PIMP je napisal/-a:Kaj pa Fiat Bravo? Katera mašina je boljša-14 12V ali 16 16V? Kakšna je poraba in zanesljivost?
Mogoče ve kdo naslov od Citroen foruma?
PIMP je napisal/-a:Kaj pa diesel? Kaj bi se dobilo za 500-600k?
DCsport je napisal/-a:Pozdravljeni.
Sedaj imam že en mesec cliota letnik 96 in lahko povem par stvari o njem. Seveda sm se tudi jaz odločal za avtomoblie tega ranga. Ko sem gledal konkrtetne primere avtomobilov ki so kunkurenca kliot.
Sm gledal polota 16 75km: avto je imel precej trd volan, vzmetenje me ni prepričalo ker je bilo preveč trdo , mašina pa se noče in noče vrtet.Avto odpisal (avto od kolega)
Potem sem šel k prodajalcu gledat par puntotov. Vi skoraj bretz izjeme so bili ze močno porjaveli zatzo sm jih takoj odpisal.
Posem sem šel gledat kliota 1,4 RT 80km 96 letnik. Avto bez kakršne koli rjavine, V notranjosti zelo lepo ohanjen, prevočenega 88,5k km. Motor zelo živahen in proženm, zelo rad se vrti in ne pije dosti. Z mojo vežnjo k ni počasna imam pozimi porabo malo pod 7,8l! Tako sd nevem kje vam podatek o 9-10l?![]()
Zici so najbol odobni v konkurenci z odličnim bočnim oprijemom! Lega na cesti je primerliva z ostalimi, mogoče malenkost mehkejša a zelo stabilna.
Za 250k kolikor sm dal za avto ima avto že el pomik prvih stekel, in špeglov, servo volan in dalinsko zaklepanje.Ima tudi podalšano armaturo, ki je zelo uporabna. To pa je veliko več kar ponuja konkurenca za ta denar!![]()
To so moje izkušnje z temi avtomobili.
LP
ghostrider je napisal/-a:sam ne saxoja vzet to je pa najmanj prostoren avto.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov