Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po okt 02, 2006 7:23 am

B&G večinoma uvažajo novejše dizle. tako, da mislim da bi tega accenta lahko kdo dal v račun. imajo pa tut kleparsko delavnico, tako da je lahko tut bil razbit...
najboljš da gre s tabo kak mehanik in pa ličar...
Slika

ABCD
Nov uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a ABCD Sr sep 26, 2007 1:13 pm

[quote="stealth"]@Alien: a je bil rumen coupe? S tistim ni blo nič narobe, razn to da je pil 1l olja na 500km :-P . Zato sem se ga pa tut znebil. Koželj je pa itak nategun. V bistvu če se prav spomnim sta brata dvojčka ta kavboja. Avta ne kupim pri njih pa če mi ga dajo napol zastonj. Iz teh krajev bi se obrnil na B&g avtomobile, kjer človeka vsaj poznam, pa je eden redkih avto dilerjev k ni nategun.[/quote] :lol: :lol: jaz mislim prav tako . v blizini te avtohiše mlakar je sedaj nova , v centru sentjurja ki se imenuje. G&k avto . prodaja vozil imajo tudi kvaliteten servis. vulkanizacijo ter odlicne mehanike pri vsakem vozilu vam posteno povejo kašno je vozilo izvor vozila realno kilometrino ce je vozilo poskodovano vam to tudi povedo itd jaz bi se vsekakor obrnil na njih za avtohišo b&g avtomobili ki praviš da je najboljša pa razmisli lep pozdrav

Uporabniški avatar
GT500
Novinec

Napisal/-a GT500 Ne jul 13, 2008 2:59 pm

pozdravljeni, zanima me če kdo pozna tega audija ki ga prodaja omenjena avtohiša. zdi se mi zanimiv vendar sodeč po prejšnjih postih me malo skrbi kakšen je avto v resnici?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2174537

Uporabniški avatar
GT500
Novinec

Napisal/-a GT500 Po jul 14, 2008 8:32 am

a res nihče nič ne ve?

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po jul 14, 2008 9:18 am

lahk ga grem js preverit, sm 5 km stran doma, če hočeš? Pokliči me na 051-271-559

Lojzi58
Nov uporabnik

G&K avto

Napisal/-a Lojzi58 So nov 01, 2008 4:58 pm

:lol: :lol: jaz mislim prav tako . v blizini te avtohiše mlakar je sedaj nova , v centru sentjurja ki se imenuje. G&k avto . prodaja vozil imajo tudi kvaliteten servis. vulkanizacijo ter odlicne mehanike pri vsakem vozilu vam posteno povejo kašno je vozilo izvor vozila realno kilometrino ce je vozilo poskodovano vam to tudi povedo itd jaz bi se vsekakor obrnil na njih za avtohišo b&g avtomobili ki praviš da je najboljša pa razmisli lep pozdrav[/quote]

ojoj,mislim,da je to ista zgodba kot je bla ucasih pri mlakarju!!!ene 14 dni nazaj sem mel malo vec casa,pa sem sel okoli po teh avtohisah. in ravno pri g&k avto sem prepoznal una dvojcka,prej omenjena "kavboja". tk da nevem,ampak ocitno imata svojo firmo,ker sem nato se nalasc sel k mlakarju pogledat,pa je dost trgovcev novih,dokaj mladih in tudi lepo so me sprejeli. pa sem uprasal za dvojcka,pa so mi rekli,da sta sla privat,in da se bavita samo z uvozom! mislim,da odkar njiju ni vec pri mlakarju,se je njihovo poslovanje mocno izboljsalo. sam sicer nisem nic kupil,ampak strank je bilo dosti,tk da mislim,da fantje resno delajo!

Uporabniški avatar
hp6715s
Novinec

Napisal/-a hp6715s So nov 01, 2008 5:34 pm

ko že govorimo o tem. Kdaj približno (caa katerega leta)se je začelo množično previjanje števcev pri avtohišah in dilerjih??

strojnix
Nov uporabnik

Napisal/-a strojnix So nov 01, 2008 6:02 pm

Avtohiša Mlakar Grobelno-NE HVALA!!

Pred štirimi leti sem se s Primorske odpravil do njih, z denarjem v žepu, po "odlično" ohranjenega Hyundai Galloperja. V tistem dnevu sem trikrat prek telefona preverjal stvari, ki so mi padle na pamet, vsakokrat sem klical na telefonsko številko 041/408-488, katera se kot vidim še vedno pojavlja pri oglasih pri imenu gospod Stane.
Ta mi je zagotovil, da je avto resnično lep, še nekaj mesecev registriran, vsi podatki na Avtonetu so resnični, itd.
Po malici sem si na hitro izprosil dopust, dobil nekoga za prevoz in gremo po avto. Ob prihodu na njihovo parkirišče in hitrem ogledu pa pravi šok. Gume brez zraka, okrog in okrog mehurji rje, na števcu kar 110kkm več kot v oglasu (150kkm->266kkm), registracija (takrat še nalepka) pretečena pred 8 meseci.
Ko sem poiskal trgovca za rabljena vozila, sem ga najprej povprašal, kdo je dosegljiv na zgoraj navedeno številko. Povedal je, da je to on in po mojem drugem vprašanju zatrdil, da se pa midva sigurno nisva pogovarjala ker on že ne bi dajal napačnih informacij, internet pa da je itak tako nezanesljiv da ni mogoče vedno oddati pravih informacij v oglas.
Tako so se moje izkušnje s to avtohišo končale po parih minutah prerekanja in posredovanju mojega "šoferja", da nisem skočil na prodajalca... :evil:

LP, Matjaž

Uporabniški avatar
the_red
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a the_red So nov 01, 2008 6:45 pm

Poznam nekoga, ki je tam prodal Lancerja in se je drugi dan prodajal že z 200000 kilometri manj za cca 1500 € več. Jaz ga več kot 100% odsvetujem. Poleg tega še nabija na netu koliko ima avto opreme, tam pa je potem druga zgodba. :evil: Kot so drugi rekli bejž stran ;)
Briši, ide Micubiši !!!

JodaMan
Nov uporabnik

Napisal/-a JodaMan To avg 25, 2009 8:40 am

Vi, ko nekoga poznate, ko je od nekoga čul in podobno idite raje za plot obirat pa s starimi ženščinami dež klicat!

Sem pri Mlakarju testnega Lancerja kupo, pa sem z avtom super zadovoljen, pa tudi sam servis in odnos je tak kot je treba. Je pa res, da imajo pri rednih srevisih fejst gužvo (marsikeri Mariborčan ki vozi Micko jo Mlakarju na servise vozi), je pa mehanik avto spopedenal v nulo, opral in očistil znotraj. Cene pa tudi ugodne.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To avg 25, 2009 9:24 am

Tudi jaz lahko iz lastnih izkušenj samo pohvalim to avtohišo.
Lancerja sem kupil tam novega, praktično preko telefona, ker sem iz Gorenjske. Prvič smo se osebno srečali, ko sem prišel po avto.
Za servise nikoli ni bil problem (trenutno imam ca. 75.000 km), zadnjič sem celo dobil novega Outlanderja kot nadomestno vozilo, ker sem imel 2-3 ure neke opravke po Celju. Popravilo v garancijskem roku (diski) je bilo opravljeno brez odvečnih vprašanj in dogovarjanj.
Servisi so ugodni, odnosi do sedaj korektni.Osebno nimam pripomb, prej pohvale. ;)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To avg 25, 2009 9:35 am

JodaMan je napisal/-a:Vi, ko nekoga poznate, ko je od nekoga čul in podobno idite raje za plot obirat pa s starimi ženščinami dež klicat!

Sem pri Mlakarju testnega Lancerja kupo, pa sem z avtom super zadovoljen, pa tudi sam servis in odnos je tak kot je treba. Je pa res, da imajo pri rednih srevisih fejst gužvo (marsikeri Mariborčan ki vozi Micko jo Mlakarju na servise vozi), je pa mehanik avto spopedenal v nulo, opral in očistil znotraj. Cene pa tudi ugodne.

Jaz pa ne poznam nobenega ,ampak sem se osebno prepričal ,da se po tel. dobesedno zajeb.. iz strank in jim obljubljajo zlato, dobiš pa kup rjavega pleha.
Sem na prvi strani pisal o tej avtohiši. Aha šlo pa je takrat za R19.

Lp
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To avg 25, 2009 10:10 am

nekateri pa neznate brat dobro, očitno.
Težave z nakupom so imeli tisti, ki so kupovali rabljene avte, ne pa testne ali nove. Itak da se ne bojo špilali pri novih avtih in tvegali izgubo licence.
LP Rok

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To avg 25, 2009 10:51 am

Sam vseen ne razumem, zakaj bi pa potem delali probleme na servisih. Meni se npr. še ni zgodilo, da bi prišel v avtohišo, kjer sem se dogovoril za servis, pa potem servisa ne bi bilo. Ali pa da bi mi vgrajevali ne vem kaj vse slabega.... Pa sem mel prej večinoma rabljene avtomobile.
Po mojem je folk večinoma prenapet in eksplodira ob malenkostih in potem šimfa.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To avg 25, 2009 11:16 am

Glede omenjene avto hiše lahko rečem, da imam z njimi dobre izkušnje tako z novimi kot rabljenimi avtomobili. Zaenkrat so se držali vsega od garancij na nove kot stare avtomobile tudi če je šlo samo za ustno zagotovilo niso nikoli zahinavli.

Je pa res, da vsi trgovci hvalijo svoje rabljene in nove avtomobile, dostikrat pretiravajo, ljudje vzamejo vse za suho zlato, pa dobijo nekaj drugega kot so si predstavljali in potem se žalijo. Tudi se it zdaj kregat, da je prodal avto za več kot je dal tebi zanj je malo smešno konec koncev ga nebi niti noter vzel če ga bo dal potem za enako ali nižjo ceno, ker od nečesa more delat profit, ste tudi smešni.

Sem pa od enega ki pozna sceno malo bolj izvedel da avtohiše ki jemljejo staro za novo vedno bolj pazijo, kaj vzamejo noter, sploh če ni bilo pri njih servisirano, ker se jim drugače nabirajo vozila katera težko spravijo naprej, če pa jih že jih potem ljudje samo po zobeh vlačijo zaradi njih, ker prejšnji lastnik ni naredil velikega servisa in je šel jermen pri 140kkm.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov