tony1 je napisal/-a:hmmm....![]()
avto za 700k??ops:
Za 660 K SIT (kar je sicer izjemno visoka cena) sem včeraj dobil BMW 520i, l. 92, s klimo, ABSom, športnimi zici, usnjem, šibedahom, električnimi šipami in špegli ter daljinskim centralnim. Orenk letnih in zimskih gum ter brezhibnega preteklega vzdrževanja niti ne bom omenjal.Pa sej ga je Jerry videl
Ampak ti najbrž že ne boš vzel česa takega, ne? :P
Sorry, ampak moral sem... navsezadnje cenovno ustreza
cashy je napisal/-a:jah, če bi kupu BMW 520i, bi lahko ceu življene samo za ta avto delou...jest pa nimam namena služiti avtu, ampak, da bi avto služil meni...ponavad so taki avtomobili tud čist doterani in zgoneni, stari več kot 10 let s 200k km in pijejo bencin kot žolne...ravno vse tisto, kar si ne želim...
mislim, da bom počakal še nekaj let, da bom (mogoče) kaj bolj pri zdravih financah, do tedaj pa sem se odločil, da bom odpisal klimo, in vzel res pocen avto...fiat uno, l. 97, 70k km za 300k SIT...tudi do sedaj sem imel unota, ni bilo nobenih hujših težav, kar pa jih je bilo, so bile rešitve zelooo poceni...izgube z njim sem imel manj kot 150k SIT letno (zmanjševanje vrednosti + stroški servisov)...
ko bo pa denar, bo pa tudi BMW...
Po forumu brska: frgo in 14 gostov