frcac je napisal/-a:Za tak denar se da dobit lepega Golfa II letnik 91, 5 vratni, metalik črne barve z GL opremo (široki odbijači, 14" feltne, komfortna notranjost - sedeži in stranske obloge, mehka armatura, volan na 4 prečke, centralno zaklepanje), motor bencin 1.6 75 KM s serijsko in originalno VW klimo. Stvar je po mojih izkušnjah večna. Avto je s tem motorjem precej živahen, ko pa sem imel dvojko 1.6 mi je v mešanem ciklu avto pokuril malo čez 7 l. Tistega ki stvar zanima naj mi napiše kakšen pm.
Lp, Sašo
sinke je napisal/-a:Men se zdi da hoče zamenjat avto zaradi porabe![]()
Tale omenjen golf ma pa enako porabo, če ne višjo
frcac je napisal/-a:sinke je napisal/-a:Men se zdi da hoče zamenjat avto zaradi porabe![]()
Tale omenjen golf ma pa enako porabo, če ne višjo
Bluziš - kot večina na forumu. Pa brez zamere, Golfe dobro poznam in imam že tretjega, pa mi nobenega ni uspelo priterat do takih cifer kot so omenjene. Avto se prodaja zaradi finančnih težav oziroma nepredvidenega izdatka... Če bo koga avto zanimal naj mi pošlje pm, drugi pa kar nabijajte lepo naprej.
Srečno novo leto tudi virtualnim vseznalnim avtomobilistom...![]()
Lp, Sašo
Sita[R]acing je napisal/-a:probi še malo našparat pa boš pol kej novejšga kupu.. pa na avto.net poglej
Slide je napisal/-a:Mercedes Benz 200D W123...pa še olditmer bo![]()
jaja...
smo mel tri 123ke en je biu clo 300d200d pa ne gre nikamor :P je pa dobr avto za ta denar(200-300k sit)
pusti "lepe" golfe, pa cliote, pa RXX in podobno...škodo čimprej stran od bajte ker preveč pokuri (+verjetno še kaj drugega) in vzami japonca nižji-srednji razred - tud če je 10 let star ne boš imel z njim nobenih problemov !!!!!!!!!!!
Primoz_86 je napisal/-a:pusti "lepe" golfe, pa cliote, pa RXX in podobno...škodo čimprej stran od bajte ker preveč pokuri (+verjetno še kaj drugega) in vzami japonca nižji-srednji razred - tud če je 10 let star ne boš imel z njim nobenih problemov !!!!!!!!!!!
Se ne strinjam. Kaj pa v primeru okvar? Fiate, Renoje, Citroene itd zna popravit in lahko zrihta dele vsak nepooblaščen serviser. Evropski avti imajo veliko delov podobnih - renault, fiat, lancia, alfa..., medtem ko to za japonce ne moreš rečt. Vsekakor jaz raje vzamem fiata, renoja, citroena, kot pa kakšnega RABLJENEGA japonca ali korejca.
Če bi ga kupil bi kupil novega in ga vozi tja do 200.000km, potem prodal. Rabljenega pa sploh ne bi šel kupovat, ker se lahko hitro zaj... in deli so dragi
Čist moje osebno mnenje,...
..... Najdi dele za Hondo pod vsakim kozolcem, če moreš....
Slash83 je napisal/-a:Jaz ti lahko glede na lastne izkušnje kakega Tipota priporočam. Sam mam 1.4 let.93, pa mi pije povprečno 8. 1.6 mašine pa majo še manjšo porabo baje. Pa še servo majo skoraj vsi. Za 400.000 pa še tak dobiš že kak 94-95 letnik s klimo!
Rezervni deli pa so tak praktično zastonj. Pri 136.000mi je šla vodna pumpa:nova neorginalna= 6500sit! Poglej kolko pride za korejca/japonca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov