pa povštrčke si dej na zic da se te bo kej vn vidl

nejc7610 je napisal/-a:nism napisal da se drži bolj kot turbo, ampak enako. sicer men je tko vseen glede tega če vrjamete za tist bencin al pa ne. avto ma pr normalni vožnji 14 porabe, moj fotr pa ne pele nikul normalno, tko da lahko tisto vaše računanje opustite.
zanima me kdo je slicker?
Gricko je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:nism napisal da se drži bolj kot turbo, ampak enako. sicer men je tko vseen glede tega če vrjamete za tist bencin al pa ne. avto ma pr normalni vožnji 14 porabe, moj fotr pa ne pele nikul normalno, tko da lahko tisto vaše računanje opustite.
ej kako moraš primerjat lego enga športnega-dirkalnega avta, ko te rit boli ko ven stopiš al pa p406 ki se športni zasnovi še najbolj približa po obliki karoserije, vzmetenje ja bolj mehko in slabše, bremze so tudi slabše....še vedno je komforten avto- pač francoz in lega nemore biti niti približno podobna!!!
Pejt buče prodajat na tržnico!!!
Kennman je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:nism napisal da se drži bolj kot turbo, ampak enako. sicer men je tko vseen glede tega če vrjamete za tist bencin al pa ne. avto ma pr normalni vožnji 14 porabe, moj fotr pa ne pele nikul normalno, tko da lahko tisto vaše računanje opustite.
ej kako moraš primerjat lego enga športnega-dirkalnega avta, ko te rit boli ko ven stopiš al pa p406 ki se športni zasnovi še najbolj približa po obliki karoserije, vzmetenje ja bolj mehko in slabše, bremze so tudi slabše....še vedno je komforten avto- pač francoz in lega nemore biti niti približno podobna!!!
Pejt buče prodajat na tržnico!!!
sam tale nejc pa RES nima pojma o avtih. Pa ce se ugibam, kolk star je, bi reku , datam nekje okol 18-19?
Mam prav, ne Nejči?![]()
nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
golf_c je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
ti se nisi zajebu....ti si lagal....pa če bi biu js tvoj fotr te tolk v rt nabrcam da tut k boš 20 let star na bi mogu sedet v avtomobilu
rok46 je napisal/-a:nč ne rečm da ga nimajo doma...lahko ga majo zarad mene,pretiravanje je blo pa velko s te strani da se ON voz z nim,k je očitno že po načinu pisanja d je to en 15 letnik...pa da se drži bl ko porš,pa da dajo usak dan 10k za benz ? seveda,se prav povprečno 300k za benz na mecs...jap to bo to
Lp
sasiti je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:nč ne rečm da ga nimajo doma...lahko ga majo zarad mene,pretiravanje je blo pa velko s te strani da se ON voz z nim,k je očitno že po načinu pisanja d je to en 15 letnik...pa da se drži bl ko porš,pa da dajo usak dan 10k za benz ? seveda,se prav povprečno 300k za benz na mecs...jap to bo to
Lp
Ja in zakaj ne bi mogli dat 10k za bencin??? Eni damo še več - pa nismo kakšni avtoprevozniki. Pa ne vem, zakaj ste ga vsi neki napadli no. Po mojem spet faušija laufa.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov