_Jerry_ je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:
Safrane je bil meni vcasih tudi zelo vsec
![]()
![]()
![]()
![]()
Res. Po oblikovni plati mi je se danes. Prav rad bi si kaksnega kupil, ce vzdrzevanje ne bi bilo tako svinjsko drago. Ne vem, od kje jim ideja da nabijajo take marze in tudi ne vem, KDO jih nabija, ampak dejstvo je, da Francija sploh ni tako dalec stran od nas, stroski izdelave delov niso prav nic vecji kot za ostale firme (se celo cenejsi bi morali biti, ker je PSA velik koncern), cene so pa primerljive kot tiste za dele, ki pridejo iz drugege konca sveta -iz Amerike, Japonske... meni nic jasno
Golfy je napisal/-a:ejga, to sm napisal zarad biušega uporabnika SAFRANEauto kot auto pa ni slab, je mela teta..
uglavnem to je bil samo hec
exclusive je napisal/-a:ggorenc & Fiat007:
dobro poznam ''safranea'' in njegovega očeta. Lahko rečem le : pojma nimata o nobenemu od teh dveh. Lahko pa se pozanimata malo bolje na kakšni gzs, ministrstvu itd. in po tem ko bosta videla kaj vse je kdo bil, sama presodita o tem ali je velika živina ali ne... enako velja za ''Safranea''. Pa brez zamere ostalim, vendar enostavno se mi zdi grdo, če se nekdo dela pametnega o stvareh, o katerih ne ve niti 1 %.
''Safrane'' je imel zelo rad Safranea, vendar potem je rabil denar za ustanovitev svojega podjetja in je bil hvala bogu toliko pameten in prodal vozilo in vložil denar raje v bolj pametno naložbo. Potem si je vzel Mondeota, avto, ki mu še vedno nič ne manjka (Fiat007 me prav zanima kaj ti voziš oz. si vozil pri taki starosti, če sploh si takrat kaj vozil...). Vam pa lahko povem, da ''Safrane'' sedaj dejansko kupuje nov avto-o njem je razmišljal že več kot pol leta nazaj, a je imel druge stroške. Sedaj pa računa, da si ga bo lahko privoščil. Najbrž bi vam sam lahko napisal cel roman o tem avtomobilu, a žal nima več dostopa do tega foruma, saj so ga vrgli vn, ker naj bi se prevč hvalil (???). Tako, da če koga kaj več zanima, naj ga kontaktira na reno-forumu po pm.
Pa še enkrat brez zamere, vendar zdelo se mi je pravilno, da ga kot prijatelj branim, povem kako dejansko je, saj ne maram, da se trosijo laži o komurkoli.
lp
![]()
![]()
![]()
![]()
Res. Po oblikovni plati mi je se danes. Prav rad bi si kaksnega kupil, ce vzdrzevanje ne bi bilo tako svinjsko drago. Ne vem, od kje jim ideja da nabijajo take marze in tudi ne vem, KDO jih nabija, ampak dejstvo je, da Francija sploh ni tako dalec stran od nas, stroski izdelave delov niso prav nic vecji kot za ostale firme (se celo cenejsi bi morali biti, ker je PSA velik koncern ), cene so pa primerljive kot tiste za dele, ki pridejo iz drugege konca sveta -iz Amerike, Japonske... meni nic jasno
killah bee je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Res. Po oblikovni plati mi je se danes. Prav rad bi si kaksnega kupil, ce vzdrzevanje ne bi bilo tako svinjsko drago. Ne vem, od kje jim ideja da nabijajo take marze in tudi ne vem, KDO jih nabija, ampak dejstvo je, da Francija sploh ni tako dalec stran od nas, stroski izdelave delov niso prav nic vecji kot za ostale firme (se celo cenejsi bi morali biti, ker je PSA velik koncern ), cene so pa primerljive kot tiste za dele, ki pridejo iz drugege konca sveta -iz Amerike, Japonske... meni nic jasno
A ni PSA samo Pežo pa Citroen,Reno ne spada zraven
exclusive je napisal/-a:Pozdravljen,
videl sem tole temo in se odločil, da se vklučim->morda ti bo kaj pomagalo:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 78&start=0
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ht=safrane
dobro poznam ''safranea'' in njegovega očeta. Lahko rečem le : pojma nimata o nobenemu od teh dveh. Lahko pa se pozanimata malo bolje na kakšni gzs, ministrstvu itd. in po tem ko bosta videla kaj vse je kdo bil, sama presodita o tem ali je velika živina ali ne... enako velja za ''Safranea''. Pa brez zamere ostalim, vendar enostavno se mi zdi grdo, če se nekdo dela pametnega o stvareh, o katerih ne ve niti 1 %.
''Safrane'' je imel zelo rad Safranea, vendar potem je rabil denar za ustanovitev svojega podjetja in je bil hvala bogu toliko pameten in prodal vozilo in vložil denar raje v bolj pametno naložbo. Potem si je vzel Mondeota, avto, ki mu še vedno nič ne manjka (Fiat007 me prav zanima kaj ti voziš oz. si vozil pri taki starosti, če sploh si takrat kaj vozil...). Vam pa lahko povem, da ''Safrane'' sedaj dejansko kupuje nov avto-o njem je razmišljal že več kot pol leta nazaj, a je imel druge stroške. Sedaj pa računa, da si ga bo lahko privoščil. Najbrž bi vam sam lahko napisal cel roman o tem avtomobilu, a žal nima več dostopa do tega foruma, saj so ga vrgli vn, ker naj bi se prevč hvalil (???). Tako, da če koga kaj več zanima, naj ga kontaktira na reno-forumu po pm.
Pa še enkrat brez zamere, vendar zdelo se mi je pravilno, da ga kot prijatelj branim, povem kako dejansko je, saj ne maram, da se trosijo laži o komurkoli.
lp
exclusive je napisal/-a:Pozdravljen,
videl sem tole temo in se odločil, da se vklučim->morda ti bo kaj pomagalo:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 78&start=0
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ht=safrane
lp
Slide je napisal/-a:Enkrat se je na tem forumu že pojavil namig da je exclusive = SAFRANE
Hmmm...kaj pa vem...
Jaz itak verjamem da bo kupu sedaj avto, kokr se ga spomnim ma naročenega SLR-ja, plačal je 25000€ za aro, ampak ga verjetno ne bo vzel, ker bo čez dve leti stara kišta pleha, pa bo kr pustu gor tisto akontacijo, itak ni to tok dnaral
Fiat007 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Enkrat se je na tem forumu že pojavil namig da je exclusive = SAFRANE
Hmmm...kaj pa vem...
Jaz itak verjamem da bo kupu sedaj avto, kokr se ga spomnim ma naročenega SLR-ja, plačal je 25000? za aro, ampak ga verjetno ne bo vzel, ker bo čez dve leti stara kišta pleha, pa bo kr pustu gor tisto akontacijo, itak ni to tok dnaral
Po prejetih dveh ZSjih, se mi vedno bolj zdi da je to to!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Res. Po oblikovni plati mi je se danes. Prav rad bi si kaksnega kupil, ce vzdrzevanje ne bi bilo tako svinjsko drago. Ne vem, od kje jim ideja da nabijajo take marze in tudi ne vem, KDO jih nabija, ampak dejstvo je, da Francija sploh ni tako dalec stran od nas, stroski izdelave delov niso prav nic vecji kot za ostale firme (se celo cenejsi bi morali biti, ker je PSA velik koncern), cene so pa primerljive kot tiste za dele, ki pridejo iz drugege konca sveta -iz Amerike, Japonske... meni nic jasno
pugi405 je napisal/-a:Odkje si pa ti vtaknil Safrane-a v PSA koncern?![]()
![]()
_Jerry_ je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Odkje si pa ti vtaknil Safrane-a v PSA koncern?![]()
![]()
Kdo pa potem dela njihove V6 motorjeMercedes? Cadillac? Zastava?
![]()
![]()
pugi405 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Odkje si pa ti vtaknil Safrane-a v PSA koncern?![]()
![]()
Kdo pa potem dela njihove V6 motorjeMercedes? Cadillac? Zastava?
![]()
![]()
Renault sam ni sposoben sestavt šestvaljnika?
Sonny je napisal/-a:in če je on, sej nič ne mori . če se spomnim na Trobca, ki je bil bannan po ahkm cajtuin vemo kake je pisu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov