Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če okt 06, 2005 11:40 am

twingo je enako kot če imaš renault5, edino oblika je druga!
nekateri pravijo, da je bolje z navadno streho, drugi pa ne morejo prehvalit platnene.
najboljša odločitev bi bila, če bi raje vzel en avto od onih treh, ki si jih prvo navedel, kot pa twinga! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Gadjit
Nov uporabnik

Napisal/-a Gadjit Če okt 06, 2005 2:41 pm

HALO! Twingo je enako kot če imaš renault5, edino oblika je druga!
A s ti mal...
6 let sem meu petko, zdej pa 2 leti twingo! Ni primerjave!
Uglavnim Twingo rula! Za platneno streho pa ne vem. Aja pa isc Twingota letnik 97 naprej ko ma ta novejšo mašino not D7F.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če okt 06, 2005 5:00 pm

Gadjit je napisal/-a:HALO! Twingo je enako kot če imaš renault5, edino oblika je druga!
A s ti mal...
6 let sem meu petko, zdej pa 2 leti twingo! Ni primerjave!
Uglavnim Twingo rula! Za platneno streho pa ne vem. Aja pa isc Twingota letnik 97 naprej ko ma ta novejšo mašino not D7F.

dečko ne bit pameten pa lepo po predpisih! tudi sam sem vozil oba, pa vem kako je! saj nisem kar tako nekaj napisal!
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Če okt 06, 2005 6:48 pm

Za okoli 500.000 sit bi že mogu dobit kak letnik 97.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican So okt 08, 2005 7:34 am

Kares noben nima oz. ni imel twingota z platneno streho? Nujno bi rabu mnenje, kako se platnena streha odnese?

Prosim...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So okt 08, 2005 9:41 am

O twingu sem že pisal tukaj. Kot omenjeno, je twingo super avto. Če imaš možnost dodati še nekje 200 tisoč tolarjev (lahko tudi nekaj manj) za faceliftan model, potem sploh ne razmišljaj.
Ne poznam nikogar, ki bi imel platneno streho, toda glede na to, da je avto v nespremenjeni obliki na trgu že od leta 1993 in da ljudje še danes kupujejo twingece s platnenimi stehami, mislim, da ne more biti ravno slaba izbira. Vseeno pa to ni klima (lastniki kabrioletov v vročini strehe zapirajo).

Glete prvih treh pa naj omenim samo ibizo. Sam mam clia II in v ibizi je prostora manj. Cordoba (isto kot izbiza, le da ima rito) l. 2000. Ko sem si na sopotnikovem mestu udobno namestil sedež, se za mano ni mogel vsesti nihče. Tudi ibiza l. 2004 je od znotraj opazno manjša od clia.
Tko, da če si izloču clia, pol je ibiza še manj primerna.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Napisal/-a sevnican Po okt 10, 2005 7:22 am

V soboto sem prehodil kar nekaj avtohiš tu po Mariboru. Ker je bilo dopoldan še veliko rose po avtomobilih, sem v Twingotu spoznal slabost platnene strehe. Na enem sem v notranjosti pri strehi otipal mokroto, tako da pri tistem avtomobilu ni najbolje tesnilo. Odločil sem se, da ga kupim raje z trdo streho in si bom mogoče naknadno dal montirati strešno okno.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov