URBY je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:URBY je napisal/-a:MALIJOHN je napisal/-a:drugač zlo lepa ampak ALFA! Zdej je 1.4m čez dve leti bo pa 500 jurjev vredna. Pa poraba zna bit kr mal visoka
Zakaj ti pa ne "diši" alfa?
Ti lahko jaz recem,vedno sem bil proti Italijanom,pa sem rekel da ga nebom nikoli imel...Pa sem sel cez vse to in bil ponosen lastnik ALFE ROMEO 156 2.0 TWIN SPARK letnik 1998 se do vceraj okoli 20.00h .Kar mi negre najbolj v racun,imel sem jo komaj teden dni,pa ves kaj se je vceraj zgodilo.
Avto ima servisno knjigo,redni servisi,prevozenih 125.000km pa mi je vceraj pocil blok motorja(je luknja vanj priblizno 5cm).Pa nemorem verjeti no,res da sem se peljal mal hitrej sam se ze bolj hitro tudi 140 max 150km/h in je samo nekaj zaropotal v motorju,avto je zacel cukat in smesni zvoki so se pojavli...ja mehanik je rekel da je zlomilo gred in zato tudi udarilo in predrlo blok.Danes sem bil pri mehaniku in je rekel da najbolje kupiti drug motor,namanj dela in stroskov.
Tako da se toplo priporocam za vsako INFO in vsem vam odsvetujem to cudo.Res me je razocarala,pa naj mi ne kdo rece kaj.Vem sam zakaj in kako se je slo.
Lep dan vam zelim se naprej.s_mande
Aja?????Uffff, pa že veš kaj je bil vzrok tega?
Vem samo to da ko dobi novo srce gre zagotov od hise!!!
Kaj mi je rekel mehanik?
Vprasal ce je avto cipan,sem rekel da ne.
Rekel koliko ima prevozenih,sem rekel 125.000km pa da poznam lastnika mislim avto sigurno 5 let...
Je rekel to je pa Alfa Romeo in da so znane po zelo slabih materialih v notranjosti motorja,da ne vzdrzijo tolikih obremenitev.Pa sem si mislil kaksen obremenitve nekaj,moja Petka je pretrpela marsikaj hujsega pa nikoli nic.
Res me je razocarala,pa ne kupim italijana nikoli vec za nic na scetu pa da je pol zastojn.Raje imam 5 ali vec let starega Japonca ali Nemca kot to cudo...
Zapuscam to debato ker se bo sigurno kdo nasel in se nebi rad prerekal ker imam slabe dneve.Lep dan vem zelim.s_mande