limo je napisal/-a:_Jerry_ nevem kaj je narobe in kaj te muči,da tukaj mene napadaš?A zato,ker sem povedal svoje mnenje!?Jaz sem samo prosil Joea naj napiše svoje izkušnje,nisem pa nobenega kritiziral ali pa hvalil.
Kakšne teme pa prosim odpiram ,in kje bi naj nakladal?
Argumentiraj ali pa se malo umiri.
mirjana je napisal/-a:Morate pa mardiki priznati nekaj je hudičevo dobra igralka, da uspeva ljudi prepričati. Ter da dejansko obstajajo ljudje ki verjamejo njenim pravljicam.
s_mande je napisal/-a:Lep pozdrav!
Bom tudi sam nekaj pripisal v to temo,se mi zdi dokaj zanimiva ker so nekaterim tu na forum neda nekaj dopovedati.A.H.L in AUTO STAR...ali karkoli ze je ni iso podjetje.Sicer mi je cisto vseeno.Hocem povedati samo to,da si kot mi in oni v tem primeru sluzimo denar in hodimo v sluzbe in delamo za denar...
Ce je pac nekdo iznjadljiv in gre v Nemcijo npr.v Hannover,voznje tja je recimo 12h saj je priblizno 1300 ali 1400km v eno stran.To pomeni blizu 3000km v obe strani,potrebno je tudi poplacati cestnino(Avstrija,Nemcija),potrebno je tudi natankati,mogoce kje prespati in da ne pozabim kaj pojesti.Vse to ima svojo ceno in odgovornost.Res je da se bolj izplaca,pa naj si potem vsak gre sam ponj.A.H.L v tem primeru gre po avto ga tam placa recimo 15.000EURO in se mora tudi priplejati z njim v Slovenijo.Ce ga tu proda za recimo 1.000 ali 2.000 EURO vec mene sploh ne moti.Pa tudi v to delajte ko ste nekateri ponavljam nekateri tako pametni na jeziku,da me slucanjo nebi kdo napadal.
In tukaj za za mene in se nakatere tudi stvar tudi konca,jaz sam nimam 15.000EURO da bi jih lahko kam invenstiral in zasluzil 2.000EURO.Nekdo pac to moznost ima.Jaz bom moral se kar nekaj casa voziti kamion okoli po Europi da si zasluzim kaj denarja in mogoce cez par let pomislim na nakup dobrega avtomobila,ali kaksen garsonjere.Eni imajo pa ze vse to priskrbljeno.PREMOZNI STARSI!Pa jaz nikomur nic ne zavidam,gledam samo svoj interes.Nekateri pa tu pljuvate vse po vprek in govorite o stvareh ki ste samo slisali in niste prepricani v njih.Jaz nimam slabega misljenja ne o eni in ne o drugi hisi.Ce bo tam kar bo meni vsec in bo moj zep lahko znesel bom pac kupil,drugace ne!
Veckrat se tam ustavim (kot v eni kot v drugi hisi)in pogledam malo avtomobile,ze samo iz radovednosti.Sam sicer nimam ponavljam nimam slabih izkusenj!!!
Nauk vsega tega kar sem napisal:Naj vsak gleda svoj interes in naj se briga zase.Vse okoli nas je polno zavisti,favsije.Kaj imajo nekateri od tega nevem.![]()
Pa se nakaj oglasov A.H.L:Lahko si pogledate vsa vozila pod vsi oglasi tega prodajalca!!!Pa pod opombe vse lepo pise!
http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki ... ealer=1100
Pa brez zamere sam si nisem mogel kaj.Nemaram primiticev in nevoscljivih ljudi(vsak zase ve)Lep dan vam zelim se naprej.s_mande
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov