_YUGO-GVX_ je napisal/-a:martk je napisal/-a:Starši od kolega so šli iz Hotedršice na Vrhniko (20 km) kupovat kokoši (res, brez za****ncije). Pa me pol kolega kliče, naj pridem pogledat, češ, da avto ne gre več. Nismo ugotovili nič, razen sumljivih zvokov. Kasneje se je izkazalo, da je luknja v batu. Pa od punce cimra... raje nebi, kolk problemov je mela revca... Puntota ne vzamem, pa da ga šenkaš.
Moje OSEBNO mnenje
baba čula baba rekla
in zdaj se bo vsakemu ki ima fiata naredila luknja v batu?
sam res mi grete na jetra z temi "stereotipi" o fiatih in še veeeliko drugih znamk je še zravn.
jaz vam pa tako rečem: tej vaši trektorji so en velik stereotip super avta
ontopic: če je pa avtoček vredu: go for it! edino nebi škodilo nekaj več opreme
pa tudi če se kaj pokvari imaš najcenejše dele kar se jih dobi
Da ne govorimo o elektroniki fiata! Mel sem ga cela dva mesca pa ko sm se ga znebu sm bil najsrečnejši človek na tem planetu. Take stvari se pač dogajajo folku. Slabe dihtunge, bati, elektronka, barva,... so pač stvri k so pr italjanih normalne. Če maš ti srečo z avtom, v redu! lahko pa da jo od jutr naprej ne boš mu več. Kera baba govori čez golfe? mogoče čez 4 ali 5 let, ko bodo mel po 200 in več kkm za serijo 4 ali 5, saj se bodo takrat pojavile na njih posledice globalizacije. Res je, da so zdaj veliko manj kvalitetni kakor15 let nazaj, ampak kdor mi reče besedo čez naslednje avte je totalen i**** oziroma narcističen čedo ki ljubi svojega konja: golf 1,2- sosed ma 2-ko naredu, 630 kkm z redno menjavo olj in filtrov ter podobne stvari-vožnja na relaciji slovenija-švica, kjer je dokaj razgiban teren. Avto je star 20 let. Še vedno na cesti. MB 200d- Vozi sosedov stric, bivši kurir, relacija:ljubljana-beograd. število km: ??? približno 10 let nazaj crknla zajla za števc. Zadnji zapis: 580 kkm. Vozen . Ličarsko obnovljen, zamenjana dihtunga na šibedahu in levi žmigavec ter kuplnga. Ostalo redni servisi.(ole,filtr, bremze, jermena, auspuh...) Sicer taka avta ne bi mel nikol, ker je udoben in hiter, kakor sosedov zetor ampak to so pač dejstva, ki jih ne more izpodbit noben špagetar ali francozar. Sicer je pa tako: Katerih oldtimerjev je več v primerjavi z tem kerih se je več prodal? Verjetno fiatov!
Ti pa ko kupuješ avto, se pozanimaj da ni hodu na kšne drege sam ponavad za take k dajo ful dnarja v avto velja da ga pazjo, razn uni k dobijo keš od fotra.Pa za servise poglej pa da ni gniu al pa zbit. Pa zarad opreme probi ceno mal zbit. pa če ga boš kupu koj vzam uno nalepko zadi dol, k je gnusna. Aja pa menjalnik dobr sprobi.