Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jun 14, 2005 4:00 pm

killah bee je napisal/-a:@ Vuso, mel frend VTI z 190k prevoženih,pa skor skos tišanih odkar jo je on mel,ubistvu skos do blokade trgu,motorju pa nič :shock: ,delal kot urca ;)

Hudo :shock: ma ne vem kaj ti japanci delajo z motorji.svaka čast ;) Mah pa sej če tiščiš ogret avto in tankaš kvalitetno olje noter(redno) nebi smelo biti problemov.je pa verjetno res, da so honde manj občutljive na šlampaste lastnike.no jaz je vseeno nebi imel zaradi meni osebno obupne notranjosti :P

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR To jun 14, 2005 4:06 pm

Vuso se popolnoma strinjam z tabo! notranjost porazna! pa že iz principa je nebi mel ker jih samo hvalijo! :lol:

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac To jun 14, 2005 4:20 pm

po mojih izkušnjah z motorji pr tah kilometrih ni nič narobe, k vragu gre vse ostalo (predvsem elektronika in podvozje)!

za honde sm jst tud slišu same pohvale, pa tud poznam eno vti-jko z 190kkm, ki sicer res ni bla gonjena in je avto maximalno ohranjen, pa se tip nikakor ne more ločit od nje, pa je letnik 1994.
pa z njo nobenih problemov, razen če se prav spomnem v 7 letih, 2x izkočla fedrca za kuplongo, pa mislim, da je enkrat še blo neki, pa se ne spomnem kaj, ampak v glavnem nič drastičnega.

bi, pa ne bi prodal, ga je strah na kaj bo naletu, tu pa ve pr čem je.

je pa res, da majo honde prehude cene.

ampak enostavno=veliko povpraševanje-visoke cene!

lp

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Sr jun 15, 2005 6:53 am

Tip je nor na Honde pač :)

Tole bomo šli pogledat verjetno za 830.000
Osebno kdo pozna lastnika?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=372620#
Be happy
Vrni se na Kupovanje avtomobilov