Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Po jan 09, 2006 1:42 pm

dober kupuješ, ni kej... :roll:
men mal čudn deluješ... cordobo si prodal dan za tem, ko si dal post, da ti kadi... kaj potem sploh sprašuješ, če si mel namen kišto prodat??
pa še neki: parkrkat si v parih temah govoru, da se ukvarjaš z preprodajo avtov(sm šel iskat pa se mi ne da vsega pregledvat)? dej se odloč kaj si?preprodajalec al nevedni kupec?men bol deluješ nevedni kupec...
kup si še eno neumno kišto, vpraši nas kaj je tista škatlica, pol pa prodaj...
Fak, maš ti voljo.
tvoje poste bom bral sam še za zabavo...
tole me pa najbolj zabava...
Upam da sem dovolj razumljivo napisal če ne pa uprašte.

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Po jan 09, 2006 2:01 pm

sonček je napisal/-a:To ne kopujem tretji ampak deveti avto v roku 2 let.

....in za vsakega si dal cca 200.000 do 300.000 sit (ne vem, ugibam), in za vsakega si moral plačati registracijo in zavarovanje........... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :shock:

oprosti, ampak meni je to čist mim...... :? :?
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Po jan 09, 2006 2:04 pm

ma ne vem zakaj se sploh ubadate s tem tipom :roll: čez dva dni bo pa spet tema kaj mu na njegovi cordobi ne dela in na koncu bomo ugotovil da je sploh ni prodal :D če pa že res kupuješ avto bi pa jaz vzel accenta ker je le mlajši letnik, mogoče bolj varen kot golf 2...
lp

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 Po jan 09, 2006 2:34 pm

sonček je napisal/-a:
RedBull™ je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:Kupi Suzuki Swift, Škodo Favorit ali pa Seat Cordobo. ;)

vse to je že mel :lol:

Vse to sem že imel.

Kot prvič NISEM noben PREPRODAJALEC saj se mi tukaj dejansko ne gre za zaslužek.

Iščem avto ki ga bom zmožen vzdrževat.

Te sledeče avte sem kupil najcenejše na trgu in po pol leta sem jih prodal ker sem se jih naveličal ker sem tud po 15 h na teden v avtu in je kriza.

Bilo je tudi to da so bili te avti že preveč zgojeni-krivda moja.

Ravnotako mi govorijo doma da naj kupim en avto in ga naj imam daljše obdobje. Ampak jest jih RAD PRODAJAM in kopujem.

lp

Tukaj si se ulovil sam v svojih stavkih.V enem stavku praviš da nisi preprodajalec, v drugem nižje pa da rad avtomobile prodajaš kar pomeni da si preprodajalec ;)

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Po jan 09, 2006 2:49 pm

preprodajalec al pa ne ..ne mors golfa primerja z hyundaijem ..vsaka čast golfu ampak je zasnova sta ene 100let al pa še več ;) ..Za accenta so ti že vsi povedali, da večjih težav ne pričakuj, vzdrževanje pa res ni drago ( še na pooblaščenih servisih ne), za primer naj ti povem da iima moj accent pri 167kkm prvi auspuh, brez rje, prve diske ( se za kakih 15kkm minimalno), prvo vse vglavnem razen gum pa ploščic, pa kolektorja, pe še to ne bi bilo treba menjat, ker bi se lahko popravil, torej so stroški minimalni in mu res ni za zamerit kak literček olja al pa bencina ...tud sami deli niso dragi, res je pa da na odpadu ne boš našel nič oziroma malo. Če te še bolj natančno zanima piši pa ti naštejem vse kar boš moral menjat na accentu, ker sem prevozil že preko 130kkm z njimi in sem mende zamenjal vse kar se menja na njih. :D :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov