Damjan19 je napisal/-a:ka pa kdo ve za odbijače in razne bonitete turbo 5ke, kr bi jih jz na campusko vrgu...
vem ja... prešvoh da bi zgledu nekak ampak to sm kupu kr ni blo pred 2 letoma dnarja, zj pa je mal za zalogo.
navezu sm se pa na campusko in je ne bi menjal še neki časa, jo pa pedenam počas..ve kdo kej?
Schkorc je napisal/-a:... (poznam nekoga ki mu je GTt zelo pri srcu, in jo tud ma, vozi se mal pocasnej, je pa drugac invalid, tak da ne more lih bit nek uren voznik, sam vseen ma pa turbašico, ker mu je všec). ...
swifthead je napisal/-a:ej stari raj si kup SWIFT al pa Hondo k gre bolj pa še nebo tolk problemou z vzdrzevanjem (turbina,olje,voda)!!!!!!!! j**eš to staro krntijo!!! al pa kup MINI COOPERJA S k ma kompresor in ti nebo res treba cakat da se turbina umiri, pa spet -jap bolj gre!!
prosko002 je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:... (poznam nekoga ki mu je GTt zelo pri srcu, in jo tud ma, vozi se mal pocasnej, je pa drugac invalid, tak da ne more lih bit nek uren voznik, sam vseen ma pa turbašico, ker mu je všec). ...
Mal off-topic...
Zakaj pa invalid ne more bitu "uren" voznik??? a ti si pa lahko???
De ne boš reku, de nekej v prazno nabijam... jst sem invalid... mam fivko... moj sanjski avto je pa GT-Turbo... in kr nekej folka iz foruma me pozna... skor 5 let mam izpit... od tega sem v treh letih menjal 4 mašine...gas do fulla vedno in povsod... kjer se da...
zdej mi pa ti obrazlož nekej... moji kolegi "neinvalidi" ki so dirkalii z mano, vedo de zelo hitro vozm... in kvalitetno... zaenkrat karambola še nisem naredu... vsi drugi "neinvalidi" pa so že večkrat sesipal.. mnogokrat boljše avte od moje fivke..,
zdej pa mi pa hudiča povej, od kje teb ideja, de "invalid" ne more bit "uren" voznik...???
sorry izrazu... ampak zame si en navaden i****! pomoje si sam še največ invalida med vsemi!
Vsem ostalim, se pa opravičujem ta tale post...
lp
Prosko
Turbobitch je napisal/-a:swifthead je napisal/-a:ej stari raj si kup SWIFT al pa Hondo k gre bolj pa še nebo tolk problemou z vzdrzevanjem (turbina,olje,voda)!!!!!!!! j**eš to staro krntijo!!! al pa kup MINI COOPERJA S k ma kompresor in ti nebo res treba cakat da se turbina umiri, pa spet -jap bolj gre!!
Ej tastar ne govor da gre swift pa mini cooper bolj, al pa honda. Dobr zrihtana gt turbo poč serijskega cooperja, vtija, swifta pa sploh.
Grega: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=25673
Se oprošcam vsem, ki sem jih s to izjavo prizadel, sem šel brat nazaj, pa sem res mal glupo napisal. Seveda je tud invalid lahko dober in hiter (uren) voznik. Z mojo izjavo sem hotu samo turbobitchu nekak nazorno povedat, da obstajajo ljudje, ki so mogoc hendikepirani in mogoc nimajo moznosti da bi bili urni vozniki (upam da se boš strinjal, da recimo slep clovek ne more voziti tako urno kot ostali). Tako da nisem mislil nic slabega z mojo izjavo, pravzaprav (ce bi mogoce prebral parkrat) sem se nekak hotu postavit v bran invalidom.poznam nekoga ki mu je GTt zelo pri srcu, in jo tud ma, vozi se mal pocasnej, je pa drugac invalid, tak da ne more lih bit nek uren voznik, sam vseen ma pa turbašico, ker mu je všec
Prosim ne z menoj v takem tonu, ker me ne poznaš, drugac pa ja, res sem trajni invalid (jst to cist resno), od tu tudi izkušnje, tak da ne o tem kdo razume stvari o katerih govori.sorry izrazu... ampak zame si en navaden i****! pomoje si sam še največ invalida med vsemi!
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov