi sedel na klopci, pri citroenu pa na fotelju. Pa a ti neveš da so citroeni, pa nasploh francozi znani po udobju in mehki vožnji, pa greš tako prjavt. No ampak vsak si misli svoje.

se podpišem... 8)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Ne nov 21, 2004 11:44 am

Casper7 je napisal/-a:Jaz na tvojem mestu sploh ne bi razmišlju francoz vs. italjan itak saxo sam vts. k je ž 1.4vts žival

:rofl :rofl :cry :cry 1.4/75 pa žival...dej no...
Slika

KREMENKO
Stalni uporabnik

Napisal/-a KREMENKO Po nov 22, 2004 8:21 pm

No ni tok švoh za 1.4 75km. Gre kr dobr, sam kakšnega konja več bi pa vseeno lahko mel.

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 To nov 23, 2004 3:26 pm

Mogoče se motim, a meni je sedež dosti bolj čuden kot v puntotu. Mogoče zaradi mojih dimenzij 195cm. Pri C3-ju me moti tudi prečka na levi strani prednje šipe, ki je nekam čudno postavljena, slabše kot pri puntotu, pa motor, ki se ga premalo sliši. Meni osebno je bil boljši punto in sem do pred kratkim mislil kupit nazaj enga 75 ali 85, a bom raje kaj stabilnejšega. O stabilnosti puntota pa raje nebi govoril, ker sem šel enkrat kmalu pod kamjon z njim :lol: . Pri c3-ju me moti tudi, ker nimaš nobenega stika z motorjem, nič ne pocuka, zelo slabo se ga sliši itd. Aja, sem se šel včeraj peljat, pa ne gre več tako slabo. Vzrok? Fotr je prej verjetno tankal 94 noter namesto 98, pa tudi 300kg več od puntota ima.

Polo novi pa je obup zame glede sedenja in prostora. Sem delal z njim vozniški.

bocky
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a bocky To nov 23, 2004 3:42 pm

Nej kar govorijo ampak, ce si slucajno pomislu na saxo VTS 120km (1.6 16V) je bil samo do 98 letnika v Sloveniji in ga ne bos dobil oz. samo z veliko srece. V Slo. so bili samo 4. Enga ima kolega z Vica -crne barve, drugi je bil bel in so ga razbili, pri Stefetu pa zrihtali-sedaj se vozi uporabnik foruma je pa citroen sport barve, tretji je bil v kopru, za cetrtega pa ne vem... Je pa zelo razlika med 1.6 in 1.6 16V.

Je pa saxo malo drazji od puntota mk1, .... poskusi se pogledati P106, je skor identicen saxoju.
born to drive

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To nov 23, 2004 9:02 pm

Ma sj drugac je moj fotr tud nabavu c3-ja(prejsnji avto palio karavan, se prej punto55-z nobenmu nobenih problemov!!) sam tale citroen je res smesen na vzunj in na vnzotrj.. Kot ena igračka, sam morm pa priznt da velik bl udobn kot palio, pa ceprov je c3 dizl(hdi 70km), prsežm da bl stegne kot palio weekend(1.2 75km), kar se pa tiče preglednosti npr.: parkiranje, je pa c3 krava na kubik, sm velik lazje parkiral paliota k je bil karavan kot pa c3-ja.. Nevem no, ma pac vsak avto svoje dobre in slabe lastnosti..
Mene trenutno pri nakupu saxo-ja, omejujejo samo finance (850k sit), oz. vts-ov mk.I je bl mal.. medtem ko je puntotov kot razrašenga motovilca na našem vrtu..
pi.es: ce bom kupvov katerkol avto, bo mu sigurn najvec 75konjev, kar je zame se preveč-razlog pretezka noga :roll: :)
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov