ko se lahko pleh navadi na temperaturo(ko je mrzlo se pač shledi, ko pa je topleje pa se segreje) Question Sj avto ni človk! Bonk Te fore govori folk k je obseden z avtomobili. Kupu sm avto k ga mam že 6 let od enga ata iz okolice kranja, biv je garažiran, zdj pa ni več. Edino kar je tastar počel je to, da je pozimi 2x tedensko spral sol iz pleha. Avto res pri 13 letih ne gnije skoraj nič. Ni fore odkod je pa ne kje se je vozil, odvisn je sam od kašnga lastnika kupiš avto pa od kančka sreče. Wink
Tud moje mnenje je podobno

Zelo pomembno je od kakšnega lastnika je...če je bil avto redno servisiran...kak je bil vožen(npr.da ni bil "tiščan", garanžiran vendar ne nekje na vlagi,redno čiščen umazanije in predvsem soli pozimi,...)na katerem koncu slovenije je vožen se mi ne zdi tako bistveno je pa seveda boljš če je podnebje bolj prijazno.
Js sem kupil avto l.96 od enga starga strica in je bil ohranjen v piko.Nobene praske ali rje pa pleh ni pocinkan. V slabem vremenu ga ni dal iz garaže,ker je penzionist...časa je imel dovolj in je lahko počakal na lepše vreme.
Js si tega ne morem privoščit.Ko je treba it grem in v vsakem vremenu in povsod,kar se mi na avtu po enem letu uporabe že močno pozna.