Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To maj 17, 2005 2:29 pm

URBY je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:
URBY je napisal/-a:
MALIJOHN je napisal/-a:drugač zlo lepa ampak ALFA! Zdej je 1.4m čez dve leti bo pa 500 jurjev vredna. Pa poraba zna bit kr mal visoka

Zakaj ti pa ne "diši" alfa?

Ti lahko jaz recem,vedno sem bil proti Italijanom,pa sem rekel da ga nebom nikoli imel...Pa sem sel cez vse to in bil ponosen lastnik ALFE ROMEO 156 2.0 TWIN SPARK letnik 1998 se do vceraj okoli 20.00h .Kar mi negre najbolj v racun,imel sem jo komaj teden dni,pa ves kaj se je vceraj zgodilo.
Avto ima servisno knjigo,redni servisi,prevozenih 125.000km pa mi je vceraj pocil blok motorja(je luknja vanj priblizno 5cm :shock: ).Pa nemorem verjeti no,res da sem se peljal mal hitrej sam se ze bolj hitro tudi 140 max 150km/h in je samo nekaj zaropotal v motorju,avto je zacel cukat in smesni zvoki so se pojavli...ja mehanik je rekel da je zlomilo gred in zato tudi udarilo in predrlo blok.Danes sem bil pri mehaniku in je rekel da najbolje kupiti drug motor,namanj dela in stroskov.

Tako da se toplo priporocam za vsako INFO in vsem vam odsvetujem to cudo.Res me je razocarala,pa naj mi ne kdo rece kaj.Vem sam zakaj in kako se je slo.

Lep dan vam zelim se naprej.s_mande

Aja?????Uffff, pa že veš kaj je bil vzrok tega?

Vem samo to da ko dobi novo srce gre zagotov od hise!!!
Kaj mi je rekel mehanik?
Vprasal ce je avto cipan,sem rekel da ne.
Rekel koliko ima prevozenih,sem rekel 125.000km pa da poznam lastnika mislim avto sigurno 5 let...

Je rekel to je pa Alfa Romeo in da so znane po zelo slabih materialih v notranjosti motorja,da ne vzdrzijo tolikih obremenitev.Pa sem si mislil kaksen obremenitve nekaj,moja Petka je pretrpela marsikaj hujsega pa nikoli nic.

Res me je razocarala,pa ne kupim italijana nikoli vec za nic na scetu pa da je pol zastojn.Raje imam 5 ali vec let starega Japonca ali Nemca kot to cudo...

Zapuscam to debato ker se bo sigurno kdo nasel in se nebi rad prerekal ker imam slabe dneve.Lep dan vem zelim.s_mande

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 17, 2005 2:38 pm

URBY je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:
MALIJOHN je napisal/-a:drugač zlo lepa ampak ALFA! Zdej je 1.4m čez dve leti bo pa 500 jurjev vredna. Pa poraba zna bit kr mal visoka

Točno tko. Če z cajt bo pol džabe, pije dost, pa registracije,... ti kr nanese. Pa računi, da na njo ne boš daju gume izpod 25-30k, pa da je ne boš pelu pod 4k obrati :twisted:

lp

8)

aja čez 2 leti bo cenej kot moj R19 :P

Ja, tvoja 19-ka je pa vsak let dražja :P

lp

8)

Ja normalno, saj avto ima po vsaki generalni večjo vrednost.

Zakaj pa pol ne nardiš na svojmu generalke pa ga ne prodaš za 1mio več. Stari tle je keš ;)

FAK

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To maj 17, 2005 2:45 pm

OK,sam še to napišem v temo:

Moj R19 se rihta za mene in izključno samo mene,ta avto ne bo šel od mene,bodo pa sčasoma prišli še drugi hišni modeli,ki so kao krši delat družbo sedanjemu,in uni bodo tud popedenani tko kot se zagre,ker ne delam nekaj na pol,ampak hočem da je vse 100% na svojem mestu in tuki ne bom šparal na denarju,ker je izključno ljubitelske narave to kar bom počel oz kar sem začel ;)

Ti si pa kupi zarad mene karjolo če hočeš al pa porša,sej je vseen,ker itaq enkrat mesečno kupuješ avtomobile,

keep it real on the floor ;)

To je vse od mene tuki,
pa še to ,tale alfica je špica vsaj za mene,kako je pa z vzdrževanjem,pa pojma nimam,bi imel italjana,sam mi vseen nekaj ne dišijo preveč :?

LP Killah bee,mejte se :P
Slika

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To maj 17, 2005 7:56 pm

Jaz sam sem imel z alfico pa glih dobre izkušnje ne tako kot s_mande. Bila je 156 sicer 1.8 ts prvo jo je imel oče potem pa jaz, imela je na koncu ko sem jo prodal 180.000 km in niti enkrat ni kaj crknilo nikoli nisem preverjal olja samo redne servise smo delali na pooblaščenem servisu in avto je bil super. Glede materialov ne vem sam jaz sem svojo skoz tiščal do konca pa ni nič crknilo. Pa ne da bi zdej hotel zagovarjat alfo sam jaz mam pač takšne izkušnje.

In ravno zaradi dobrih izkušenj imamo sedaj doma še dve alfi in sicer 166 2.5 V6 77.000 km isto brez napak in pa gt-jko 1.9 jtd m.jet 20.000 km in je tud super.

Tako da moje mnenje je tako če je avto bil redno servisiran na pooblaščenem servisu in ima opravljen veliki servis tako kot mora bit z avtom ne bi smel imeti problemov.

lp
kris

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To maj 17, 2005 8:05 pm

Courage™ je napisal/-a:aja, pa kaj boš megana dal v račun ?

:pop:

LOOOOL :D ,zdele sem mislu da bom iz stola padu :lol: :tomidelej:

Sva že dva.sm se mogel orenk za mizo prjet
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :bonk

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss To maj 17, 2005 8:13 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:

To sm pa zamudil:Kdaj je pa marcedeza prodal :lol:

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To maj 17, 2005 8:22 pm

xdss je napisal/-a:
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:

To sm pa zamudil:Kdaj je pa marcedeza prodal :lol:

še mal smeti........ eeem kdaj je pa mercedesa kupu?
stari menja avte k spodnje gate,sam škoda,ker je treba še prvo vozniško za bicikl nardit :vc pol pa za frčaka,pol pa maybe :vrum .
URBY------PROVE IT! :con

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To maj 17, 2005 8:24 pm

kere gare od alfe. j***a!

joke! :lol: tole je pa kr huda zadevca! mora kr jt dobr!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To maj 17, 2005 8:35 pm

splash je napisal/-a:kere gare od alfe. j***a!

joke! :lol: tole je pa kr huda zadevca! mora kr jt dobr!

Ko sm vidu tale post sm se že vidu spis dolg eno stran :/:o:/
Dobr hec, he he he :EE :mrgreen: :bonk
P.s NISM VEDU DA MA URBY MEČKO??!! :vc :vc :vc :)=(:
L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss To maj 17, 2005 8:38 pm

men se zdi da je napisal tam pod "predstavi se" :lol: :P :P :P

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To maj 17, 2005 8:40 pm

a ma cl65 AMG? :lol:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To maj 17, 2005 8:43 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=640

Skupaj z mojstrom foruma, svojim šefom sta se predstavila... :vc :vc :mrgreen:
No sej fant ima vse možnosti, da dokaže, sam se mi je zdel da ma cliota,ne megana al pa mečko... :shock:

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Če maj 26, 2005 9:03 pm

s_mande je napisal/-a:
URBY je napisal/-a:

Zakaj ti pa ne "diši" alfa?

Ti lahko jaz recem,vedno sem bil proti Italijanom,pa sem rekel da ga nebom nikoli imel...Pa sem sel cez vse to in bil ponosen lastnik ALFE ROMEO 156 2.0 TWIN SPARK letnik 1998 se do vceraj okoli 20.00h .Kar mi negre najbolj v racun,imel sem jo komaj teden dni,pa ves kaj se je vceraj zgodilo.
Avto ima servisno knjigo,redni servisi,prevozenih 125.000km pa mi je vceraj pocil blok motorja(je luknja vanj priblizno 5cm :shock: ).Pa nemorem verjeti no,res da sem se peljal mal hitrej sam se ze bolj hitro tudi.Vceraj smo se peljal 140 max 150km/h in je samo nekaj zaropotal v motorju,avto je zacel cukat in smesni zvoki so se pojavli...ja mehanik je rekel da je zlomilo gred in zato tudi udarilo in predrlo blok.Danes sem bil pri mehaniku in je rekel da najbolje kupiti drug motor,namanj dela in stroskov.

Pa da ne govorim o porabi in vsem ostalim stroskom.Prav vesel sem ko sem se danes usedel v svojo komaj STO TISOC TOLARJEV VREDNO RENAULT PETKO!!!
Tako da se toplo priporocam za vsako INFO in vsem vam odsvetujem to cudo.Res me je razocarala,pa naj mi ne kdo rece kaj.Vem sam zakaj in kako se je slo.

Lep dan vam zelim se naprej.s_mande

Ves fant (ce je to res!!) to je pa zato, ker si bil vedno proti italianom in ti je pomoje tale alfica zamerla .Prej si jih kritiziral hopa pol pa kr naenkrat kupu alfo. Saj jaz bi ti tud zaribal, ce bi me prej skoz kritiziral!!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če maj 26, 2005 9:47 pm

Major9 je napisal/-a: Saj jaz bi ti tud zaribal, ce bi me prej skoz kritiziral!!

:P :P :P LOOL :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: frgo in 11 gostov