Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
VELOCIRAPTOR
Nov uporabnik

Kraj: nekje v p.m.

oj

Napisal/-a VELOCIRAPTOR Po jan 17, 2005 12:16 pm

ja ne vem, alfa mi je cool sam se mi zdi da ma mal premal placa, 407 mi ni ušeč spljoh :oops: , volvo? ne vem bom še mal pogledal, sedanja 3..ne vem..avto bom mel kake 4-5 let tak da bi raj čim novejši model ( zato bi pa novo 3), pa še karavana ne bo takoj ker se mal nagibam k nakupu karavana, razmišljam malo tudi o espace 3.0 dci al pa signum 3.0 dti, ne vem..dejte še kako idejo plis...pa hvala za komentarje..

@darkdog24..a je tvoj clio diesel? :D :D :D ..sej je lep sam pomoje ga ne bi hotel prodat a ne?
f*** avt.com

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jan 17, 2005 12:48 pm

Če boš mel avto kar nekaj časa, potem bi jaz vzel preizkušen model, kar sedanja trojka nedvomno je. Večina napak je odpravljenih, avto dobiš sedaj z veliko opreme ki bo na novem na voljo po možnosti samo za doplačilo.

Dons smo pa kar strpni, a bom res mogu umetno kregarijo vzpodbudit? :lol: (moderatorji, hecam se!)
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Re: oj

Napisal/-a andrej777 Po jan 17, 2005 1:15 pm

VELOCIRAPTOR je napisal/-a:ja ne vem, alfa mi je cool sam se mi zdi da ma mal premal placa, 407 mi ni ušeč spljoh :oops: , volvo? ne vem bom še mal pogledal, sedanja 3..ne vem..avto bom mel kake 4-5 let tak da bi raj čim novejši model ( zato bi pa novo 3), pa še karavana ne bo takoj ker se mal nagibam k nakupu karavana, razmišljam malo tudi o espace 3.0 dci al pa signum 3.0 dti, ne vem..dejte še kako idejo plis...pa hvala za komentarje..

@darkdog24..a je tvoj clio diesel? :D :D :D ..sej je lep sam pomoje ga ne bi hotel prodat a ne?

Pr kakšnem zastopniku upraš kdaj pride Touring ven. Drgač pa počaki na limuzino pa pejt na testno vožnjo in se pol odloči če se splača čakat ali ne. ;) ;)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po jan 17, 2005 1:24 pm

Najboljše je, da si kupiš kolo. :D

Auti so sam strošek.... brezveze :lol:

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Po jan 17, 2005 6:53 pm

Misak je napisal/-a:Audi je bols k BMW, k ma bolsi pleh, pa se z BMW-jem se bos tezko u klanc pozim pelu k ma zadn pogon, pa cenejsi je pa se od VAG koncerna je in je ah oh in sploh najbolsi, lahko bi pa kksno Alfo kupu, k pa itaq potolce vsazga BMW-ja! :roll:

Peesda nism mogu d ne bi, in kr cakam zdle d se zacne debata v tej smeri :pop:

Mislm kjera bedna razlaga stari ej.. V klanc ne morjo... Pa ja ne bo človek uzel letnika 80 ampak kej novejšga, kar ma naprimer če še nis slišu za to: Nauš verjeu da obstaja DSC(al pa ESP,... kokr hočš)!!!In s tem se avto obnaša velik bol na cest kokr večina s sprednjim pogonom. Pa lepo te prosm povej mi kjera alfa ti poč kjerga BMW-ja že??? Recmo najhitrejša alfa ti komi poč zdejšnjo 330-ko, medtem ko se za M3-ko zgubi. Sam o Alfah mi ne prosm, k niso vredne mojih besed... :!:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

ale10
Novinec

Napisal/-a ale10 Po jan 17, 2005 6:58 pm

Alfa res ni vredna sploh, da obstaja.
Sem na Audijevi strani. Vozu sm pa tud BMW pa ni švoh. Sm jst bi vseen kupu AUDI ampak najbrž 2,5TDI. Kaj pa vem. Uglavnm AUDi.

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Po jan 17, 2005 8:34 pm

Vidva mladicka: Misak se je HECAL, got it? ;)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po jan 17, 2005 10:05 pm

Če se nebi bi se tut jz že kregal zdele na moč. :lol: :lol: :lol: Tako sem pa vidu da ni potrebe.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jan 17, 2005 10:12 pm

AUDI 8) 4 krogce za pičke :) hehe

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po jan 17, 2005 10:21 pm

Audi. Že 1.9 TDI je brootal, 3.0 je pa že ilegaln... upam da ti je jasno da morš pol uzet še quattro, ker če ne ti bojo na AMZSju nabil strošek uporabe cest, ker se bojo na vseh semaforjih nardila grbince zarad tebe... :twisted:

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Po jan 17, 2005 10:24 pm

Jerry mal pozna. Ampak bavarca sta oba!!???
Kaj si že s tem mislu
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jan 17, 2005 10:50 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Jerry mal pozna. Ampak bavarca sta oba!!???
Kaj si že s tem mislu

Da sta oba bavarca...a je to prezakompliciran?
AUDI IN BMW STA OBA BAVARCA...oba sta izdelana na BAVARSKEM v Nemčiji
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jan 17, 2005 11:48 pm

nevem..men je ql še kak amm..volvo v50 alpa kej. audi + bmw sta mi tako "vsakdanja"
čeprav sta pač zelo dobra :)

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Po jan 17, 2005 11:52 pm

pa kwa ga serjete najbolš je polo .. :twisted: :twisted: :twisted:
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To jan 18, 2005 12:23 am

BMW Motorsport je napisal/-a:
Misak je napisal/-a:Audi je bols k BMW, k ma bolsi pleh, pa se z BMW-jem se bos tezko u klanc pozim pelu k ma zadn pogon, pa cenejsi je pa se od VAG koncerna je in je ah oh in sploh najbolsi, lahko bi pa kksno Alfo kupu, k pa itaq potolce vsazga BMW-ja! :roll:

Peesda nism mogu d ne bi, in kr cakam zdle d se zacne debata v tej smeri :pop:

Mislm kjera bedna razlaga stari ej.. V klanc ne morjo... Pa ja ne bo človek uzel letnika 80 ampak kej novejšga, kar ma naprimer če še nis slišu za to: Nauš verjeu da obstaja DSC(al pa ESP,... kokr hočš)!!!In s tem se avto obnaša velik bol na cest kokr večina s sprednjim pogonom. Pa lepo te prosm povej mi kjera alfa ti poč kjerga BMW-ja že??? Recmo najhitrejša alfa ti komi poč zdejšnjo 330-ko, medtem ko se za M3-ko zgubi. Sam o Alfah mi ne prosm, k niso vredne mojih besed... :!:

ti pa s svojimi bednimi izjavami tih bot,oz moje besede niso vredne komentarja na tvoj post glup :evil: :evil: če nimaš pojma u alfah si lahko sm tihu,pa me zanima kj bo čez en let k pridejo motorji novi vm,me zanima kak komentar bo potem...sicr pa škoda besed,upam da ne bo tale tema spet pršla pod alfa vs. bmw...pametnjakovič :evil:

LP
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To jan 18, 2005 12:27 am

ale10 je napisal/-a:Alfa res ni vredna sploh, da obstaja.
Sem na Audijevi strani. Vozu sm pa tud BMW pa ni švoh. Sm jst bi vseen kupu AUDI ampak najbrž 2,5TDI. Kaj pa vem. Uglavnm AUDi.

teb pa isto,če ne maraš kake znamke ni treba use komenterat pa u drek tlačt...tole use pride sm v kreg...takih komentarju pa ne morm požrt...tih bot drugič :evil:

LP
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To jan 18, 2005 12:50 am

bmw :|
audi :D
preizkusil sm 320d touring s 150 km in audi a4 1,9 tdi avant s 130 km in bi se sam odločil za slednjega, ne bi pametoval, razlagal...mene je prepričal audi z odzivnostjo, ker ko pohodiš stopalko za plin avto znori in daje res dober feeling, kot da voziš nekaj močnejšega, ravno obratno pa je bilo z bmw-jem, ki ni bil niti približno izpolnil pričakovanj, ni tako agilen kot audi, zato moj glas za štiri krogce ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To jan 18, 2005 12:10 pm

audi4ever je napisal/-a:bmw :|
preizkusil sm 320d touring s 150 km in audi a4 1,9 tdi avant s 130 km in bi se sam odločil za slednjega, ne bi pametoval, razlagal...mene je prepričal audi z odzivnostjo, ker ko pohodiš stopalko za plin avto znori in daje res dober feeling, kot da voziš nekaj močnejšega, ravno obratno pa je bilo z bmw-jem, ki ni bil niti približno izpolnil pričakovanj, ni tako agilen kot audi, zato moj glas za štiri krogce ;)

To sem pa že od veliko ljudi slišal in je res. Samo fora je v TDI-ju ki ma moč bol na kup vrženo amapk tam trga. BMW pa nima tako občutne meje ampak mu z obrati bolj enakomerna narašča moč. lahko pa zarad tega dobr uporabljaš tut višje obrate kar je pri TDI-ju brezveze. Samo ko jih postaviš vštric se pa tistih 20KM lveč lepo pokaže.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To jan 18, 2005 12:39 pm

andrej777 je napisal/-a:

To sem pa že od veliko ljudi slišal in je res. Samo fora je v TDI-ju ki ma moč bol na kup vrženo amapk tam trga. BMW pa nima tako občutne meje ampak mu z obrati bolj enakomerna narašča moč. lahko pa zarad tega dobr uporabljaš tut višje obrate kar je pri TDI-ju brezveze. Samo ko jih postaviš vštric se pa tistih 20KM lveč lepo pokaže.

no saj to je blo najbol zanimivo, ker je avto res znorel ob turbini, bmw pa tako kot praviš z enakomernim naraščanjem moči ni preveč navdušil :D
bilo bi zanimivo, če bi jih postavil vštric kot praviš :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To jan 18, 2005 12:54 pm

audi4ever je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:

no saj to je blo najbol zanimivo, ker je avto res znorel ob turbini, bmw pa tako kot praviš z enakomernim naraščanjem moči ni preveč navdušil :D
bilo bi zanimivo, če bi jih postavil vštric kot praviš :D

Oz nova trojka bo mela 163KM motor tako kot enka. To bo treba enkrat pelat da vidm kakšen je kaj tle filing.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov