in sicer Peugeot 405 - po možnosti SRI.
Verjem!
lp
YOC

vesolc je napisal/-a: a pa si ti zravn teh 300K ustel tut zavarovanje al mas za to posebej denar??
{Grega} je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Ko sem bil bruc sem kupoval avto. Iskal sem AX-e in 5-ke. Pol pa sem naletel na srečo na eno zelo lepo ohranjeno Ford Fiesto, ki vsekakor zgleda moderneje od 5-ke in AX-a in sem jo kar takoj kupil.Od takrat imam forde (razen vmes en čas jugota, ko se Fiesto razbil), kar pomeni, da me ni razočarala.
Motor je bil 1.1i 50KM (pila je v povprečju 6.7L, najmanjša poraba 5L, največja poraba 7.5L). Če hočeš malo več, je fajn mašina 1.3i 60KM (pije 2-3 deci več), potem je še 1.4 75KM (ki je v Slo prava redkost, saj jih preprosto skoraj ni), 1.6 105KM pa mislim, da te že ne bi zanimala več.
Slabost večine teh avtov je rja na zadnjih blatnikih, se pa popravi za 2x3000SIT+barvanje. Na večini avtov, ki se prodajajo so ti robi popravljeni, saj sicer zgleda grdo in odvrača kupce.
Torej samo v vednost: za 200-250.000sit se dobi Fiesta l.92~94.
Se strinjam. V prvem letniku faksa sem bil pred podobno dilemo in nabavil prvo Fiesto, pol pa še eno. Definitivno so velik boljše kot R5 ali Ax; je večji avto.
Poglej še: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
lenivec je napisal/-a:puntota ti lahko samo priporočam, ne crkuje tak kot seveda vsi pravijo. mašine so dobre. edino kaj je duhtunga na glavi skoraj obveznospusti na nekje 80-120k km , pa pri okoli 100k km crknejo zadne vilce. ampak stroški so mali, kot za vsak drug del. tak da če je kaka okvara, nič bat ker so deli napol zastojn, avto je prostornejši kot clio
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov