smajli je napisal/-a:INFINITI utemelji prosim, ker sem že sam o tem avtu razmišljal. Pa bi raje vedel preden se opečem![]()
LP!
soso je napisal/-a:Kolega pred kratkim nabavo MX-5 pa sma se malo po MB zadnjic vozla. Avto je res carski , vsaj za moje pojme sam problem je , da sem vlki preko 1.90 in sem mel ze velike tezave na sovoznikovem sedezu, kaj sele ko sem se hotel vsesti za volan.Tam pa so ble tezave. Glih za glih , da sem noter zlezel , da o tem kak sem se ven spravljal ne govorim.
Drugace pa se enkrat. Avto je zakon (ce si manjsi od 1.80) ,pa se porihtanega ima. LP
INFINITI je napisal/-a:smajli je napisal/-a:INFINITI utemelji prosim, ker sem že sam o tem avtu razmišljal. Pa bi raje vedel preden se opečem![]()
LP!
Ne da se mi zdaj brskat kup testov, ki sm jih nekoč prebral - pač ni to to; poglej na autobild.de, pa top gear itd. Tudi vozil sem ga in je ves vegast, švoh bremze, nenatančen menjalnik, čuden občutek na volanu...meni je tudi bil zelo všeč pa sem se premislil po testni vožnji
smajli je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:smajli je napisal/-a:INFINITI utemelji prosim, ker sem že sam o tem avtu razmišljal. Pa bi raje vedel preden se opečem![]()
LP!
Ne da se mi zdaj brskat kup testov, ki sm jih nekoč prebral - pač ni to to; poglej na autobild.de, pa top gear itd. Tudi vozil sem ga in je ves vegast, švoh bremze, nenatančen menjalnik, čuden občutek na volanu...meni je tudi bil zelo všeč pa sem se premislil po testni vožnji
a to velja tudi za nov model TF, so odpravili te težave? meni je TF itak bolj všečen kot njegov predhodnik, škoda le da nima kovinske strehe...
LP!
Courage™ je napisal/-a:soso je napisal/-a:Kolega pred kratkim nabavo MX-5 pa sma se malo po MB zadnjic vozla. Avto je res carski , vsaj za moje pojme sam problem je , da sem vlki preko 1.90 in sem mel ze velike tezave na sovoznikovem sedezu, kaj sele ko sem se hotel vsesti za volan.Tam pa so ble tezave. Glih za glih , da sem noter zlezel , da o tem kak sem se ven spravljal ne govorim.
Drugace pa se enkrat. Avto je zakon (ce si manjsi od 1.80) ,pa se porihtanega ima. LP
da ni to ona z TAAAAAAKIM aluwingom zadi ?
INFINITI je napisal/-a:med navedenimi vzemi mazdo. Brcheta ni to to, kvaliteta je tudi tako malo. BMW Z3 ti pa definitivno odsvetujem - frend ga je komaj dočakal in ga je v roku 2 meseca takoj naprej prodal - ves je gumijast; ima slabo togost karoserije, kvaliteta je švoh; ne pozabi da je tudi podvozje še od tistega BMW serije 3 ki je bil totalno škatlast...pozabi na to verjemi mi.
rok46 je napisal/-a:kaj pa alfa GTV , pugi 206 cc, megane cabrio...? drgač pa men ni od tistih k si jih ti naštel noben všeč,mazda ma hecn prvi del,pa za tablco ma hecnu,barcheta pa nawem...idin Z3
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov