acx je napisal/-a:jst ti svetujem Audi, ker je za svojo ceno vrhunsko izdelan, astra mi pa mal cheap deluje
Mate je napisal/-a:...Odvisno je od tebe, ce ti avto pomeni zgolj prevozno sredstvo, ti enostaven racun vse pove - vzami astro. Edino pomislek: glede cene servisov se dobro pozanimaj, ce so res cenejsi in ce so, za koliko. Ni receno, da je velika razlika, kljub "ugledu" znamke Audi. Ce pa ti avto pomeni se kaj vec, kot naprimer imidz, pripadnost kaksni znamki ali zaupanje do kaksne znamke, potem pa sam ves, ce je ta znamka Audi.
Ce bi bil na tvojem mestu, bi se odlocil za Audija, ni pa moj predlog objektiven, ker so mi VWji in Audiji vsec.
Mojster Miha je napisal/-a:Malce se pouči o trženju avtomobilov ( prodaji, prodajnih statistikah, segmentiranju kupcev ...) pa ti bo jasna razlika v ceni med omenjenima modeloma.
dejvi je napisal/-a:Jao kako se prepiramo, enki kr neki...
Takole bom rekel: za ta denar, ki ga omenjaš za Astro, dobiš dober avto. Ni dileme. Milijon tolarjev al kolk razlike je res kar precej za avta s podobnimi krakteristikami. Napisal si tudi dobre in slabe strani obeh avtov. Vidim, da imaš stvari razčiščene, torej odločitev nebi smela biti težka. Opli so bili na zelo slabem glasu in verjamem, da so se do danes izboljšali. Vendar tudi Audi je šel z razvojem naprej. Primerjati razne ople z audijem ali ne vem fiate z bmw (navajm samo primer, da ne bom slučajno koga užalil...), pa ne gre, vsaj trenutno ne, mogoče v daljnji prihodnosti, tako da takih primerjav ne komentiram. Jaz pri svojem avtu nisem posmislil niti za sekundo, da mi je žal, ker sem ga kupil.
Torej, karkoli boš vzel, slabo ne boš izbral.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 7 gostov