DIZELAŠ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem za Toyoto,ki so zelo zaneslive.Praviš da bi namenil do 3M in novega,mislim da je boljša opcija1.lastnik pa cca do 20 000km pa imaš še vedno več kot leto garancije,pa še za razred višja vozila(Leon,Octavia,307,Xsara..itd) vrednost vozila novega,ali malo rabljenega bo čez leto še vedno ista.
Dober nakup ti želim!
killah bee je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:sporty je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Yaris je zakon prot kliotu.
S tem si človek lahko veliko pomaga...
Znaš povedat zakaj je tako?
Lp
Enostavno: Yaris je v vseh pogledih veliko bolj kvalitetno izdelan od kliota. Pa še veliko lepši je. Boljši je v vožnji. itd.
A si vozil oba nova, ti kdo dela na firmi da veš kdo je bolj izdelan,ne trosit takih buč tuki po forumu,prosim.Yaris je ful kul avto,ampak samo zaradi slovesa da se toyote ne kvarjo,ma nemoj.Naj gre kdo mal po različnih servisih in pogleda št. avtov na servisu.Po vaših besedah pri toyoti sploh ne rabjo mehanikov in servisov![]()
Takih buč tu gori imam dovolj![]()
sploh ne vem zakaj sem pišete,če še avta niste niti dotaknil
_Pancho_ je napisal/-a:Moj skromen nasvet: najdi teste obeh avtomobilov; v več slovenskih revijah in naj ti ne bo žal denarja zanje.
Na komentarje v tem postu pa pozabi, ker to kar se dogaja v vseh postih, je že prava svinjarija. Skoraj v vsakem postu se najdejo "člani", ki pametujejo vsevprek in to brez pravih argumentov. Fantje! A vas res ni niti malo sram??? Če se hočetev stilu "moj gre več kot tvoj", si ustvarite lasten forum in se dajajte. Zaradi mene se lahko tudi pobijete. Se opravičujem za tale offtopic, sam sem res razpi***n.
ZIGA Uhelj je napisal/-a:Lep pozdrav!
Leta 2000 sem kupil Clio 1,6 RXE z vso mozno opremo. Vozilo je imelo TOLIKO napak, da sem ga obupan po 2 letih prodal. Poraba: 14 lit..., motor se je v mirnem teku zaganjal, strop se je odlepil, izpuh je vibriral, vlaga v luceh... Na servisih (probal sem vse od Ljubljane do Kopra) so se pa delali norca iz mene. Na servisu pri Kalanu so mi celo rekli, da oni najraje resujejo reklamacije s komunikacijo. Kaj naj se recem.
Mama je pred 2 leti kupila Yarisa 1.4 diesel. Brez problemov - uziva z njim.
Toliko o tem.
Veliko srece vam zelim.
Poz,
ZIGA
davorkat je napisal/-a:Živjo,
najprej naj povem, da ne moreš primerjat francoza z japoncem,sploh na ne najslabšega francoza z nojbolšim japoncem.
Če bi se rad vozil po servisih vzemi Renoja, če bi se rad vozil po cesti pa Toyoto.
LP Davor
FLINK je napisal/-a:davorkat je napisal/-a:Živjo,
najprej naj povem, da ne moreš primerjat francoza z japoncem,sploh na ne najslabšega francoza z nojbolšim japoncem.
Če bi se rad vozil po servisih vzemi Renoja, če bi se rad vozil po cesti pa Toyoto.
LP Davor
Emmmm....ja,to si pa butnu vn ja....se bom raj zadrzal.
Lp
kljukec je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:davorkat je napisal/-a:Živjo,
LP Davor
Emmmm....ja,to si pa butnu vn ja....se bom raj zadrzal.
Lp
predvidevam da si ponosni lastnik nonstop servisiranega renoja in nikoli toyote
kolega je delal na servisu od bmwja- potem so na istem servisu popravljal toyote in baje da se je dejansko poznalo manj napak
poznam ljudi, ki imajo veliko težav z toyoto, subarujem,..., pa seveda tudi francozi
tko je vsi se kvarjo
zdej kolk maš smolo, pa bošđ dobu res slab avto, ki je bil narejen tik pred malico...
nujno si morš pogledat oba- yaris mi je rahlo dolgočasen, čeprav mislim da bi se osebno odločil zanj
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov