Če smo odkriti: Zakaj kupiti podoben avto, ko pa je vsaj 20 drugih firm in modelov za enak denar in mlajših letnikov?
Jaz osebno tega ne kapiram, tisti ki pa, pa naj prosim pove.
Asterix je napisal/-a:Pa še en ko bo kupo starega BMW-ja z četrt milijona kilometri, samo da bo BMW.
Lahko en nasvet? Zakaj ne kupiš avta z manj prevoženimi kilometri?
Glede na letnik in kilometre dnarja zgleda ni na pretek.
Samo moje mnenje, i'm sorry.
HITMAN je napisal/-a:Kar se ohranjenosti tiče avto res lepo ohranjen, sem pa tja kakšna praska, tut feltne 18 col, 245 skor nič popraskane da ne govorim, da ni nobene sledin udarcev, ker so niskoprofilne in bi se to po mojem laičnem mišlenju skor sigurno vidlo. Gume baje nove 3 mesece stare. Avto tut malo spuščem zamenjane sprednje in zadnje luči. Oprema pa ni da ni od memorije sedežev, gretje volana in sededžev, zunanjoih ogledal, zadnja zavesa in še kaj. Sedeži usnjeni. Menjalnik navaden. Servisne knjige ni popravljan in servisiran pri prijatlu.??? Zdaj pa cena: okrog 2.000.000,00 SIT, ki pa se meni zdi malo previsoka. ma dal bi kaj pa jaz vem ene 1.850.000,00.
Slabe stvari ki ji jaz videm so 250.000 km, 2.8 litra ( s tem povezani stroški registracije in zavarovanja, hkrati pa me to glih privlač (2,8 je prava moč za vozit se elegantno, ko veš da so kobile pod streh če je treba komu avspuh pokazat.). Po moje je ta avto imel prej kakšen kvazi ambasador, poslovnež???. Je pa še ene par stvari za popravt, malenkosti v glavnem notri.. Seveda bi ga dal najprej na kanal.
Kaj mislite o ceni?
THX za vaša mnenja.
Asterix je napisal/-a:madona je speklo![]()
Če smo odkriti: Zakaj kupiti podoben avto, ko pa je vsaj 20 drugih firm in modelov za enak denar in mlajših letnikov?
_Jerry_ je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:madona je speklo![]()
Zakaj bi jedel zrezke in pil vino, ko pa lahko prezivis tudi ob kruhu in vodi?
Zakaj bi stanoval v hisi, ce pa je spanje v sotoru bistveno cenejse?
Zakaj bi iskal lepo in pametno zeno, ce pa ti bo grda in neumna bolj zvesta?
Ce ti se kaj ni jasno, ti samo vprasaj...
Asterix je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:madona je speklo![]()
Zakaj bi jedel zrezke in pil vino, ko pa lahko prezivis tudi ob kruhu in vodi?
Zakaj bi stanoval v hisi, ce pa je spanje v sotoru bistveno cenejse?
Zakaj bi iskal lepo in pametno zeno, ce pa ti bo grda in neumna bolj zvesta?
Ce ti se kaj ni jasno, ti samo vprasaj...
1. Ker v kruhu in vodi ni potrebnih hranilnih snovi.
2. Ker šotor lahko premoči v primeru dežja, npr.
3. Grda in neumna ni simpatična in te ne privlači.
V vsakem avtu se pelješ, samo v nekaterih nisi tip.
pilgrim je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:no, zdaj se je poročil, kupil s kreditom novo kiico in se vozi in vozi in vozi!
pozabil dodati: ... seveda bi marsikdo raje v trenutku umrl, se dal kastrirati, zapreti v norišnico..., kot zapustil bmw in vsaj za trenutek sedel v kio...
f4676 je napisal/-a:Vse lepo in prav. Sam jaz bi pri takih kilometrih vsaj malo pomislil na to, da boš ta avto po nekaj letih verjetno prodal.Takrat pa bodo to ena stara j***a z ogromno kilometri, ki se jih boš rešil z veliko muko in predvsem za malo denarja. Če ne verjameš si poglej cene prejšnje generacije in pa avtomobilov iz tega razreda nekoliko starejših letnikov. To je čist moje razmišljanje, da ne bo zopet kakšnega kreganja.
zupi13 je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:no, zdaj se je poročil, kupil s kreditom novo kiico in se vozi in vozi in vozi!
pozabil dodati: ... seveda bi marsikdo raje v trenutku umrl, se dal kastrirati, zapreti v norišnico..., kot zapustil bmw in vsaj za trenutek sedel v kio...
ja, na žalost je to res, raje mečejo stotake v stare avte, namesto da bi kupil novga in imajo (vsaj) tri leta mir...
Nixxon je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:no, zdaj se je poročil, kupil s kreditom novo kiico in se vozi in vozi in vozi!
ja, na žalost je to res, raje mečejo stotake v stare avte, namesto da bi kupil novga in imajo (vsaj) tri leta mir...
Mir s čem? Hrbtenico ki me boli po 30km vožnje v novem Cliu? Slabe ergonomije le-tega? Hrupa? Sorry, moj avto je star 14 let in je notri tišji z manj črički kot Clio do moje mat, ki je letnik 2002.
In zdej smo pa sam mi BMWjaši tok mahnjeni da take "stare avte" kupujemo. Mater ste smešni. Vsake dva tedna pa tema: "tapata je pa turbača kupu" Pol pa slike najbl zgonenih j**c od Fiat Punto Turbo, pa Uno turbo, pa R5 turbo,... Pa vsi: Svaka ti čast, uau, nor avtek, pa blablabla. Pa večin od vas ma eno znamko k mu je najljubša, ane?
Res pa je da vam ravno BMWji grejo najbl v nos, najbrž zato ker se jih na cesti opazi že čist serijske, če ma pa neke OK feltne so pa že rakete.
Dejstvo je da so tej avti kvalitetni in da delajo tudi po več kot 250kkm, ampak raj se folk zapufa pa kup novga Megana al pa Golfa za 5mio. Osebno se mi zdi bedarija kupvat mejhn avto, ker se v njem ne počutim dobr in mi ne paše.
Pol je pa tko k moji sorodniki k bojo sinu, velikmu čez 2m (košarkaš) kupil Cliota. Jao.
Vprašanje: Kolk od vas ma nove avte in sledi tem vašim načelom? Al to govorite samo zato ker je tu govora o BMW?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov