Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr jun 08, 2005 1:16 am

Narodnjak je napisal/-a:A misliš na motor 1.8 16V 92kw/125KM? Tak motor imam v vectri :) Zaenkrat se bliža 100.000km, brez problemov! Poraba 7-8 avtocesta, 9-10l po mestu, z klimo seveda.

Sm pa vozu astro gtc 2.0turbo (200KM) sport :P

Ja, ja točno ta motor sem mislu! :D Torej praviš brez problemov? Kolk pa kaj olja požre, je treba dodajat al zdrži do naslednjega rednega servisa? Sej vem da je to velik odvisno tud od načina vožnje, rednih servisov,... Pa druge stvari tud v redu delajo kot npr. elektronika ipd.?
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 08, 2005 7:23 am

tisti ko ti je dal hyundai coupeja novega je zmagal, ker avto bomba zgleda!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Dekletce
Nov uporabnik

Napisal/-a Dekletce Sr jun 08, 2005 7:55 am

Povdarila bi da so pri Astri , izredno lepe linije,(no vsaj za moj okus, so jo izredno dodelali in oblikovali, pohvalno) hotela sem ti ponudit Astro, da bi jo probal, pa si napisal,da si jo že imel na testu, potem pa nič.
Pri astri bi lahko rekla da za soliden denar dobiš soliden avto. Če boš pa počakal kake pol leta pa veš da cene defenitivno padejo, mogoče bi se lahko odločil tudi da odkupiš kako testno, ki ne bi bila preveč "zdelana".
Sicer pa prizkusi tudi ostala dva avtomobila, pa se na podlagi tehtnega premisleka odloči kaj bi rad imel.. ;)

Poleg tega pa do 4 milione imaš kar nekaj izbire kar se tiče jeklenih koničkov...

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Napisal/-a Polo78 Če jun 09, 2005 5:34 pm

Saj pravim, da bo dobro sprobat še Focusa in Mazdo 3, mogoče še kakšnega in se potem odločit. Pa mogoče bi vseen še enkrat Astro malo bolj orenk sprobal, ker tisto kolikor sem jaz vozil je bil samo en krog (cca. 10 minut). Samo nevem, če kdo ve, kje bi se dal dobit avto na test za malo dlje časa, mogoče za en dan?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če jun 09, 2005 5:37 pm

sej jo lahko dobiš za 3 dnevni test ;)
Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Napisal/-a Polo78 Če jun 09, 2005 5:57 pm

Za ta 3-dnevni test sem se prijavil po internetu pa nisem niti odgovora dobil, nič. :( Mogoče bi mogu it osebno tja in jim mal zatežit. :P

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato So jun 11, 2005 2:26 pm

Majhen nasvet
Karkoli boš že kupil, ne bit tak nor pa kupit testnega avta. Sej se fajn čuje, kar velik popust, avto ima cca 10.000km, nekdo je celo omenil, da je tak avto praktično nov. Tak avto je vse prej kot nov. Premisli, z neulaufano mašino ga je dobilo v roke x ljudi(razni 3dnevni testi), in upam trditi da je več kot 50% teh ljudi z avtom ravnalo tako, kot s svojim nikoli ne bi. Iz lastnih izkušenj vem, kaj vse folk ne počne s temi testnmi vozili in moje mnenje je, da rajši kupim 3 leta star avto kot pa testnega. Ti te možnosti pri astri nimaš, sam ne kupit testnega.

Drugače pa menim da z astro ne boš zgrešil.

LP
Slika

fajn se mamo :)!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov