Patrik je napisal/-a:Nameravam kupiti avto star cca. 1 leto (se najbolj splača) in gledal sem Bmw 3, Saab 9-3, Audi A4 in MB C razred......lahko rečem, da ko sem si ogledoval Bmw in MB sem dobil " feeling", da je to predvsem "šminka" (npr.uff, poglej ga, Bmw-ja ma ! ), sam avto pa ni nič posebnega....Audi je nekaj podobnega, le da še bolj "oskubljen" (-mislim predvsem na armaturko), nekako pa me je navdušil Saab 9-3 (kot da se sediš v avionu, he he)....![]()
Mogoče imam zmotno mnenje o teh znamkah, vendar vseeno, kaj mi vi predlagate ?
Mi lahko poveste kaj več o teh avtih (-če je možno predvsem o Saab 9-3, novi model, gre za motor 1.8 t ) ?
_Jerry_ je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:ko prebiram poste pa me zanima v kakšnih mercedezih ste se vozil, če so leni
Saj niso leni, so le umirjeni...To dojames sele takrat, ko zaslisis zvok bavarskih mustangov ali pa ko zapiska SAABova turbina
V SAABu se pocutis kot v lovskem letalu med izvajanjem manevra...
kljukec je napisal/-a:jst tut umerjeni nebi reku
2.2 cdi dela svašta (kulegov c sportcoupe), pa da ne omenjamo amg zadevc
kljukec je napisal/-a:men sredinska konzola v 9-3 ni všeč
sami gumbi brez pametnega ekrana (razn če ga dokupš)
lp
_Jerry_ je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:men sredinska konzola v 9-3 ni všeč
sami gumbi brez pametnega ekrana (razn če ga dokupš)
lp
Vsec / ni vsec -to ni bistvo SAABove filozofijeKupci SAABa od avta pricakujejo predvsem smiselno razporeditev komand, kar pripomore k udobju in varnosti in tak avto te hitro prevzame tudi ce ni vse kot novoletna jelka... Ce hoces estetiko, imas pa itak moznost doplacila, vendar pa za osnovno ceno nudi SAAB bistveno vec dodatne (se pravi: serijske) opreme kot jo ponujajo trije nemski konkurenti. V BMWju je recimo armatura v osnovnem paketu taka, da se meni zelodec obraca... pa sem sicer zaprisezen pristas te znamke... Ce hoces zivet, moras znat TRZIT in zato je tako. Sicer so si pa evropski kupci sami krivi
V USA bi tako (pomanjkljivo) opremljen avto ponujali s 50% popusta kot skart robo oz. polizdelek s tovarnisko napako... :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov