Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne nov 12, 2006 4:46 pm

CitroBooster je napisal/-a:hehe. moja suzi...:) ja, slucajno je ženskega spola, sicer pa ideja, da bi se motoristi s foruma srečali pred kakšno debato, dobra. V mojem primeru se govori o Suzukitu tl 1000 s, kar je omenil že slide. Problem je, če so ti všeč in avtomobili in motorji, le da pri slednjih le prevladuje strast. če pa pogledam racionalno, potem avto lahko postavim pred motocikel...ampak le, če gledam na to racionalno.. :D Zdele sem v fazi, ko me drži za kakšnim boljšim avtom. Ko pa sem že lih omenu spet avto...glede peugeota...406 coupe, čist informativno...ali se z njim enako udobno potuje, kot z navadnim?! :roll: :vrum zanima me, ce se da na zadnji klopi človeško peljat (ker je sicer avto kr velik...)

LP

Citro

Razlika je ta,da je coupe malo bolj trd,pa bolj leži na ovinkih...drugih velikih razlik ni!!
Na zadnji klopi je dovolj prostora,pa tudi sedi se udobno,ker sta sedeža globoka in imaš dovolj bočne opore,da se ne voziš sem in tja....sploh če imaš usnje!!!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 12, 2006 5:03 pm

Gorch je napisal/-a:
CitroBooster je napisal/-a:objavaObjavljeno: 14 dec 2004 21:59 Pošlji temo: Odgovori s citatom
Kaj pa tebe skrbi zadnja klop...menda ga ne bomo pili čez 9 mescu?
406 kupe naj bi bil ravno tko nastavljen na udobje...sicer manj kot limuzina, a še vedno predvsem na udobje.

Stvar je taka, da ga bomo pil že verjetno kej prej, ampak na zarad tega kar ti misliš Smile Za klop sprašujem kar tako, informativno. Kakšen se pa tebi zdi 406 coupe, razen tega da je lep?! Smile

Razlika je ta,da je coupe malo bolj trd,pa bolj leži na ovinkih...drugih velikih razlik ni!!
Na zadnji klopi je dovolj prostora,pa tudi sedi se udobno,ker sta sedeža globoka in imaš dovolj bočne opore,da se ne voziš sem in tja....sploh če imaš usnje!!!

:lol:

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne nov 12, 2006 5:22 pm

esem je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:
CitroBooster je napisal/-a:objavaObjavljeno: 14 dec 2004 21:59 Pošlji temo: Odgovori s citatom
Kaj pa tebe skrbi zadnja klop...menda ga ne bomo pili čez 9 mescu?
406 kupe naj bi bil ravno tko nastavljen na udobje...sicer manj kot limuzina, a še vedno predvsem na udobje.

Stvar je taka, da ga bomo pil že verjetno kej prej, ampak na zarad tega kar ti misliš Smile Za klop sprašujem kar tako, informativno. Kakšen se pa tebi zdi 406 coupe, razen tega da je lep?! Smile

:lol:

ha,ha...preveč hitr berem :lol: :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov