Courage™ je napisal/-a:te pa raje hyundaja al pa subaruja nabavi, tam ziher nebo crknilo nič..
Subaru je za prvi avto odličen in varen, samo poraba je vseeno visoka proti berlingu hdi. Hyundai je pa pač hyundai - mislim da vseeno več nudi berlingo.

CockroaC je napisal/-a:Eh saj ne gre se za to da bi mel kdo kaj proti hjundajem samo eni povelicujejo dolocene znamke polek teg apa se posplosujejo ... vsi vw crkujejo, honda se nea nikoli pokvari itd ... vsak avto ti lahko crkne, tukaj ni izjem sploh pa rabljen avto je itak loterija pa bilokero znamko vzames noben avto ni tako narjen da ga neka budala pred tzabo nebi mogla zjebat.
Nekako imam občutek da imaš na voljo samo 1.8 miliona. Kje je pa kak servis, registracija in podobno?
Na tvojem mestu bi dal 1.1 miliona za avto, 200.000 bo registracija. To je že 1.3 miliona. Kak servis bo treba opravit na avtu zato s preostankom denarja kupi nove gume za ta avto in naredi veliki servis na avtomobilu(jermeni, napenjalci, filtri, olje, hladilna tekočina, bremz olje...) - potem boš lahko prepričan, da ti avto ne bo v parih letih propadu. Imel boš vse poštimano in še s preostankom - mogoče 50 do 100k sit pelji ženo na lepše - verjemi da bo bolje tko kot če narediš bedarijo in kupiš avto za polno ceno - danes vsi preveč nategujejo ko prodajajo avtomobile in se lahko zelo
hitro pokaže da avto ni to kar bi moral bit.
YOC je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=419654#
Čeprav ma dost prevoženih pa glede na barvo je verjetno taxiral v Nemčiji![]()
lp
mgas XLR je napisal/-a:YOC je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=419654#
Čeprav ma dost prevoženih pa glede na barvo je verjetno taxiral v Nemčiji![]()
lp
TA NIZKO CENO MA SAM ZARAD KILOMETROV IN KONJEV SAM JE PA TO PO MOJEM MNENJU VECNI AVTO GA MAMO DOMA ŽE 2 LETI STAR JE 6 LET PATEČE KOT URA PRAVI AVTO PRIPOROČAM TI GA
nebivedu je napisal/-a:Nekako imam občutek da imaš na voljo samo 1.8 miliona. Kje je pa kak servis, registracija in podobno?
Na tvojem mestu bi dal 1.1 miliona za avto, 200.000 bo registracija. To je že 1.3 miliona. Kak servis bo treba opravit na avtu zato s preostankom denarja kupi nove gume za ta avto in naredi veliki servis na avtomobilu(jermeni, napenjalci, filtri, olje, hladilna tekočina, bremz olje...) - potem boš lahko prepričan, da ti avto ne bo v parih letih propadu. Imel boš vse poštimano in še s preostankom - mogoče 50 do 100k sit pelji ženo na lepše - verjemi da bo bolje tko kot če narediš bedarijo in kupiš avto za polno ceno - danes vsi preveč nategujejo ko prodajajo avtomobile in se lahko zelo
hitro pokaže da avto ni to kar bi moral bit.
Prvi avto naj ti bo velik, pregleden in kvalitetno narejen avto. Glej na stroške servisov, urne postavke dela servisov, poglej si koliko stanejo posamezni deli za avto in vsekakor glej porabo. Vsaka stvar danes stane in če kupiš avto, ki bo v slabem stanju boš preveč zmetal za vzdrževanje.
Jst ti bom za VAG takole reku; Bejži stran od vag koncerna(škoda in WV). Doma mamo oktavijo 1.9TDI 110KM letnik januar 2003. Pri 84.000 km je šla bosch pumpa - popravilo 280.000 sit. Kolega ima golfa - šla pumpa, še en drug ima audija, ki mu je tudi šla pumpa - vse od 80 do 90.000km prevoženih. Pasat od bratranca je shodu pri 60.000km - šla turbina. Stalno so eni problemi na avtomobilih. Vsi so 2003 letnik, ki so danes vredno od 1.8 do 2.5 miliona tolarjev. Ko smo pri nas dobil novo škodo, je bila lepo vožena in nam jo je uspelo spravl tut na 4.2 litra porabe, danes pri 90.000km je pod 6.5 ne spraviš več. Vsi ti avti so bili kupljeni novi in od iste prodajne hiše in od istega prodajalca.
Od teh ki si jih ti naštel bi sam vzel berlingota. Nudi veliko, pa cena je za par let starega kr dost nizka.
Alien je napisal/-a:Odvisno ali dost potujete in ali ste velika družina.Jaz bi se z tem denarjem odločil za Hyundai Elantro,ker ponuja ogromno komforta in dodatne opreme.
Zzooommm je napisal/-a:Če bi bil VAG koncern tako slab, potem bi že zdavnaj propadli. Bosch pumpe niso večne. K temu verjetno tud pripomore naša visokokvalitetna nafta. predvsem pa je odvisno kako je bil avto vožen. Najbolj mi je smešno ko nekdo dizla mrzlega tiši ali pa dela same kratke fure po par kilometrov, potem ko ima pa celo mašino sfukano pa reče, da je kvaliteta v pizdi.Dizel ni namenjen temu, da bi dragal pred vsakim semaforjem ali pa se zapeljal ko lokalne oštarije na kofetek.
nebivedu je napisal/-a:Nekako imam občutek da imaš na voljo samo 1.8 miliona. Kje je pa kak servis, registracija in podobno?
nebivedu je napisal/-a:Škoda je v začetku dražja kot berlingo, deli so dražji in prostora ima manj.
Jst ti predlagam berlingota.
Napisal si da imaš še 400 v rezervi - 200 je registracija, in 100 so nove gume, pa še 100 za zimske in ti ni nič ostalo - probaj raje malo manj za avto pa res orenk servis na njem naredi.
Sam sem kupoval terenčka ferozo - bile so 3 na izbiro - ena za 300 druga za 500 in tretja za 750, vse tri isti letnik. Šel sem z vsako na testno vožnjo.
Tista za 750k sit je imela uničene amortizerje, Gume ene nalite, v notranjosti niso delali vsi gumbi, mašina z motorupom nafilana, a pleh komplet cel in brez praske - samo pleh se da poštimat, generalna mašine pa stane, tko da sem ga poslal v K*U*R*A*C.
za 500k je bil avto koker tok v zelo klavrnem stanju mašina komaj da je še delala, amortizetji komplet zanič, zanič gume in spet pleh komplet lep, še podvozje prebarvano in zaščiteno - in spet sem ga nekam poslal.
za 300k sit - avto odzunaj ko da bi ga z bejzbolko božal. Mašina je imela generalno, tzamenjani vsi ključni deli v motorju, notranjost lepo ohranjena in vse je delal razen ventilatorja v notranjosti. Gume pa all terrain na litih feltnah. Avto sem potem vzel pod pogojem da mi da še ene feltne in ene gume zraven, in vrgel gor še 12k sit za obnovitev notranjih blatnikov - da voda not ne pride, če čez lužo zapelješ - kupil sem liftkit 3cm za 20k sit in bullbar sem montiral spredaj - vse skupaj z avtom sem dal 350k sit - kar pomeni še vedno 150k ceneje od drugega najcenejšega.
Tko da ni vse v ceni, ker avtomobili so bili isti letnik, samo eni pleh preveč cenijo, da bi realno spustili ceno za avto, ki je realno vreden 200k sit.
No tko se tebi lahko zgodi, da boš dobil avto za 1.8 miliona pa boš moral uložit še 500k da bo avto zares vredu, da mu boš zaupal, lahko pa dobiš isto znamko in isti letnik avto že za 1.5 miliona, ki bo bolj poštiman, samo lastnik bo vedu kok je realna cena - nategnt te pa tko vsi hočjo za čimveč.
nebivedu je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Če bi bil VAG koncern tako slab, potem bi že zdavnaj propadli. Bosch pumpe niso večne. K temu verjetno tud pripomore naša visokokvalitetna nafta. predvsem pa je odvisno kako je bil avto vožen. Najbolj mi je smešno ko nekdo dizla mrzlega tiši ali pa dela same kratke fure po par kilometrov, potem ko ima pa celo mašino sfukano pa reče, da je kvaliteta v pizdi.Dizel ni namenjen temu, da bi dragal pred vsakim semaforjem ali pa se zapeljal ko lokalne oštarije na kofetek.
VAG koncern je slab in vedno slabše mu gre!
ZOM; Napisal sem da so vsi počasni vozniki, vsi pazijo na avto, vsi ga polirajo enkrat na teden in noben ga ne tiši ne mrzlega ne vročega, pa so crkovale pumpe pri 90.000km prevoženih, kar je lahko sramota za tak avto. Nemci so golfa 4 v motoreviji skritiziral na 18ih straneh, kok je zanič in da ne omenim, da je na testu pri 50.000km počilo ohišje menjalnika samo od sebe - in to naj bi bil avto.
En 20 let star mercedes ma pa še vedno taprvo dizelsko pumpo not, pa še vedno dela in ima pa milion kilometrov za sabo - ga ima bratranc. Ne moreš it tok u poden s kvaliteto, če se hočeš it dobro firmo. In to kar dela VAG zadnje čase je točno to da tok manjšajo kvaliteto in delajo samo še na kvantiteto, ter slonijo na stari slavi golfa 1 in golfa 2.
Zzooommm je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Če bi bil VAG koncern tako slab, potem bi že zdavnaj propadli. Bosch pumpe niso večne. K temu verjetno tud pripomore naša visokokvalitetna nafta. predvsem pa je odvisno kako je bil avto vožen. Najbolj mi je smešno ko nekdo dizla mrzlega tiši ali pa dela same kratke fure po par kilometrov, potem ko ima pa celo mašino sfukano pa reče, da je kvaliteta v pizdi.Dizel ni namenjen temu, da bi dragal pred vsakim semaforjem ali pa se zapeljal ko lokalne oštarije na kofetek.
VAG koncern je slab in vedno slabše mu gre!
ZOM; Napisal sem da so vsi počasni vozniki, vsi pazijo na avto, vsi ga polirajo enkrat na teden in noben ga ne tiši ne mrzlega ne vročega, pa so crkovale pumpe pri 90.000km prevoženih, kar je lahko sramota za tak avto. Nemci so golfa 4 v motoreviji skritiziral na 18ih straneh, kok je zanič in da ne omenim, da je na testu pri 50.000km počilo ohišje menjalnika samo od sebe - in to naj bi bil avto.
En 20 let star mercedes ma pa še vedno taprvo dizelsko pumpo not, pa še vedno dela in ima pa milion kilometrov za sabo - ga ima bratranc. Ne moreš it tok u poden s kvaliteto, če se hočeš it dobro firmo. In to kar dela VAG zadnje čase je točno to da tok manjšajo kvaliteto in delajo samo še na kvantiteto, ter slonijo na stari slavi golfa 1 in golfa 2.
Ja res pa lahko primerjaš 20 let starega MB in golfa4 TDI... To je tko kot da bi primerjal golfa1 dizel pa golfa4.![]()
Daj potem še primerjaj 20 let starega mercedesa z novejšim recimo samo par let starim kar se tiče kvalitete izdelave. Ni primerjave? Se mi je zdel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 56 gostov