Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Kakšni avtomobili so vam bolj všeč?

Majhni jajčki
4
10%
Srednje drvarnice
18
46%
Velike ladje
17
44%

Skupaj glasov : 39

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jun 26, 2005 4:41 pm

junior50 je napisal/-a:in jst da nism resn? :shock: a ti k si se rodu si že imel 20 let a? :oops: :o :( :? :lol: ;) :nae

Evo tipicen odgovor. Seveda se nismo rodili z 20 leti. No se lahko si kdo drug po drugim nickom, ce pa vse drzi pa verjemi, da so ti vsi dal pametni nasvet. Ampak vem da smo vsi neumni. Ce pogledam nazaj, bi dal atu veliko prav, ker res nismo razmisljal ampak ama popolnoma nic, da bi se lahko MENI pa kaj zgodilo. ;) Za registracino zal ne vem, obstajajo tudi strani za izracun. Nekdo je omenil 90km dizl in je dobro rekel. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne jun 26, 2005 4:50 pm

X-Hair je napisal/-a: Za registracino zal ne vem, obstajajo tudi strani za izracun.

http://www.avtomobilizem.com/ desni stolpec :D ;)

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Ne jun 26, 2005 5:16 pm

Uf, 13 let stara ladja z 250k km (pa še to ni nujno da je res :? ) s skoraj 200KM za povprečnega dijaka/študenta res ni in očitno tudi zate ne, glede na to da že sprašuješ če se da avto registrirat na obroke.. teh 150k ni še nič v primerjavi s stroški, ki sledijo.
I'll be back.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne jun 26, 2005 5:34 pm

pr takmu avtu je tko
da kupš novga vsake 4 mesece- s stroški mislm
nč ni pocen za popravlat, pa registracija- da glava boli :bonk

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Ne jun 26, 2005 5:39 pm

tehnični in cestnino plačaš takoj v celoti...registracijo pa lahko plačaš na 4 obroke tudi če nisi zaposlen, eno položnico dobiš takoj ostale pa naslednje 3 mesce...vsaj tam kjer sem jaz zavaroval je bilo tako (ne bom omenjal kje da ne bo kdo reku da delam kako reklamo :) )

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne jun 26, 2005 5:43 pm

Registracija pa avto sta pocen.prvič:to je alfa(meni 1.4 žre okrog 9 litrov(tole je še starejša zadeva z 3.0 motorjem in 4x4)-a rabiš kalkulator :) drugič:za prvi avto je po mojem mnenju prevelik in čeprav sem zagovornik močnih avtomobilov je tole pa vseeno malo prehuda.ne rečem da bi bila vsaj razna elektronska sranja notri ampak jih ni.mislim da zgonjen ni ker 164 je mal prevelika kišta za tiščat.potem rezervni deli niso kot za puntota(cena, količina),človk božji kje boš pa parkiru tole kravo :D pa še kilometrov je kar veliko
aja še enkrat:tale avto ob tiščanju ne pije 15 litrov ;)
no če hočeš se že ob začetku vozniške kariere poškodovat priporočam alfo 33 1.7 boxer
mislim da za začetek bo dovolj adrenalina ;)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jun 27, 2005 2:38 pm

Mislim, da je situacija več kot jasna. Da ne bi padla še kakšna žal beseda bom preventivno zaprl duri v to debato ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Napisal/-a playa To jun 28, 2005 12:35 pm

lep avto ni kej, dobr okus imas, meni so tut vsec take ladje :tomidelej:
jaz bi na tvojem mestu, vzel edino malo svohnejso masino, pa se prisparas pri registraciji
drugace pa, go for it !
tisti pa ki govorite, da se s takim avtom kot zacetnik prec ubijes: ce nimas nic v glavi,in skoz gonis na polno se bos ubil z vsakim avtom, tudi z 1.2 masinami. oz. v teh konzervicah se bos se prej ko nimajo nic pleha
Calibra

Uporabniški avatar
CHI€FTEC
Nov uporabnik

Napisal/-a CHI€FTEC To jun 28, 2005 12:50 pm

Se popolnoma strinjam s playa-om. Jst tut mislm da leta pa ker avto je prvi nč ne povejo in, da si vsak lohka kup avto k mu paše. Ubiješ se lohka pa s kerim kol avtom, ubistvu še prej s kšno kripo... alfa ma saj pleha pa trpežna je napram fiatu seicento :P :D

LP Ine

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To jun 28, 2005 12:56 pm

@ chi&playa: to je že res ampak vsi vemo da se športni avto raj prtisne pa "sproba" kokr kak AX a je tko??
to hočjo fantje v tej temi povedat....

dej pa mi najdta enga pacjenta k ma tak avto (pa mai izpit par dni al pa en mesec) pa ga še nkol ni prtisnu al pa kej "cesti neprimernega" z njim počel...s tole več k 200 konjsko alfo mislm da se ne bo penzionistično peljal -->kar ni nč narobe,sam začetnik z 0 km tazga avta pač ne more obvladovat,ker noben se pametn ne rodi a je tko?? lep primer je pa par tednov nazaj bil ko je mulc v VR6ki razlamau 10 ljudi...izpit je mel pa 10 dni...

Pamet u roke fantje....

LP Miholl

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid To jun 28, 2005 1:00 pm

Slabo si tole zaklenu don Consiglio

Mislim da je fantina izvedel kar je rabil,ta tema pa gre skrajno v off topic.

ZatorejSlika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov