Dans smo si malo bolj pogledal avto in je bil glavni prodajalec tam . Ceno ni bil pripravljen spustiti nad 100k , nakljub moji naivnosti da jo bo. Avto ima poleg sprednjega odbijača vse letvice ob vratih in vrata podrajsane, sicer ne bistveno ampak če si že kupiš tak avto se ne bom v podrajsanem okrog vozil , potem zadnji odbijač je bil tudi zelo amatersko barvan kjer je bil obdrgnjen, uni senzorčki se majejo in jih lahko kar notri potisneš, letvica v kateri so odstopa . Ličarska dela bi me prišla veliko preveč. Kolega pravi da je pri teh mašinah menjava jermena 200k ker je treba dati motor ven in prodajalec mi ni znal povedati ali je bilo menjano. 200k halo ? Na koncu nismo sploh šli k mehankarju ker ne bom dal še 250k za popravila + registracijo + letne gume (ki jih ni zraven ) in po možnosti še menjavo jermena
Iščem dalje. Če kdo ve za kakega Abartha tudi do 2.6 miljona samo da mi ni treba vložiti malega bogastva da bo zgledal spodobno in se peljal. V nemčiji jih je polno z manj kilometri in isto opremo ampak so malo daleč od mojega mehanika