Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne maj 22, 2005 9:42 am

Slika

Glas gre mazdi, so pa že ostali kr konkretno utemeljeval ;)
Slika

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne maj 22, 2005 9:49 am

xopy je napisal/-a:
zlabon je napisal/-a:
xopy je napisal/-a:
zlabon je napisal/-a:Tak da ja jaz bi se odločil za mazdo, v tem razredu mi je nekako še najbolj všeč

Če gledamo v tem razredu ni dvoma: Honda Accord - ne razmišljam o drugem!

hja dobro, samo hondica je tudi mal dražja aveš...
če bi blo pomojem bi bla tud accord, sam kaj ko je to že preveč dnara...
Zadnič je stala pri hondu amrož v radomoljah ena fulll huda črna accordka, nevem a je mela sam podalške gor al cele druge odbijače, nisem dobro videl. a jo je kdo opazil?

Hondica ni čisto nič kaj dražja! Osnovni model 2.0 confort te pride 5.2miljona pa na hondi sem opazil se hitro da zmenit za nekej popusta (5% sigurno - cca 300jurjev) pol pa je kar fejst konkurenčna. Če pa gledaš sport verzijo (5.6miljona) pa z tem popustom si pod mejo 5.5miljona, ki si jo je zastavil. Pri sport pa ne rabš doplačat nič razen kovinske barve - ma vse! Pa honda je tudi mal močnejša mašina (114kw), karje mal dražje za zavarovanje, je pa zato bl poskočna :twisted:

ja veš mazdica pa pride najbolj osnoven model 1.8 mašina pride 4.435.000 SIT.
Tako da...jaz mislim da mal razlike pa je ane :D

in če se model odloča med mazdo in pežojem, pol verjetn ne bo honde izbral ane :D

še enkrat: glas za mazdo :P

LP, zlabo

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne maj 22, 2005 11:24 am

po zunanjosti sta oba zlo lepa avta, idino p407 je bol sveža oblika,pa mazda tud men deluje mal cheap notr,ampk drgač je pa to zlo ured avto,tko da jst mislm da bi kr mazdo uzeu...aja kako mašinco pa nameravaš kupt,benz al diesel powah?

LP
Slika

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Ne maj 22, 2005 12:03 pm

mazda 6
so že vsi zgoraj napisal zakaj

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne maj 22, 2005 12:06 pm

Gsal MAZDI 6, isto kot večina!!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne maj 22, 2005 7:16 pm

Peugeota 206 in 307, 407 pa še ne... tko da ne moram o njem nič povedat, ampak če se zgleduje vsaj malo po 206 in 307 se zanj sigurno ne bi odločil. Sicer zanimiva oblika, a zelo površno vse skupej narjeno.

Mazdo 6 sem vozil in za tak denar dobiš kr nekej, a še vedno je avto zelo hecen. Avto je visok ko kamela in trd, kljub 15" kolesom (čudno). Radia, ki je sicer kr vredu nemoraš zamenjat, kr je v konzoli notr. Za meglenke moraš doplačat 120 jurjev! WTF? Motor pa me ni prepričal.

Honda Accord (ISTI CENOVNI RAZRED) je za moje pojme dosti boljša izbira. Bolj kvalitetni materiali na dotik in pogled, bolj divji izgled, dosti boljša lega in res res super motorji! Moram rečt da me je zelo pozitivno presenetila (nekako bi jo skoraj lahko primerjal kar z Audijem A4, pa čeprav stane 2,3 miljone manj).

Bi pa drugače vzel Mazdo, če že moram :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: frgo in 11 gostov