carfan je napisal/-a:Dejstvo je, da so se nemci zelo zelo poslabšali, nasploh kar se elektronike tiče. To pa vem, ker poznam dovolj ljudi iz Verovškove (prodaja in servis vozil Audi, kdor ne pozna) in sem že marsikaj slišal. Ne se tok ravno v tistega zaleteti z 8xizrednim servisom.
Moj bi se nekje prodajal z začetno ceno 1.600k sit.
Kar se pa BMWjev tiče, pa mislim, da so zelo dobri, sploh za šmekerje in tiste ki se želijo kazati. Saj v vožnji ni nič narobe, kot si sam rekel, dokler ti ni treba speljati v hrib. Sem se peljal z enim ki je imel ASC-proti zdrsavanju. V ovinku bi ven letel, če voznik ne bi pazil, pa ni šlo ne vem kok hudo.
Ne vzeti tega osebno, tudi sam sem bil pristaš audijev, mogoče si bom celo kupil A8, samo ne dam več roke v ogenj za to znamko.
LP
carfan je napisal/-a:ASC naj bi blokiral kolesa, ko bi se hotela le ta zavrteti. Nekaj proti vrtenju koles se je res vklapljalo, samo nikakor pa ne, da bi ne vem kako močno to vplivalo na vožnjo vozila.
Kakorkoli, povej svoje mnenje in poslušal te bom
LP
carfan je napisal/-a:Hvala za razlago. Mar ti voziš BME-ja ali si le ljubitelj njih. No vidiš, tudi jaz sem razumen. Samo verjetno to, kar si napisal velja za vozila najnovejše izdelavi, kateri pa imajo ceno krepko čez 10 MIO.
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov