Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne feb 05, 2006 11:16 am

Bo treba v vecji flat... Se sam prickamo cesmo tolk na kupu. Vsega pa ne morem met.

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Ne feb 05, 2006 6:47 pm

In kaj si zdaj hotu pokazat? GSi kot GSi, usaka je ista. :-P

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Ne feb 05, 2006 7:41 pm

Edge:
a ma tist naslon za roke kak predal? kam se pa zadeva fiksira?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne feb 05, 2006 9:22 pm

ej a tisti ekrancek ki imas kaj je??....kak gprs?...mas mogoce se kako sliko ko si slikal podnevi cele armaturne??kaj pa naslon za roko je original al dodatko kupljen??
drugace pri tej corsi so mi ful lepi stevcki :twisted: zakon ;)
lP

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne feb 05, 2006 9:27 pm

sedeži majo vidt bol mal bočnega oprijema...je to res tko al je to sm na sliki tko vidt,k ni glih neki športno ne ;)
Slika

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a The Edge Po feb 06, 2006 8:57 am

@aleš - ne bi reko :-P

@slash- kaj še zdaj si nisi navabo čuj!?! nabavi si, se boš vido, naslon se vleže notri pod ta armaturni del ko gre proti zadnjim sedežom, zgubiš le tisti predalčke al pepelnik al kaj je ...aja pa ma predal ja. Drugač pa se samo za šrufa notri v plastiko pa take črne matice preko da lepše zgleda..

@dario - Bi lahko mel ja samo jaz ga nimam, jaz mam le BC(board computer) zato je večji
ekran pa lepše sveti..nasloni za roko stanejo 15000. drugač pa navigacija isto zgleda le da je barvna:). Bom še kaj fotko nalimal ja..Jap števci svetijo ko v letalu:P

@rok-slika je taka, ma vrei zice pa oporo brezskrbi..
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po feb 06, 2006 10:43 am

The Edge je napisal/-a:@aleš - ne bi reko :-P
Bi lahko mel ja samo jaz ga nimam, jaz mam le BC(board computer) zato je večji
ekran pa lepše sveti..nasloni za roko stanejo 15000. drugač pa navigacija isto zgleda le da je barvna:). Bom še kaj fotko nalimal ja..Jap števci svetijo ko v letalu:P

aa....ma samo prasam, ker je ekrancek ful velik, pa sm mislu da navigacija.A ma naslon nisi imel serijsko not..kje si ga pa kupu?
ja ja ce lahko das kako fotko cele armaturne podnevi.
Kaj mogoce ves kje se bi dobile specifikacije za serijski radio? js bom sel zdaj malo na opel stran pogledat ce je kej ;)

LP

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po feb 06, 2006 2:56 pm

ej rjuhar...eno uprasanje zate...
kaj ti tvoj prtljaznik si ze prodal al ga imas se? mislim voofer, ojacevalce ..itd?...ker sm vidu oglas na avtoakustiki ampak se mi zdi ze malo star, drgace bi me zanimalo kako si vse to naredil, pa ce imas se mogoce sub pa ojacevalec za sub.
Lep pozdrav ;:)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po feb 06, 2006 5:25 pm

Zaenkrat mam se vse, ker se nisem nasel nekoga, ki bi hotel vzeti komplet, jaz pa po kosih ne bom prodajal, ker je narejeno tako, da so idealne komponente v avtu. Je pa tko, da se vse komponente prodajo po ceni, ki je priblizno polovica MPC, zraven pa gratis dobis kompletno instalacijo (ozicenje, komplet kufer iz poliestra in mediapana) - skratka vse, kar vidis na slikah.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov