Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 21, 2005 10:17 am

Vsi tej avti, torej S-i in RS-i pri Audiju, M-i pri BMW, AMG-ji pri Mercedesu,... so rabljeni dokaj poceni, če gledaš kako zver dobiš, ampak ta cena je šele "the tip of the iceberg". Tukaj moraš upoštevat da so cene rezervnih delov dražje za vsaj 20% pa do 100% od navadnih modelov. Poleg tega da tak avto voziš kakor mu je namenjeno in se tudi nekateri deli hitreje obrabijo. Ampak tovarna in prvi lastniki s tem računajo, ta drugi, tretji, n-ti pa zelo velikokrat ne. Potem pa se prodajajo take drvarnice kakršne so.

Moje osebno mnenje je da imaš, poleg za nakupno ceno avta ter registracijo, še vsaj 50 do 100% več denarja da ga daš takoj rihtat, da bo normalno vozen. Če nič drugega so razne gumice na rokah ali kaj takega za zamenjat. Verjemi, to ni mačji kašelj.
Slika

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Sr sep 21, 2005 2:38 pm

Slide je napisal/-a:Samo nekaj mi ni jasno...najprej gledaš za avtom, ki ima serijsko 315 konjev, v isti sapi pa bi imel nekaj popolnoma drugačnega z "le" 150konji... :|

Vem da je full razlike v konjih sam j*** ga, avta sta mi oba full ušeč. Sm to že doskrat slišu da gledam dva čist drugačna avta ampak se mi zdi da mata oba (en mn en mal več) športnga duha u seb tko da se mi oba dopadeta. :oops: :oops: :oops:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov