Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zidi
Nov uporabnik

Napisal/-a zidi Sr feb 01, 2006 6:13 pm

ko se lahko pleh navadi na temperaturo(ko je mrzlo se pač shledi, ko pa je topleje pa se segreje) Question Sj avto ni človk! Bonk Te fore govori folk k je obseden z avtomobili. Kupu sm avto k ga mam že 6 let od enga ata iz okolice kranja, biv je garažiran, zdj pa ni več. Edino kar je tastar počel je to, da je pozimi 2x tedensko spral sol iz pleha. Avto res pri 13 letih ne gnije skoraj nič. Ni fore odkod je pa ne kje se je vozil, odvisn je sam od kašnga lastnika kupiš avto pa od kančka sreče. Wink

Tud moje mnenje je podobno :D
Zelo pomembno je od kakšnega lastnika je...če je bil avto redno servisiran...kak je bil vožen(npr.da ni bil "tiščan", garanžiran vendar ne nekje na vlagi,redno čiščen umazanije in predvsem soli pozimi,...)na katerem koncu slovenije je vožen se mi ne zdi tako bistveno je pa seveda boljš če je podnebje bolj prijazno.
Js sem kupil avto l.96 od enga starga strica in je bil ohranjen v piko.Nobene praske ali rje pa pleh ni pocinkan. V slabem vremenu ga ni dal iz garaže,ker je penzionist...časa je imel dovolj in je lahko počakal na lepše vreme.
Js si tega ne morem privoščit.Ko je treba it grem in v vsakem vremenu in povsod,kar se mi na avtu po enem letu uporabe že močno pozna. :vrum
---BORN TO BE FAST---

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr feb 01, 2006 6:19 pm

svadreb je napisal/-a: Tiste vaše zgodbice o soli v zraku... ne vem, kje to pobirate. Kaka sol v zraku, lepo vas prosim! Kako pa sol pridelujejo? Voda izhlapeva, sol pa ostane na tleh, v solinah. Če bi bila sol v zraku, pol je ne bi bilo v solinah nič.

Tudi na vodno paro v zraku se vežejo molekule soli v to si lahko prepričan. Fora je samo v tem da gre za relativno male količine, in da more bit že kr neki vlage v zraku. Je pa sol u luftu definitivno.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Če feb 02, 2006 7:29 am

Templar je napisal/-a:
svadreb je napisal/-a: Tiste vaše zgodbice o soli v zraku... ne vem, kje to pobirate. Kaka sol v zraku, lepo vas prosim! Kako pa sol pridelujejo? Voda izhlapeva, sol pa ostane na tleh, v solinah. Če bi bila sol v zraku, pol je ne bi bilo v solinah nič.

Tudi na vodno paro v zraku se vežejo molekule soli v to si lahko prepričan. Fora je samo v tem da gre za relativno male količine, in da more bit že kr neki vlage v zraku. Je pa sol u luftu definitivno.

bla bla. je ja tista k se strese iz kamiona pa jo pol burja spiha :)
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Ne feb 12, 2006 8:52 pm

jazst sem iz kopra pripeljal 4 leta staro xsaro in folk me je dejansko zacel sprasevat ce je nova :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Po feb 13, 2006 6:47 am

Rain je napisal/-a:jazst sem iz kopra pripeljal 4 leta staro xsaro in folk me je dejansko zacel sprasevat ce je nova :lol:

... zato ker si jo kupu od dobrga lastnika :)
Svaki čedo svoga konja hvali!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov