Mini Me je napisal/-a:Jap poglej kolk je po podvozju kej rjav,sem mel 3 16 ventilarje
pa so bli vsi rjavi spodaj.
killah bee je napisal/-a:Mini Me je napisal/-a:Jap poglej kolk je po podvozju kej rjav,sem mel 3 16 ventilarje
pa so bli vsi rjavi spodaj.
Moj ni bil niti mal![]()
![]()
Je pa tko,da če pričakuješ,da boš dal malo denarja za avto,boš tko al pa tko kupil mačka v žakljuLahko si pa več o teh motorjih pogledaš tudi na našem forumu,je kar obširno napisan,kaj lahko pričakuješ.Če najdem link,ga pripopam sem
Sem našel, zraven je še en link,ki vodi v drugo debato.Dobro si preber in se potem odloči.Pa zanimivo branje ti želim![]()
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforum/viewtopic.php?t=4696
vR5GTT je napisal/-a:In to nekdo reče ki ima Vw znak v avatarju in še nikoli ni peljal 19tke 16??
Sam sem jo imel in avto je zadost močan, gre dobr!!
killah bee je napisal/-a:
Vičo,mogoče pa si vozil al pa prehitel 19ko,ki je bila zjajcana.Če je avto dobr poštiman,verjemi da gre ko svin...a. Če bi ti povedal,kaj z čem vse se je moja kosala mi nebi verjel. Lahko ti pa sam povem da je bil v ogri tud avto ki ima precej več KM kot 19ka.In moja je bla stock z šp. filtrom,ki tu nima veze![]()
Torej ,dobra mašina gre fulll![]()
Aja pa lastil sem si ta avto 2 leti,tak da vem o čem govorim in ne prodajam buč!!!
killah bee je napisal/-a:Savinjčan, pred mano je bila na primorskem![]()
Vičo,jaz zate ne vem,zase pa.Nočem prepira, star sem mislim da kar dost,tako da ne govorim v trikrasne, vozil sem jo 700dni vsaki danSe poigraval,probavali smo razlike z kolegi,tak da vem na čem sem.Edin če ni bila moja 19ka ena suprdupr 19k
Po forumu brska: Google [Bot], iron in 5 gostov