Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Po jul 18, 2005 4:46 pm

Vprašanje je, za kakšne namene misliš imeti avto.
Najbolj vsestranski je gotovo BMW 320d: ima dovolj prostora, dobro lego in lepo potegne. Zagotovo ni slaba izbira (pa le tri leta star bi bil)..

Ostala dva sta mi pa oba ful všeč in ti ne bi znal svetovati katerega vzeti..
A je leta 2000 TT že bil prenovljen? Pred prenovo so imeli težave z lego na cesti..
Kej več o tem ti bo povedal kak Audi strokovnjak.

BMW Z3 je bil dolgo časa moj sanjski avtek ;)

Ne vem zakaj ste eni tako nevoščljivi..Sej ni nujno, da je človek star 18 let..lahko da je šparal nekaj let za avto..najprej malo pomislite preden začnete z neumnimi in neumesnimi izjavami :roll:
Koneckoncev; a ni ta forum namenjen debatam o avtomobilih in ne temu kako in na kakšen način kdo kupi avto??
Let there be rock!

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Po jul 18, 2005 5:03 pm

Jaz bi se odločil za BMW320d, si mi zdi najbolj "pametna" odločitev. :D

BTW, a se lahko zve kater moderator ti podeli opozorilo, ter razlog. :roll:
Slika

LeThaL
Nov uporabnik

Napisal/-a LeThaL Po jul 18, 2005 5:16 pm

xopy je napisal/-a:320d - 100kw... to je neka srednja reč in je tudi za prvi avto čist ok. Jaz sem tud mel nekaj približnega za prvi avto in mi čisto nič ni mar za njega (3 leta sem ga mel in nobene nesreče!). Pač j*** ga edino kar je je mal dražje zavarovanje in cestnina. Se pa zato dosti lepše pelješ po cesti. tisti liter ali dva pr porabi pa že nekako potrpiš.

Samo za info: kot je napisal kupuje letnik 2002 320d, kar pomeni 110kw/150KM in ne 100kw, s čimer je razred višje pri reg. ;)
SpeedFreak

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 7:38 am

XFX je napisal/-a:Jasno je, da mamini sinčki držite skup.Najlažje je, da ti mamica kupi avto potem pa ti gor obesiš 19 colske litke in misliš, da si car. :DDD

glej otročiček ti lahko meni samo popušiš karo.

prav za bruhat je vse skupaj tu ko gledam na vseh forumih kak je folk faušljiv. Če bi se spravo delat bi si mogoče lahko privoščo tudi sam en avto izmed teh treh v tej temi, ker lizing vzet dandanes je najmanjši problem.

Ja, vsem so nam kupli avte. Potem ko so mi stari kupli avto sem bil 3 dni priden in sem dobil pol miljona za felne, ker sem pokosil travo na dvorišču mi je očka dal tudi za računalnik 1000 €, za šipe in homologacijo pa še privrgel je nekaj denarja za registracijo. zdaj se kurčim po mestu, vedno mam odprte šipe in balkansko muziko do fula , seveda roka mi visi do komolca ven, preko zicov pa ležim. Vse da bi ja bil opazen. Razmišljam da bi si še na avto nalepil nalepko ATA MI JE KUPO AVTO.

Ne razumem in nikoli nebom. Če pride kdo na forum in reče foter mi je kupo toti avto bi mogli bit zadovoljni da si vsaj nekdo lahko to privošči. Kaj pa bi blo če si ne bi mogo noben privoščit ? Vsak dan bi bral na avtomobilizmu teme kak si lokalni dirkači režejo torzije na jugecih :roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 7:39 am

XFX je napisal/-a:Jaz bi se odločil za BMW320d, si mi zdi najbolj "pametna" odločitev. :D

BTW, a se lahko zve kater moderator ti podeli opozorilo, ter razlog. :roll:

preberi si, si verjetno dobil obrazložitev na meil, čeprav ne vem zakaj se pritožuješ. V pravilniku ti lepo piše kaka so pravila, in s svojim prejšnjim postom jih nisi upošteval.

Over&Out
Slika

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX To jul 19, 2005 7:48 am

Courage™, po čem sklepaš, da naj bi to nate letelo. :roll: (če pogledaš tvoj prispevek je bil odan isto minuto kot moj, tako, da ga jaz prej še nisem videl...)

Moj prispevek ni nobenega osebno žalil, zato ne vem zakaj opozorilo. :?
Tvoj prispevek je tudi žalil formuraša, a si dobil opozorilo, ne????
Drugače imaš pa tudi gumb "uredi", da ti ni treba dveh prispevkov odajat. :P

//edit
Courage™, če bi hotel, da bi bil prispevek komu osebno namenjen, bi to posebaj tudi označil, kot je tako v tvojem primeru.Torej ne vem z kom ti "skupaj držiš". :shock:
Courage™ je napisal/-a:nimam še opozorila ker še noben ni videl posta, za katerim pa vseeno stojim.

Ne mislim zdaj, ko si mene žalil, mislim tvoj 1 prispevek v tej temi.

P.S:Don't you now a joke when you here one :?
Zadnjič spremenil XFX, dne To jul 19, 2005 8:28 am, skupaj popravljeno 3 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 7:59 am

nimam še opozorila ker še noben ni videl posta, za katerim pa vseeno stojim.

Tudi če ni name letelo je pa letelo na njega, in jaz sem eden izmed teh ki "držimo skupaj". Zakaj se enkrat v takih temah ne zadržite komentarjev v stilu mamin sinko, če niti pojma nimate kolko je mož star in zakaj rabi tak avto.

Opažam samo dve vrsti replyjev na take teme. Eni pišete da so to premočno avti za prvi avto in da si naj raje puntota kupi, drugi pa da se je lahko kurčit s tuđim perjem.
Slika

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC To jul 19, 2005 8:27 am

Courage™ for PRESIDENT! :lol:

Meni se tud želodec obrača ko vidim kake butaste nekateri ven mečejo, glede tega kdo ti je avto kupo. Je kdo pomislo da mu je ta očka ki ga vsi omenjate umrl in je mogoče bil hudo lepo zavarovan? Pol so pa vaši komentarji res na mestu... :evil:

No, da se vrnem k vsem lepim avtomobilom. Meni se najbolj dopade BMW serije 3, ker pač zgleda malo resnejši avto, glede zmogljivosti pa ne znam kaj dosti povedat, ampak že ko slišiš BMW ti je lahko jasno da ni bicikel :D
Audi TT mi nikol ni bil kaj posebnega, čeprav bi z njim lahko pobasal vsako pi*ko na avtobusni ko se pelješ mimo :P
Z3 pa mi zgleda ko iznakažen Z4, :D ki pa je avto da dol padeš...
Govoril sem...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To jul 19, 2005 8:27 am

Courage™ je napisal/-a:Ne razumem in nikoli nebom. Če pride kdo na forum in reče foter mi je kupo toti avto bi mogli bit zadovoljni da si vsaj nekdo lahko to privošči. Kaj pa bi blo če si ne bi mogo noben privoščit ? Vsak dan bi bral na avtomobilizmu teme kak si lokalni dirkači režejo torzije na jugecih :roll:

:bow :tomidelej: :yum

meni bo tut oča kupil nov avto v naslednjem tednu, a jaz bom tudi popljuvan, če bom slučajno spregovoril kaj na to temo na forumu ? :roll: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC To jul 19, 2005 8:35 am

ne če bo dal majn kot 50 tavlkih :P

no, nasl. teden pričakujemo nnovo temo s svežimi fotkami! :)
Govoril sem...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 9:06 am

če ti bo stari kupo avto do 300k, potem je vredu, če pa bo se stegno do 3 mio potem pa bogne daj da odpreš kako temo :shock: :roll:

danes bom jaz probal svojega fotra napizdit da mi kupi kupi strešni kovček, pa plača dopust 14 dni na karibih. Bomo vidli če sem bil dovolj priden ta teden.
Slika

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER To jul 19, 2005 9:17 am

Mene pa sam zanima, če je to avtomobilistični forum, ali je to kakšna faušija.com.
Dolgočasni ste vsi po vrsti.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To jul 19, 2005 11:09 am

Ja zdej bi blo res dobr da poveš za kaj rabiš avto: srnce al kufre pelat?

Tudi jst mislim da bi bil 320 od navedenih najboljša rešitev. Konec koncev boš hotel kdaj z bejbo ven pa bo hotla zraven še prjatlca, in kaj boš pol :?: ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jul 19, 2005 11:16 am

[SlasH] je napisal/-a:A je leta 2000 TT že bil prenovljen? Pred prenovo so imeli težave z lego na cesti..

Če se ne motim niso čakali do prenove ampak so avto posodobili dokaj kmalu, po manj kot letu. Prej je pa bil pri visokih hitrostih dokaj nestabilen, če si ga pa znižal pa sploh in ga nekaj časa sploh nisi smel. Potem je dobil neke modifikacije in pa zadnji spojlerček. Tko sem jaz prebral.
Slika

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Napisal/-a DognerDJ To jul 19, 2005 11:37 am

Absolutno BMW 3 ( sploh če si malo višje postave ). Kolko si pa star , če ni skrivnost ?

p.s.: jaz sem prvi avto tudi dobil od očeta ( Renault 4 , blo pa je leta 1995 ) , sem pa bil največji frajer ( redkokateri vrstnik je takrat mel kaj boljšega od yugeca ) !
Renault Megan 2 Ai Edition

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS To jul 19, 2005 11:55 am

Courage..sory Ninja :bow ..dejstvo je da ti lahko talaš svoje neumestne izjave oz.
pravokacije,ki so po tvojem mnenju sprejemljive šale za razliko od drugih 8) ..Ok..to
da se hvališ kako ti očka kupi ovo in ono se mi ne zdi preveč pametno kajti danes lahko ostaneš hitro nag... :!: ...če pa misliš da si nedotakjiv pa tud cool :ne ..če maš kej za povedat pejd na PS...pa brez :g:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 12:27 pm

MunjiS je napisal/-a:Courage..sory Ninja :bow ..dejstvo je da ti lahko talaš svoje neumestne izjave oz.
pravokacije,ki so po tvojem mnenju sprejemljive šale za razliko od drugih 8) ..Ok..to
da se hvališ kako ti očka kupi ovo in ono se mi ne zdi preveč pametno kajti danes lahko ostaneš hitro nag... :!: ...če pa misliš da si nedotakjiv pa tud cool :ne ..če maš kej za povedat pejd na PS...pa brez :g:

:roll:
Priponke
SARCASM.jpg
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jul 19, 2005 12:30 pm

jebajte se po pm....še en post izven teme oz. napisan z drugačnim namenom,dobite komplet vsi ki ste zašli proč od teme opozorilo brez izjem!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 19, 2005 12:32 pm

A bo mir u bajt , ali gremo naprej z opozorili :roll:
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 19, 2005 12:40 pm

nea stekam kaj vas tolko boli če ati kupi avto ... če bi vi meli dnarja ko blata, a nebi pol svojim otrokom nudli nekaj boljšega, nekaj več če ste tega finančno sposobni?Recimo v druzini so pac visoki proihodki foter vozi novo s klaso matera a6 sin pa se bo z puntekom vozo?Zakaj že?
Če vaši stari niso v življenju nič dosegli pa vam lahko za prvi avto kupijo samo punto 55 še ne rabite pljuvat po drugih ker pač svojim otrokom lahko ponudijo več kot ostali.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov