H3llAng3l je napisal/-a:hecno je da ma kolega istega volvota 2 leti starejsega pa mu dela kot urica pa ma isto kilometrov (190k) in mu je do zdaj samo izpusni sistem sel po gobe...
darkdog24 je napisal/-a:Josephe je napisal/-a:Točno pri tej avto hiši sm jaz kupoval avto (alfa 33 ).
Še na hitro moja zgodba. P o telefonu mi je bilo razloženo da ima 100k km in vso opremo ( cent, el., servo... pač za svoj cajt) .
Pridem tja in avto ne vžge, pač j*** ga prazen acc in nato z mojim avtom na kable užgemo. Prodajalec je sedel v tej alfi, ki se jo je prodajalo in takoj ko je avto vžeal ( torej je deloval največ 3 sec. ) ga je prodajalec stisnil pred mojimi očmoi do blokade ene 3x, češ da se acc napolne.Ves čas mi je trdil da je avto od starejše gospe ( v zadnji polici pa 2 ovalca in woofer ) nakar pride drugi prodajalec in mi trdi da je avto od mlajše družine. No v glavnem pšotem me je prepričeval da avto ima servo ( čeprev ga ni imel niti centralnega , prevoženih je imel po števcu skoraj 200k km. Ko sm šel na testno vožnjo se je sovoznikov zic podrl, ker sploh ni bil prišravfan itd. .
Na koncu pa sta me napizdila kak avto hočem za 300k sit in .... v glavnem baraba in nategovalec si ti.
LP Joseph
Pa ne mi rečt da si potem kupu ta avto?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov