@darkdog24..a je tvoj clio diesel?

VELOCIRAPTOR je napisal/-a:ja ne vem, alfa mi je cool sam se mi zdi da ma mal premal placa, 407 mi ni ušeč spljohops: , volvo? ne vem bom še mal pogledal, sedanja 3..ne vem..avto bom mel kake 4-5 let tak da bi raj čim novejši model ( zato bi pa novo 3), pa še karavana ne bo takoj ker se mal nagibam k nakupu karavana, razmišljam malo tudi o espace 3.0 dci al pa signum 3.0 dti, ne vem..dejte še kako idejo plis...pa hvala za komentarje..
@darkdog24..a je tvoj clio diesel?![]()
![]()
..sej je lep sam pomoje ga ne bi hotel prodat a ne?
Misak je napisal/-a:Audi je bols k BMW, k ma bolsi pleh, pa se z BMW-jem se bos tezko u klanc pozim pelu k ma zadn pogon, pa cenejsi je pa se od VAG koncerna je in je ah oh in sploh najbolsi, lahko bi pa kksno Alfo kupu, k pa itaq potolce vsazga BMW-ja!![]()
Peesda nism mogu d ne bi, in kr cakam zdle d se zacne debata v tej smeri
BMW Motorsport je napisal/-a:Misak je napisal/-a:Audi je bols k BMW, k ma bolsi pleh, pa se z BMW-jem se bos tezko u klanc pozim pelu k ma zadn pogon, pa cenejsi je pa se od VAG koncerna je in je ah oh in sploh najbolsi, lahko bi pa kksno Alfo kupu, k pa itaq potolce vsazga BMW-ja!![]()
Peesda nism mogu d ne bi, in kr cakam zdle d se zacne debata v tej smeri
Mislm kjera bedna razlaga stari ej.. V klanc ne morjo... Pa ja ne bo človek uzel letnika 80 ampak kej novejšga, kar ma naprimer če še nis slišu za to: Nauš verjeu da obstaja DSC(al pa ESP,... kokr hočš)!!!In s tem se avto obnaša velik bol na cest kokr večina s sprednjim pogonom. Pa lepo te prosm povej mi kjera alfa ti poč kjerga BMW-ja že??? Recmo najhitrejša alfa ti komi poč zdejšnjo 330-ko, medtem ko se za M3-ko zgubi. Sam o Alfah mi ne prosm, k niso vredne mojih besed...
ale10 je napisal/-a:Alfa res ni vredna sploh, da obstaja.
Sem na Audijevi strani. Vozu sm pa tud BMW pa ni švoh. Sm jst bi vseen kupu AUDI ampak najbrž 2,5TDI. Kaj pa vem. Uglavnm AUDi.
audi4ever je napisal/-a:bmw![]()
audi![]()
preizkusil sm 320d touring s 150 km in audi a4 1,9 tdi avant s 130 km in bi se sam odločil za slednjega, ne bi pametoval, razlagal...mene je prepričal audi z odzivnostjo, ker ko pohodiš stopalko za plin avto znori in daje res dober feeling, kot da voziš nekaj močnejšega, ravno obratno pa je bilo z bmw-jem, ki ni bil niti približno izpolnil pričakovanj, ni tako agilen kot audi, zato moj glas za štiri krogce
andrej777 je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:bmw![]()
audi![]()
preizkusil sm 320d touring s 150 km in audi a4 1,9 tdi avant s 130 km in bi se sam odločil za slednjega, ne bi pametoval, razlagal...mene je prepričal audi z odzivnostjo, ker ko pohodiš stopalko za plin avto znori in daje res dober feeling, kot da voziš nekaj močnejšega, ravno obratno pa je bilo z bmw-jem, ki ni bil niti približno izpolnil pričakovanj, ni tako agilen kot audi, zato moj glas za štiri krogce
To sem pa že od veliko ljudi slišal in je res. Samo fora je v TDI-ju ki ma moč bol na kup vrženo amapk tam trga. BMW pa nima tako občutne meje ampak mu z obrati bolj enakomerna narašča moč. lahko pa zarad tega dobr uporabljaš tut višje obrate kar je pri TDI-ju brezveze. Samo ko jih postaviš vštric se pa tistih 20KM lveč lepo pokaže.
audi4ever je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:bmw![]()
audi![]()
To sem pa že od veliko ljudi slišal in je res. Samo fora je v TDI-ju ki ma moč bol na kup vrženo amapk tam trga. BMW pa nima tako občutne meje ampak mu z obrati bolj enakomerna narašča moč. lahko pa zarad tega dobr uporabljaš tut višje obrate kar je pri TDI-ju brezveze. Samo ko jih postaviš vštric se pa tistih 20KM lveč lepo pokaže.
no saj to je blo najbol zanimivo, ker je avto res znorel ob turbini, bmw pa tako kot praviš z enakomernim naraščanjem moči ni preveč navdušil![]()
bilo bi zanimivo, če bi jih postavil vštric kot praviš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov