Aljažo je napisal/-a:Ta avto je odličen, sam sem napravil kar nekaj kilometrov z različico 225km quattro.
Edina stvar, ki me je motila je bila da je avto počasi izgubljal obrate in da si ga moral držati na obratih, če si hotel da je imel moč.
Oblika je zelo lepa in še lep čas nebo zastarela mogoče je na hitro celo podoben beetlu.
Vozne lastnosti so precej dobre, zlasti so me presenetile zavore.
Notranjost je bolj za 2, ker zadaj ne more sedeit oseba večja od 140cm in tudi prtljažni prostor je majhen.
Poraba pri mešani vožni je okoli 9,5l/100km.
Če dobiš ohranjenega, ti ga priporočam.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Mojster Miha je napisal/-a:CupraR - razmišljaš v pravi smeri - na tvojo žalost pa ni samo to
Ampak kot sm rekel - prihranimo to raje za drugič
LP
Je zelo mal hitrejših avtov na cestah po naših izkušnjah.Če znaš avto pelat, gre tut TT napočez iz ovinkov pri Godoviču, pa kšne 190 v Črni Kal itd itd. Navora ima za popizdt velik.
INFINITI je napisal/-a: No velikokrat sem se srečeval z temi TTji in niti najmanj se mi niso zdeli blazno hitri čez ovinke. Brez problema sem jim sledi ko so hoteli zbežati, Ene parkrat sem se pogovrjal z lastnikom pred eno restavracijo, kjer sva oba ponavadi parkirala - kar ni mogel verjeti.
Loopz je napisal/-a:Res dobra primerjava, ja...pri nas npr. vaški šuhamer v tipotu s porezanimi fedri in doma stršanimi amortizerji na lokalnih cestah za šalo pospravi 20x dražje avtomobile ...misliš da ima to kaj opraviti z avtom?...ne, samo vozniku manjka par zobnikov glavi, pa še je.be se mu za avto...
če bi rad verodostojno primerjavo, postavi svoj avto na progo, pa boš vsaj približno videl kje stojiš, preganjanje po lokalnih krivinah pa res ne more biti neka refereneca, no...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov