Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To maj 03, 2005 11:09 am

Jst bi na tvojem mestu vzel rajš Bravota kot pa accenta. Že če ne druga je bravo lepši. In pa par postov prej ti je en reku da mu accent pije 10 l/100km in sošolcu 9l/100km. Kr naj majo tako 1.3 mašino.
Kar se pa fiata tiče (mam puntota l98) pa do sedaj ni crknalo nič.Razen zadnji kraki pri 100k km. Poleg servisel je blo v avto vloženo 60k sit ( 2x zadnji krak + polnjenje klime) avto ma pa 125k km. Kako je pa z bravom pa ne vem.

kripa
Nov uporabnik

Napisal/-a kripa To maj 03, 2005 11:34 am

Jo lenivec dej nehi pluvat čez fiate sploh pa ne tko pavšalno kukr ti to počneš že skos. Ok lahko, da si mel fiata pa si mel pač mogoče smolo z njim; enako maš lahko s katerokoli drugo znamko. Sicer pa mislim da smo to že obdelal neki časa nazaj, zato je itak brezveze.

Slavc, jst osebno bi vzel bravota (sam obvezno 1.6). Sicer pa tut accentu ne manjka nč. Znanec ma accenta in dela servise že skos šele na 40k pa ma avto že 300k prevoženih brez problemov.

lp

brava95
Nov uporabnik

Napisal/-a brava95 To maj 03, 2005 11:41 am

pozdravljeni

prvič sem na vašem forumu in bi nekaj povedal o Fiat Bravi. Sam jo že imam 6 let in
vam moram priznati, da do zdaj ni bilo problemov. Ok, sem imel dve reklamaciji v garanciji ampak vse skupaj ni bilo nič. Zdaj pa še primer. Moj sosed pa ima Fiat Bravota in ves čas samo jamra. Ampak glede na njegovo vožnjo, vzdrževanje in odnos do avta, groza. Važno je samo, da so široke gume, športni izpuh, dober radio in ogromno kozmetike. Saj, če pogledaš po cesti, ima 3/4 lastnikov Bravotov preširoke gume. In potem se čudijo zakaj imajo probleme z podvozjem. Da ne omenjam vzdrževanje motorja .
Osebno pa mojemu avtu vsakih 10 000 km privoščim novo olje in filtre. Za moje pojme je treba avto vzdrževat in vam bo garantirano vračal nazaj.
Mimogrede nisem noben fen Fiata ampak samo povprečen voznik, ki dnevno naredi 75 km, pa mi do zdej ni žre nobenega olja kljub 145 000 kilometrom. Pa še nekaj. Veliko lastnikov avtomobilov vidim zjutraj kako se že takoj na začetku dajo duška. Oprostite ampak tudi najsodobnejši motorji rabijo čas za ogretje. Dajte mu dihat saj 5 minut in vam bo motor hvaležen.

Uporabniški avatar
gemo
Novinec

Napisal/-a gemo To maj 03, 2005 11:42 am

Lenivec-a lahk poves kaj pa ti vozis!?!
Doma imamo dva fiata, pa z nobenim ni teh tezav!
Ne govort tolk cez fiate,ker so dobri avtomobili!
lp

kripa
Nov uporabnik

Napisal/-a kripa To maj 03, 2005 12:21 pm

Joj lenivec oprosti očitno sva res na isti strani :oops:, pomotoma sem te zamenjal z nekom drugim. Sem dolžn pir :P .

lp

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Napisal/-a Misak To maj 03, 2005 12:53 pm

gemo je napisal/-a:Lenivec-a lahk poves kaj pa ti vozis!?!
Doma imamo dva fiata, pa z nobenim ni teh tezav!
Ne govort tolk cez fiate,ker so dobri avtomobili!
lp

lenivec je napisal/-a:lol kripa ti ga pa mimo butneš
jaz še v enem postu nisem pluval po fiatu nimam osnove zato, ker mamo pri bajti že od 90 leta same fiate pa z nobenim problemov, pa jaz ju3 dobim svojega drugega fiata...

si že slišal kdaj za sarkazem? pa si že kdaj prebral kaki moj post v celoti?

D nau nesporazumov brez potrebe :D
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
gemo
Novinec

Napisal/-a gemo To maj 03, 2005 1:50 pm

:oops: Se opravicujem lenivec! Vidim da mas vredu avto doma ;) !

Misak hvala za opozorilo!
lp

slavc11
Nov uporabnik

bravo brava

Napisal/-a slavc11 To maj 03, 2005 2:27 pm

točno lenivec, točno to vsi trdijo...pa večina jih sploh nima fiata...verjetno se bom kar za bravota al pa bravo odločil. pa hvala za odgovor!

lp

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor To maj 03, 2005 5:10 pm

Ko je že glih govora o fiatih. Vsi ki mate fiate pa še niste na fiat forumu ste dobrodošli. ( mal reklame )
http://fiat.5.forumer.com/index.php?

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To maj 03, 2005 5:46 pm

Meni pije letnik 98 (brava 1.6) povprečno 8 litrov. Ko ga je mel prej foter, ga je spravil tudi na 6,8 (relacija Ptuj-Maribor).

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 03, 2005 6:40 pm

pugi405 je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:hja, čist kumot spije tok.. Moj accent 1.3 spije 10l k ga vozm res lagano kokr ga lohk. Drgač pa majo ta avto pr sošolcu pa pravjo, da pije tm okol 9 (če povlečeš povprečje med vsem :D)

lp

Ti moraš mojga soseda vprašat o porabi 1.3 Accenta. Več kot 6.5 litra nikol!!!! In to s klimo :roll: :roll: Je pa res, da več kot 3000 obratov tist avto ne vidi :lol: :lol: :lol:

do zdej ga je vozu fotr.. pr njemu ne vem, če avto gre čez 2500 obratov.. res, menja v višjo takoj, pele pa ko dedek. Pa je tok porabe. Kaj bo šele zdej k sm ga dobu jst k mam težjo nogo?! Mogoče je pa 10l ne glede na to kuko ga vozš :D

lp
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To maj 03, 2005 7:00 pm

Poraba je zelo odvisna od nacina voznje. Samo avta se ne sme skoz vozit tako, da se salta pri 3k, pri dizlu pa pri 2k. Lahko vecino voznje, kdaj, ko je pa ogret, ga je treba pa tud prtisnt, da se mal "nadiha". Al pa naprimer pospesevanje na AC da se avto zvrti. Pr vecini avtomobilov tuki gre komot druga mal manj ko do rdecga in tretja tud pa bo se vedno znotraj zakonskih omejitev :P
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To maj 10, 2005 3:34 pm

glej podpis!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov