Tud jaz si lastim Roverja 200 že tri leta in z njem sem naredu malo manj kot 50.000km.
Moj ima motor 1.4 z 75km, letnik je pa 99.
Z motorjem za enkrat ni blo težav, malo mi pušča tesnilo pokrova ventilov, pri 110.000km sem menjal zobati jermen, napenjalc in ostale jermene. Cena tega servisa je bila pri domačem mehaniku z "kopija" deli okrog takratnih 15.000 sit. Drugače pa delam servise na 15.000km, samo olje in filtre.
Imam pa problem z izpuhom, ker pušča že od 95.000km. Zdaj jih ima avto skoraj 140.000 in bo počas treba menjat zadnji lonec, ker se varit že skoraj ne da več

Pri nekje 120.000 se mi je pokvaru števec za hitrost in prevožene km (smo menjal z rabljenim), šla je tudi cinšpula in pa alternator.
Kar je blo treba menjat ni bilo problem dobit, malo pokličeš po odpadih (roverjev 200 je dosti), pa tudi z novimi deli ni blo problema. Jaz pač kupujem kopijo delov, ker so dost cenejši, dobiš jih takoj in pa niso nevem koliko slabši od original.
Evo to je to iz moje strani. Malo mi je žal samo da ima moj le 75km. Sicer za normalno vožnjo je ok, pozna pa se če je več ljudi v avtu.