Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

andrazzupan
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a andrazzupan So jan 21, 2006 9:05 pm

No ko sem jest kupil Clio 16V pa se peljal sem pričakoval kaj več od njega. Glede pospeškov.

Ti k kupuješ bi ti pa svetoval:
dobro poslušaj motor kako lavfa. (al se sliš kakšen odvečen zvok...);
s seboj vzemi mehanika;
avto dvigni in poglej na katerih koncih rjavi (če je možno);
poglej kako je dal notranjost skupaj ko ga je barval znotraj (da niso kr eni brezvezni šravbi k se zunej vidjo pa se vse maje)
kolk so zjebani amortizerji
pa še druge stvari k se lahko vidjo k se peleš

U glavnem res ga dobr puglej.

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me So jan 21, 2006 9:13 pm

Jap poglej kolk je po podvozju kej rjav,sem mel 3 16 ventilarje
pa so bli vsi rjavi spodaj.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 21, 2006 9:16 pm

Mini Me je napisal/-a:Jap poglej kolk je po podvozju kej rjav,sem mel 3 16 ventilarje

Moj ni bil niti mal 8) :-P

Je pa tko,da če pričakuješ,da boš dal malo denarja za avto,boš tko al pa tko kupil mačka v žaklju ;) Lahko si pa več o teh motorjih pogledaš tudi na našem forumu,je kar obširno napisan,kaj lahko pričakuješ.Če najdem link,ga pripopam sem ;)

Sem našel, zraven je še en link,ki vodi v drugo debato.Dobro si preber in se potem odloči.Pa zanimivo branje ti želim ;)

http://rk.avtomobilizem.com/renaultforum/viewtopic.php?t=4696
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So jan 21, 2006 9:29 pm

killah bee je napisal/-a:
Mini Me je napisal/-a:Jap poglej kolk je po podvozju kej rjav,sem mel 3 16 ventilarje

Moj ni bil niti mal 8) :-P

Je pa tko,da če pričakuješ,da boš dal malo denarja za avto,boš tko al pa tko kupil mačka v žaklju ;) Lahko si pa več o teh motorjih pogledaš tudi na našem forumu,je kar obširno napisan,kaj lahko pričakuješ.Če najdem link,ga pripopam sem ;)

Sem našel, zraven je še en link,ki vodi v drugo debato.Dobro si preber in se potem odloči.Pa zanimivo branje ti želim ;)

http://rk.avtomobilizem.com/renaultforum/viewtopic.php?t=4696

niti mal?kaj si pa počel z njo, da bi bila nič oz. kaj je počel prejšni lastnik?

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo So jan 21, 2006 9:38 pm

vR5GTT je napisal/-a:In to nekdo reče ki ima Vw znak v avatarju in še nikoli ni peljal 19tke 16??
Sam sem jo imel in avto je zadost močan, gre dobr!!

killah bee je napisal/-a:
Vičo,mogoče pa si vozil al pa prehitel 19ko,ki je bila zjajcana.Če je avto dobr poštiman,verjemi da gre ko svin...a. Če bi ti povedal,kaj z čem vse se je moja kosala mi nebi verjel. Lahko ti pa sam povem da je bil v ogri tud avto ki ima precej več KM kot 19ka.In moja je bla stock z šp. filtrom,ki tu nima veze ;)

Torej ,dobra mašina gre fulll 8)

Aja pa lastil sem si ta avto 2 leti,tak da vem o čem govorim in ne prodajam buč!!! :?

@vR5gtt: prosil bi te, da ne nabijaš v prazno. Avto bolj poznam kot si misliš, pa tudi peljem jo vsaj 1× do 2× na teden.

S dobrim prijateljem smo njegovo razstavla, prenovila in nazaj sestavla - do zadnjega vijaka. In ta prjatu dela btw na Renault servisu, tko da verjetno ve kaj je dobra in kaj je zjebana mašina. ;)

Res pa je, da jo nisem nikoli imel in jo tudi nikoli ne bom.

Over & Out
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So jan 21, 2006 9:43 pm

Savinjčan, pred mano je bila na primorskem ;)

Vičo,jaz zate ne vem,zase pa.Nočem prepira, star sem mislim da kar dost,tako da ne govorim v trikrasne, vozil sem jo 700dni vsaki dan :D Se poigraval,probavali smo razlike z kolegi,tak da vem na čem sem.Edin če ni bila moja 19ka ena suprdupr 19k :D
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo So jan 21, 2006 9:49 pm

killah bee je napisal/-a:Savinjčan, pred mano je bila na primorskem ;)

Vičo,jaz zate ne vem,zase pa.Nočem prepira, star sem mislim da kar dost,tako da ne govorim v trikrasne, vozil sem jo 700dni vsaki dan :D Se poigraval,probavali smo razlike z kolegi,tak da vem na čem sem.Edin če ni bila moja 19ka ena suprdupr 19k :D

...ali pa imava midva drugačne poglede in pričakovanja od te mašince.

Peace!
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So jan 21, 2006 10:06 pm

Vičo je napisal/-a:
Peace!

Mogoče pa res,pričakovanja so različna. Peace too
8)
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po jan 23, 2006 9:23 pm

Res je to da so že ti avti v letih,ampak pomoje če je mašina dobr porihtana lahk avto leti. Dobr primer je naše DP v rallyu,kjer ti avti-Clio 1.8 16 V še zdaj brenčijo
CARPE IMPREZAM
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], iron in 5 gostov