makgajver je napisal/-a:ej,seat,lepo te prosim da se zadržiš takih komentarjev glede JTD motorjev.Si se mogoče kdaj vprašal kako vozi ta tvoj "sorodnik".Si prepričan da je od tvojega sorodnika JTD,da ni samo D.
malo si preberi o zmogljivostih JTD motorjev kakšno tehnologijo vgrajujejo in tako naprej,beri svetovne teste ne poslušaz sorodnike.Žalostno je ta take pišeš pa naziv Mojster foruma imaš.![]()
![]()
Lej če bi pozornejše bral sem napisu da to pravim iz lastnih izkušenj ker sem tega jtd-ja tut sam dosti prevozil in kaj naj rečem proti zj mojmu Leonu TDI mu punto JTD ne seže tut do zadnjega izpušnega lonca da veš z Puntom JTD sem naredu cca 5k kilometrov in vrjem moj sorodnik ma skoz dizle prej je mel tut Tdi-ja in ve kako dizle vozit tut služben avto ma passata TDI tak da o tem kaj si jst mislim o teh JTD-jih raj kr zaključmo.Sem pa še enkrat napisu v mojem postu da pišem iz lastnih izkušenj in da ma mogoče moj stric samo smolo ampak da ti pol mašine zamenjajo pa da avto se pri 130km/h nima nobene mmoči več ti povem sam JTD ne bi mogu nikomur priporočat pa da o dimni zavesi zadaj sploh ne govorimu ki je zj pr recmu mojmu leonu ni pr Puntujo z 10k kilometrov pa tko kot bi za tovornjakom peljal.
Oprosti ampak če mene kdo vpraša za Puntoja JTD mu ga iskreno rečeno ne morem priporočat kot dober nakup.Drgačap a lahko da ma moj sorodnik smolo ampak ob nenehnih menjavah delov na mašini v garancijskem roku bi pa tut mogli odpravt napako kaj