Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To feb 01, 2005 8:53 pm

mašine se ni treba nč bat, in tudi turbine ne. poznam enega ki ima 82km 1.5dci, pa dela same najgrše stvari z njim, pa mu služi vdano. te grde stvari so recimo: novomeščani bodo vedl da je recim od nm proti h1, kjer je trgovina kolesar (tam je dvojni s ovinek), zelo težko se 120 prpelat ampak s tem cliom je šlo(sicer čez cel ovink počez, ampak je šlo), pa recimo čez krožn tok pri CGP 80km/h (sam je pol čez robnik odletu, ker je zavijal proti h1 (ob kitajski restavraciji)-nč ni poškodoval). res pa je da mu je enkrat intercooler raznesl, ampak zarad čipa. cluio je res trpežen avto. :bow :bow :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To feb 01, 2005 9:06 pm

splash je napisal/-a:mašine se ni treba nč bat, in tudi turbine ne. poznam enega ki ima 82km 1.5dci, pa dela same najgrše stvari z njim, pa mu služi vdano. te grde stvari so recimo: novomeščani bodo vedl da je recim od nm proti h1, kjer je trgovina kolesar (tam je dvojni s ovinek), zelo težko se 120 prpelat ampak s tem cliom je šlo(sicer čez cel ovink počez, ampak je šlo), pa recimo čez krožn tok pri CGP 80km/h (sam je pol čez robnik odletu, ker je zavijal proti h1 (ob kitajski restavraciji)-nč ni poškodoval). res pa je da mu je enkrat intercooler raznesl, ampak zarad čipa. cluio je res trpežen avto. :bow :bow :bow :bow :bow

pa je ta tip mal tko...psiho vrjanta...pa učas nos take bele pulovrčke,pa ma take,fuul douge rokave? pa zaponke na konc,pa trakce? pa ma to kdaj tko skp zvezan da ne more rok premikat? fak no,kaj dela folk z avtm,potem pa piše v oglasu lepo ohranje,avto je od mame in podobn crap :roll:

LP
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To feb 01, 2005 9:12 pm

saj tip je drgač car sam preveč podi. moj brat je kupu od njega sesutga 1.5 dci (k ga je mel on prej slab mesec). tip se je pejal od radohove vasi proti trebnjem oz sentlovrencu al kaj je že tam. pa je tam en oster ovink da če fejst prletiš te vrže v luft, pa pol pristaneš pod mejo ene par metrov. pa če je še led na cesti...... in tak avto brez pol strehe pa boka pa raznih hvab pol moj brat od njega kup. bom probov slikce zrihtat.

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport To feb 01, 2005 9:48 pm

Dizelica super avto in mal pije.
Če ga misliš tišat ti raj svetujem ventilarja 1.4 16V oz 1.6 16V(dobro vlečejo).
Prjatu ma DCI 82Km in prav da ma samo to slabost pozim, da full traja da se segreje. Drugače navor dela in nima turbo luknje, kar pomeni da vseskozi vleče.
Mi pa full smrdi zakaj Dizelico prodaja tolk mladga in samo s 5KKm??!!
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Napisal/-a Moby Sr feb 02, 2005 2:09 pm

Ja tisga clieca z xenon lite's poznam je moj bivši sošolc in dela na petrolu v brežcah tam pr tušu. Lušken clio res pa full mu pašejo felgice. Nice :vc

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr feb 02, 2005 2:34 pm

saj moj kulega je tut prodal pol leta nazaj spedenanga 1.5 dci z 10.000 km, sam zato ker je dobu ugodno ponudbo merc c sportcoupe 2.2 cdi- to je šele stroj
ni nujno da ga avto kej serje
pač mudel rabi dnar za kej druzga
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov